|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Gumiszoba
Moderátor: Moderátorok
- Apelláta
- Adminisztrátor
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 122
- Hangszer: Korg Pa3X
- Adott köszönetek: : 4587 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2497 alkalommal
Re: Gumiszoba
Nemrég jöttem haza, egy céges buliban csörömpöltem. A vendégfellépő Nagy Bandó András volt. Adott egy másfél órás műsort. Annyira szimpatikus, közvetlen, barátságos, hétköznapi volt, ami ritka manapság. Nagyon kellemesen csalódtam benne.
Üdv.: Apelláta
- galambjozsef
- VIP
- Hozzászólások a témában: 120
- Hangszer: KORG Pa5X 61 és KORG Pa4X 61 (MUP v4.1)
- Adott köszönetek: : 453 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1114 alkalommal
- Kapcsolat:
Én is szeretem. Emlékszem a régi kabaréjaira, maikor a kicsi noteszt lapozgatta, aztán minél többet lapozott, annál nagyobb ökörséget mondott. ....meg amugyis itt született Lajosmizsén, ahol lakom 
- forissandor
- VIP
- Hozzászólások a témában: 225
- Hangszer: ?
- Adott köszönetek: : 268 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1581 alkalommal
Kedves Adminok!
Nem tudom hová írhatnám a következő javaslatot..... én ugyan minden nap nézem a fórumot, de mivel kb 4 gépet használok napi rendszerességgel, sosem vagyok bejelentkezve, csak ha hozzá szeretnék szólni valamihez. Esetleg nem lehetne olyan funkciót beállítani a fórumon, hogy ha pl a VIP tagoknál van egy szavazás, kiértesítene e-mailben?
Nem tudom hová írhatnám a következő javaslatot..... én ugyan minden nap nézem a fórumot, de mivel kb 4 gépet használok napi rendszerességgel, sosem vagyok bejelentkezve, csak ha hozzá szeretnék szólni valamihez. Esetleg nem lehetne olyan funkciót beállítani a fórumon, hogy ha pl a VIP tagoknál van egy szavazás, kiértesítene e-mailben?
- Gyuley
- VIP
- Hozzászólások a témában: 20
- Hangszer: Cubese 10 pro Absolute 3.NI k11 Ultimate.Yamaha 3K
- Adott köszönetek: : 752 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 811 alkalommal
[quote="powersparc"]"Azt a kupoláját neki!"
Én tudom mi az a kupolája, ...a terem búrája....

Én tudom mi az a kupolája, ...a terem búrája....
"Zenész vagyok, és ez így jó, a zenétől szebb nekem nincsen,
dallamokból áll életem, általuk létezem"
dallamokból áll életem, általuk létezem"
- forissandor
- VIP
Üdv Urak!
A tegnapi szentestén szüleimnél voltunk, a rántott halat elsóztam és rácsúszott úgy másfél-két üveg vörösbor.... és telefont sem vittem magammal. Mikor hazaértünk este 9 felé látom, 7 db nem fogadott hívásom van egy 30-as számról. Nem hívtam vissza, ma meg elfelejtettem. Most nézem az e-mailjeim, a következő üzenetet olvasom:
Bemásolom ide, név nélkül:
Tisztelt fóris úr!
teggnapi napon hiaba kerestem telefonon, valamiért nem tudtam elérni, pedig úgy gondolom ha valaki pénzért zenél illene fölvenie a telefonnyát. 26-án hétfő este bulit csinálnák és kéne egy zenész fizetnék magának 30000 ezer forintot azst gondolom ez nem kevés pénz sőt igen szép úgyhogy várnák magát hétfő este mucsonyba a Kossuth út számba. szzámítunk magára ha nem tud hönni intézzenmer ha nem megtalájjuk szerintem széppénzt adunk. hivjon ha olvasta, Pál.
A nevet én kitöröltem a végétől.
Csak annyit válaszoltam a tuskónak, hogy találjon meg ha tud, de fájni fog.
Hova tart a világ? 
A tegnapi szentestén szüleimnél voltunk, a rántott halat elsóztam és rácsúszott úgy másfél-két üveg vörösbor.... és telefont sem vittem magammal. Mikor hazaértünk este 9 felé látom, 7 db nem fogadott hívásom van egy 30-as számról. Nem hívtam vissza, ma meg elfelejtettem. Most nézem az e-mailjeim, a következő üzenetet olvasom:
Bemásolom ide, név nélkül:
Tisztelt fóris úr!
teggnapi napon hiaba kerestem telefonon, valamiért nem tudtam elérni, pedig úgy gondolom ha valaki pénzért zenél illene fölvenie a telefonnyát. 26-án hétfő este bulit csinálnák és kéne egy zenész fizetnék magának 30000 ezer forintot azst gondolom ez nem kevés pénz sőt igen szép úgyhogy várnák magát hétfő este mucsonyba a Kossuth út számba. szzámítunk magára ha nem tud hönni intézzenmer ha nem megtalájjuk szerintem széppénzt adunk. hivjon ha olvasta, Pál.
A nevet én kitöröltem a végétől.
Csak annyit válaszoltam a tuskónak, hogy találjon meg ha tud, de fájni fog.
-
Trebor
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 54
- Hangszer: Tyros4
- Adott köszönetek: : 248 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 223 alkalommal
- Sztifler0301
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 68
- Hangszer: Yamaha Tyros5, Korg TR.
- Adott köszönetek: : 494 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 213 alkalommal
- Kapcsolat:
Hát George Michaelnek most nagyon összejött a Last Christmas 
R.I.P. George Michael.
http://index.hu/kultur/zene/meghalt_ger ... eves_volt/
R.I.P. George Michael.
http://index.hu/kultur/zene/meghalt_ger ... eves_volt/
- BodziLalikirály
- VIP
- Hozzászólások a témában: 115
- Hangszer: Roland E-50, Medeli MC-850, Fujiha F8000, Kawai K1
- Adott köszönetek: : 1621 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 525 alkalommal
- Kapcsolat:
Sándor!forissandor írta:Üdv Urak!
A tegnapi szentestén szüleimnél voltunk, a rántott halat elsóztam és rácsúszott úgy másfél-két üveg vörösbor.... és telefont sem vittem magammal. Mikor hazaértünk este 9 felé látom, 7 db nem fogadott hívásom van ......................
Az üzenet tartalmát nem minősíteném.
Engem 24.-én este 19.22-kor hívtak fel (Szenteste!!), mert a meghirdetett hangszeremet megvennék és akkor el is jönnének érte. Igaz, elváltam és speciel a gyerekeim sem voltak itthon, de NEMáááááááá..... Este 8-koor találja ki ? Ha nem lett volna épp ünnep akkor sem. Mondtam, hogy bár ünnepnap, de holnap NAPKÖZBEN eljöhet érte. Azóta se hívott.
Visszatérve a üzenetedre.
Ha valaki szolgáltatást akar akkor (szerintem) azt időben, előtte jó pár nappal rendelje le. És azért mert valaki szolgáltatást nyújt, neki is ünnepnap az ünnepnap és ne legyen már mindig elérhető telefonon. Ha éppen muzsikálsz se fogod tudni felvenni a telefont. Én ha buliban vagyok ki is kapcsolom, mint ahogyan este 9 és reggel 7 óra között is kikapcsolva van a telefonom. Volt már rá példa, hogy éjjel volt (kaptam róla üzit) hívásom. Mikor másnap (nekem) emberi időben beszéltünk kiderült, hogy rendezvényhangosítás miatt keresett. Éjjel 10.37.-kor!!!
Mint ahogyan Besenyő Pista bácsi mondaná: NooooRMÁLIS????
Egyébként az ilyen jellegű és tartalmú megnyilvánulású üzeneteket (én a beszélgetéseket is rögzítem mert volt, hogy telefonon kaptam ilyen stílust mint te üzenetben) el kell menteni. Nehogy később szükség legyen rá.
Üdv.
Lalikirály, ennyi és nem több..!!!
- forissandor
- VIP
Hát igen, itt a tartalom, a helyesírás és a "külalak" sem volt elégséges. Sajnos engem rendszeresen keresnek esti-éjjeli időpontban telefonon. De már okosodtam és két telefonszámom van. Egyik szerepel a névjegyeken, a hirdetéseknél, a másikat pedig barátok, ismerősök tudják csak.
A másik hányinger dolog az, mikor a megrendelő mondja az árat. Ha alkudnak, azt szoktam mondani hogy oké, legyen annyi, de akkor nem maradok csak annyit, amennyit a bealkudott ár ér.... Pl esküvőből alkudni akartak egyszer egy húszezrest, akkor mondtam hogy rendben, de éjfélig maradok. Erre megsértődtek, hogy az nem jó. Hát..... nekem sem jó annyiért....
A másik hányinger dolog az, mikor a megrendelő mondja az árat. Ha alkudnak, azt szoktam mondani hogy oké, legyen annyi, de akkor nem maradok csak annyit, amennyit a bealkudott ár ér.... Pl esküvőből alkudni akartak egyszer egy húszezrest, akkor mondtam hogy rendben, de éjfélig maradok. Erre megsértődtek, hogy az nem jó. Hát..... nekem sem jó annyiért....
- ---Qgli---
- VIP
- Blogbejegyzések: 14
- Hozzászólások a témában: 576
- Hangszer: -
- Adott köszönetek: : 980 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2477 alkalommal
És ez nem gyanús???BodziLalikirály írta:Engem 24.-én este 19.22-kor hívtak fel (Szenteste!!), mert a meghirdetett hangszeremet megvennék és akkor el is jönnének érte. Igaz, elváltam és speciel a gyerekeim sem voltak itthon, de NEMáááááááá..... Este 8-koor találja ki ? Ha nem lett volna épp ünnep akkor sem. Mondtam, hogy bár ünnepnap, de holnap NAPKÖZBEN eljöhet érte. Azóta se hívott.
24-én este, amikor senki sincs az utcán ( senki sem láthat semmit ) egyedül vagy otthon ( lehet, hogy valaki ezt is tudta )!!!
....
Így, hogy azóta sem hívott így meg még gyanúsabb!
Biztos, hogy a hangszert akarták ezek???