Én is mappákban helyezem el a dalokat, azonban 5 mappát használok összesen. Mivel van egy füzetekkel megtámogatott műsor gerinc, ezért a dalok címe elé még egy 3 számból álló sorszám is kerül pl 005Okisl, 048mielo, 118szeret, 235varjB, 531Touch stb. más számára elképzelhető, hogy kiismerhetetlen lenne én azonban így elsőre tudom, hogy mit hol találok. Mivel minden dal kidolgozott, zenekarral begyakorolt, évek alatt kialakult műsor része. (Nem szeretnék olyan dalt látni a vinyómon, amely nincs kidolgozva, kigyakorolva, magyarán elsajátítva, ezért nem is tartok fenn helyet ilyen célból ismeretlen, vagy kidolgozatlan dalok alkotta őskáosz mappa számára.)
A mappák: 2_Beat, 3_50-60, 4_Dance, ezekben a teljes műsor szét van válogatva, ezen kívül van két mappa 1_all és 5_alfabe, ezekben minden kidolgozott dal megtalálható a műsorban kapott sorszáma, illetve abc sorrendben. (Vannak mappák előadókra, vagy stílusokra bontva, de ezeket soha nem használom, így csak a helyet foglalják.
A songbook az 1_all mappába hivatkozik.
Ez a KORG mappaszerkezetem.
A Ketronban egy mappában van minden sd1+ra kidolgozott dalom, de a címek a sorszámmal azonosak a korgnál megszokott címekkel, a Demo/HIT mappában a legbulisabb és legjobb dalokból álló válogatás található, egy gombnyomással elérhető, valamint egy másik mappában, amely a Master Folder kikapcsolásakor bejelentkezik az i30HD-ra kidolgozott dalaim vannak, így egy mozdulattal váltok a két hangszer között. Mivel az i30 nem rendelkezik video interface-szel így a külső kijelző miatt az SD1-ről tolom a nótákat és midikábel segítségével átküldöm az i30-ba, természetesen a megfelelő szűrők és kapcsolók beállításával mindkét hangszeren. Külső kijelzőre van szükségem az énekesek miatt.
A Tyrosban a Korg-gal megegyező mappaszerkezetet és műsort használtam.
üdv, buba