Nándi, a technikai oldalának is utánajártál igaz? Én nem vagyok semmi jónak az elrontója, amennyiben állod a költségeket legyen, álljunk át arra a motorra, melyet az általad említett oldal használ. Az nem garantált, hogy az adataink migrálhatóak(max újraregel mindenki, vagy kezdjük nulla hozzászólásról, vagy majd valahogy összefésülöm én ha lehet hisz ennyi dolgom van), de ki bánja. Parancsolj az árlista:powersparc írta:Ha látnád Karesz pl. a menemszol.hu fórumát, olyan lehetőségek vannak már egy hasonló modern fórum felületen, amiről itt sose álmodozhatunk (feltöltésekről, megosztásokról nem is beszélve!).
https://invisioncommunity.com/buy/self-hosted/
Akár felhőt is kérhetünk mellé(akkor van normális support) az alábbi feltételekkel és havidíjakkal:
https://invisioncommunity.com/buy
Viccet félretéve (nehogy magadra vedd a fentit), tudom, hogy a begyedben van a mi motorunk, de amit te szeretnél az csak modok és stílus elemek kérdése, a motor tudja. A phpbb3 talán a leggyakrabban használt fórummotor a világon, csak nem biztos hogy sok helyen felismered, főleg ott, ahol van ideje az adminoknak foglalkozni vele. Nyílt a forráskódja, így azt teszel vele amit szeretnél és persze amit a tudásod enged.
Parancsolj, válogass... Ha valami tetszik írd le és ha valamikor lesz időm egyszer, megpróbálom majd implementálni:
Customisation Database
Azt azért remélem sejted, hogy minnél több adatod van annál körültekintőbben próbálkozhatsz ezzel-azzal. Teszem azt lecserélem a köszönömöt modernebbre, elcseszek egy napot hogy összefésüljem az újat a régivel és végül nem sikerül... Igaz nem te leszel az első aki reklamál hogy hová lett az xxx db gyűjtött like-ja? De ha te nem majd más sérelmezi.
A mobil nézetre ha jól tudom van stílus, valamikor ránézek arra is.
Mindamellett, hogy kinek a pap, kinek papné - mert azt gondolom magadtól is tudod, hogy van akinek a te stílusod nem tetszene és a mostanit hiányolná - nem vagyok bármilyen ésszerű változás ellen élből elutasító. Nem tudom mennyire dolgoztál emberekkel valaha úgy, hogy te hoztad a döntéseket, de olyan sohasem lesz ami egyaránt mindenkinek jó. Volt aki azért kampányolt hogy legyenek rangok, egyesek ezért léptek ki, mások pedig ezért nem jöttek ide. Kinek volt igaza? Senkinek! A többség így akarta, így lett... Ha a TÖBBSÉG azt mondja majd hogy ez így szar, váltsunk másik INGYENES motorra, akkor azt mondom ok, ha lesz időm megcsinálom majd, de jelenleg a többiek vagy csendben figyelnek, vagy letojják az egészet, mert jó így nekik ahogy van(?)...