"Ez már nagyon ott van......." - ezzel linkelted be a kisfilmet.
"Hangzásban pedig a fasorban sincsen........." - ezt írod most
- Szóval melyik is ???
- Te sem tudod ?
Attól függetlenül, hogy nekem is pa3x musikant van, én is azt mondom, hogy ezek nem érnek annyi pénzt amennyit elkérnek értük. Közel sem. Pláne ha figyelembe vesszük a gyártói árat. Mert ............jobb ha nem is írom meg, mennyi.
Szóval az a jó hangszer egy felhasználónak, amit "birtokol". De nem úgy, hogy ki tud adni érte X összeget, hanem hogy olyan szinten ki tudja használni ahogy az már megéri neki.
Szó sincsen "kinek jobb" szindrómáról, csupán vélemények hangzanak el. Én nem vagyok "szakértő", de a vásár előtt három ízben ültem le a Tyros5 76-os elé (alkalmanként egy-két órát), mert dönteni szerettem volna. És egyértelműen tudtam dönteni. Az itteni Yamaha rajongók, akik égre-földre Ty-ra esküsznek, most ugyanilyen véleményen vannak. És hidd el, vannak páran akik "megeszik" a Tyrost, vagyis olyan szinten belenyúlnak mint ez az úriember itt.
Kérdem tőled: - te játszottál-e rajta ?
- mert ha nem, hogyan mondasz véleményt ?
- egy demó alapján nem lehet
Ez a Fly Music Romániában hivatalos Yamaha forgalmazó, neki megéri "elhozni" és megcsinálni egy ilyen bemutatót. Gondolom nem csupán a zenészek kedvéért teszi

( apropó eladás ). Mellesleg 36oo Euro nála egy Ty5 1Gb-os RAM-al és tokkal együtt.