HunHyper írta: ↑2022.10.10. 05:22
Viszont pont erröl beszéltem egyik barátommal, hogy a gyártók, igazán kiadhatnák úgy a hangszereiket,
hogy ne hónapokon keresztül kelljen állítgatni, finomítgatni...
Tudom én, hogy mindenkinek más az izlése, de azért legyünk öszinték, ahogy gyári állapotban meghallgatsz
egy hangszert, az általában siralmas ahhoz képest, amit ki lehet hozni a hangszerböl...
Ez mind szép és jó, csak a gyártóknak nem áll érdekükben, mivel ez amúgy is egy kreativ piac.
Ahhoz, hogy érvényesülni tudj, kell, hogy legyen valami plusz, amit beletudj tenni ebbe az egészbe, és ennek a végeredményeképp születik meg valami, amit jobb szó hiányában hivjunk úgy, hogy végtermék.
Viszont tény, hogy rengeteg kitartás kell ehhez ...
Főleg mikor egy nótával az ember napokat kinlódik, mire értelmes végeredmény születik.
Csak ha magamból indulok ki, volt pár ilyen projektem.
Na az tényleg olyan volt, hogy megkeztem reggel 10 órakkor, másnap hajnal 5-ig csak azon az egy projekten ültem.
Böngészőben megnyitva az eredeti dal, Cakewalk-ban meg a projekt, természetesen az egészet 0-ról!
Az csak a jobbik eset volt, hogy ennyi idő alatt már az Optimizer-en is sikerült átrugdosni, volt, hogy következő alkalommal plusz 3-4 órát kinlódtam ugyanazzal a dallal, mire visszabontottam az egészet, és átment az Optimizeren.
Az tény, hogy
@malko és
@zajcsinalo Bandi neve jó példaként tekintendő, hiszen rajtuk kivül csak nagyon kevés embernek tud úgy szólni egy Yamaha a kezükben.
És még mellettük is csak szánalmas próbálkozó vagyok.