Ezzel csak az a baj, hogy aztán meg megy a nagy Magyarkodás. Így haza, meg úgy haza. Lófaszt. Ezekkel nagy általánosságban az a baj, hogy a vendég sereg meg egy egészen más összeállítást szeretnek. Akkor mi a helyzet? Mindenki menjen haza a pi...ba csak a mennyasszony és a vőlegény szórakozzon? Mert azt kellene. Itt Magyarországon nincs annyi jól szituált intelligens és még zeneileg is szakértő ember, akik egyszerre egy helyen vannak. Lehetetlen. Húszon év alatt ilyennel még nem sikerült összefutnom. Mindenhol van egy-kettő-három-sok más ember.Trebor írta:Vajon van a franciáknál (vagy bárhol) olyan, hogy minden lehet, csak Ne béna hazai?!
Csak egy példa. Az idén Lentibe a Balance Hotelben fogjuk szórakoztatni a vendégeket szilveszterkor. Igényes hely, kulturált és korrekt vezetés. A próba napon a megbeszélésen kitértünk arra is, hogy a zenei irányzat merre fele menjen. Nincs kikötés. Ami annyit jelent, hogy mondta a tavalyi szilveszteri buliban a "Fényes a cipőm"-re indultak meg úgy rendesen. A 80 főből egy 40 fős asztaltársaság ezt kérte. Akkor mi legyen? Na az intelligencia a vezetőség részéről a legmagasabb szinten van, éppen ezért mondta azt, hogy ha ez kell ezt kell játszani. Lényeg, hogy jó legyen a buli.
Szerintem nem lehet meghatározni mi lesz egy rendezvényen. Itt mindenkinek sikerült elkerülni azt a műfajt amit nem kedvel? Mert akkor csak én vagyok aki bele fut ilyenekbe. Nem az a baj, hogy Jolly vagy Grofó, hanem hogy mi van még. Van itt olyan akinek nincs a listáján ezekből egy sem?
Szerintem nem tudod elkerülni teljesen, hogy ne kelljen ilyen dalokat játszani.