Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat :)

Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt

Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról ;)

Gumiszoba

Bármely téma, amely nem hangszerekkel kapcsolatos

Moderátor: Moderátorok

Apelláta
Adminisztrátor
Blogbejegyzések: 0
Hozzászólások a témában: 122
Hangszer: Korg Pa3X
Adott köszönetek: : 4587 alkalommal
Kapott köszönetek: : 2497 alkalommal

Re: Gumiszoba

Hozzászólás: # 47106Hozzászólás Apelláta
2016.12.24. 03:08

Nemrég jöttem haza, egy céges buliban csörömpöltem. A vendégfellépő Nagy Bandó András volt. Adott egy másfél órás műsort. Annyira szimpatikus, közvetlen, barátságos, hétköznapi volt, ami ritka manapság. Nagyon kellemesen csalódtam benne.

Üdv.: Apelláta

galambjozsef
VIP
Hozzászólások a témában: 120
Hangszer: KORG Pa5X 61 és KORG Pa4X 61 (MUP v4.1)
Adott köszönetek: : 453 alkalommal
Kapott köszönetek: : 1114 alkalommal
Kapcsolat:

Hozzászólás: # 47114Hozzászólás galambjozsef
2016.12.24. 12:06

Én is szeretem. Emlékszem a régi kabaréjaira, maikor a kicsi noteszt lapozgatta, aztán minél többet lapozott, annál nagyobb ökörséget mondott. ....meg amugyis itt született Lajosmizsén, ahol lakom :D

Gray-Dove Zenekar
https://www.graydove.hu

forissandor
VIP
Hozzászólások a témában: 225
Hangszer: ?
Adott köszönetek: : 268 alkalommal
Kapott köszönetek: : 1581 alkalommal

Hozzászólás: # 47133Hozzászólás forissandor
2016.12.25. 09:33

Kedves Adminok!
Nem tudom hová írhatnám a következő javaslatot..... én ugyan minden nap nézem a fórumot, de mivel kb 4 gépet használok napi rendszerességgel, sosem vagyok bejelentkezve, csak ha hozzá szeretnék szólni valamihez. Esetleg nem lehetne olyan funkciót beállítani a fórumon, hogy ha pl a VIP tagoknál van egy szavazás, kiértesítene e-mailben?

Gyuley
VIP
Hozzászólások a témában: 20
Hangszer: Cubese 10 pro Absolute 3.NI k11 Ultimate.Yamaha 3K
Adott köszönetek: : 752 alkalommal
Kapott köszönetek: : 811 alkalommal

Hozzászólás: # 47136Hozzászólás Gyuley
2016.12.25. 09:59

[quote="powersparc"]"Azt a kupoláját neki!"

Én tudom mi az a kupolája, ...a terem búrája.... :PPP :lol: :mrgreen:

"Zenész vagyok, és ez így jó, a zenétől szebb nekem nincsen,
dallamokból áll életem, általuk létezem"

forissandor
VIP

Hozzászólás: # 47143Hozzászólás forissandor
2016.12.25. 20:44

Üdv Urak!
A tegnapi szentestén szüleimnél voltunk, a rántott halat elsóztam és rácsúszott úgy másfél-két üveg vörösbor.... és telefont sem vittem magammal. Mikor hazaértünk este 9 felé látom, 7 db nem fogadott hívásom van egy 30-as számról. Nem hívtam vissza, ma meg elfelejtettem. Most nézem az e-mailjeim, a következő üzenetet olvasom:
Bemásolom ide, név nélkül:

Tisztelt fóris úr!
teggnapi napon hiaba kerestem telefonon, valamiért nem tudtam elérni, pedig úgy gondolom ha valaki pénzért zenél illene fölvenie a telefonnyát. 26-án hétfő este bulit csinálnák és kéne egy zenész fizetnék magának 30000 ezer forintot azst gondolom ez nem kevés pénz sőt igen szép úgyhogy várnák magát hétfő este mucsonyba a Kossuth út számba. szzámítunk magára ha nem tud hönni intézzenmer ha nem megtalájjuk szerintem széppénzt adunk. hivjon ha olvasta, Pál.

A nevet én kitöröltem a végétől.
Csak annyit válaszoltam a tuskónak, hogy találjon meg ha tud, de fájni fog. :D Hova tart a világ? :cry2:

Trebor
Kiemelt tag
Hozzászólások a témában: 54
Hangszer: Tyros4
Adott köszönetek: : 248 alkalommal
Kapott köszönetek: : 223 alkalommal

Hozzászólás: # 47144Hozzászólás Trebor
2016.12.25. 22:02

Jajj, fóris úr! ménnem veszi fee a telefonnyát!?

Szakadok! :dash2: :dash2: :dash2:

Sztifler0301
Kiemelt tag
Hozzászólások a témában: 68
Hangszer: Yamaha Tyros5, Korg TR.
Adott köszönetek: : 494 alkalommal
Kapott köszönetek: : 213 alkalommal
Kapcsolat:

Hozzászólás: # 47145Hozzászólás Sztifler0301
2016.12.26. 02:20

Hát George Michaelnek most nagyon összejött a Last Christmas :(

R.I.P. George Michael.

http://index.hu/kultur/zene/meghalt_ger ... eves_volt/

BodziLalikirály
VIP
Hozzászólások a témában: 115
Hangszer: Roland E-50, Medeli MC-850, Fujiha F8000, Kawai K1
Adott köszönetek: : 1621 alkalommal
Kapott köszönetek: : 525 alkalommal
Kapcsolat:

Hozzászólás: # 47147Hozzászólás BodziLalikirály
2016.12.26. 07:33

forissandor írta:Üdv Urak!
A tegnapi szentestén szüleimnél voltunk, a rántott halat elsóztam és rácsúszott úgy másfél-két üveg vörösbor.... és telefont sem vittem magammal. Mikor hazaértünk este 9 felé látom, 7 db nem fogadott hívásom van ......................
Sándor!

Az üzenet tartalmát nem minősíteném.
Engem 24.-én este 19.22-kor hívtak fel (Szenteste!!), mert a meghirdetett hangszeremet megvennék és akkor el is jönnének érte. Igaz, elváltam és speciel a gyerekeim sem voltak itthon, de NEMáááááááá..... Este 8-koor találja ki ? Ha nem lett volna épp ünnep akkor sem. Mondtam, hogy bár ünnepnap, de holnap NAPKÖZBEN eljöhet érte. Azóta se hívott.
Visszatérve a üzenetedre.
Ha valaki szolgáltatást akar akkor (szerintem) azt időben, előtte jó pár nappal rendelje le. És azért mert valaki szolgáltatást nyújt, neki is ünnepnap az ünnepnap és ne legyen már mindig elérhető telefonon. Ha éppen muzsikálsz se fogod tudni felvenni a telefont. Én ha buliban vagyok ki is kapcsolom, mint ahogyan este 9 és reggel 7 óra között is kikapcsolva van a telefonom. Volt már rá példa, hogy éjjel volt (kaptam róla üzit) hívásom. Mikor másnap (nekem) emberi időben beszéltünk kiderült, hogy rendezvényhangosítás miatt keresett. Éjjel 10.37.-kor!!!
Mint ahogyan Besenyő Pista bácsi mondaná: NooooRMÁLIS????
Egyébként az ilyen jellegű és tartalmú megnyilvánulású üzeneteket (én a beszélgetéseket is rögzítem mert volt, hogy telefonon kaptam ilyen stílust mint te üzenetben) el kell menteni. Nehogy később szükség legyen rá.

Üdv.

Lalikirály, ennyi és nem több..!!!

forissandor
VIP

Hozzászólás: # 47148Hozzászólás forissandor
2016.12.26. 07:41

Hát igen, itt a tartalom, a helyesírás és a "külalak" sem volt elégséges. Sajnos engem rendszeresen keresnek esti-éjjeli időpontban telefonon. De már okosodtam és két telefonszámom van. Egyik szerepel a névjegyeken, a hirdetéseknél, a másikat pedig barátok, ismerősök tudják csak.
A másik hányinger dolog az, mikor a megrendelő mondja az árat. Ha alkudnak, azt szoktam mondani hogy oké, legyen annyi, de akkor nem maradok csak annyit, amennyit a bealkudott ár ér.... Pl esküvőből alkudni akartak egyszer egy húszezrest, akkor mondtam hogy rendben, de éjfélig maradok. Erre megsértődtek, hogy az nem jó. Hát..... nekem sem jó annyiért....

---Qgli---
VIP
Blogbejegyzések: 14
Hozzászólások a témában: 576
Hangszer: -
Adott köszönetek: : 980 alkalommal
Kapott köszönetek: : 2477 alkalommal

Hozzászólás: # 47149Hozzászólás ---Qgli---
2016.12.26. 09:47

BodziLalikirály írta:Engem 24.-én este 19.22-kor hívtak fel (Szenteste!!), mert a meghirdetett hangszeremet megvennék és akkor el is jönnének érte. Igaz, elváltam és speciel a gyerekeim sem voltak itthon, de NEMáááááááá..... Este 8-koor találja ki ? Ha nem lett volna épp ünnep akkor sem. Mondtam, hogy bár ünnepnap, de holnap NAPKÖZBEN eljöhet érte. Azóta se hívott.
És ez nem gyanús???
24-én este, amikor senki sincs az utcán ( senki sem láthat semmit ) egyedül vagy otthon ( lehet, hogy valaki ezt is tudta )!!!
....
Így, hogy azóta sem hívott így meg még gyanúsabb!
Biztos, hogy a hangszert akarták ezek???

Új hozzászólás