Asterix írta:Egy a baja a hangosításnak. Nem lehet elemenként venni, csak kompletten.
Pl: Volt a 6500W-os rackem. Kipróbáltam a mostani hangfalaimmal. Jól szólt. Kipróbáltam a topjaim helyett Peavey Impulse 1015 hangfalakkal, még jobban szólt. Megvettem a Phonic keverőerősítőt, számomra szebb hangképpel szólnak a falaim, mint a nagy cuccal. Lehetőségem volt olcsón hozzájutni a Peavey hangfalakhoz. Elhoztam kipróbálni és láss csodát, ezzel a keverővel az én hangfalaim klasszisokkal jobban szólnak, mint ugyanaz a Peavey, ami megverte a hangfalaimat a nagy digit végfokokkal.
Ezért mondom, hogy bármit cserélsz egy rendszerben, lehet hogy egy másik dolog az új rendszerhez már teljesen máshogy alkalmazkodik.
De javaslom erre már a válaszokat a másik topicban küldjétek.
Üdv.Ezzel egyetértek.Mindig próbálja az ember a számára a legjobb cuccokat összeállítani.Igen ugye kísérőautomatikás hangszereknél sajnos szerintem mindig is így lesz.Egy v.két arranger sosem lesz egy teljes zenekar hangosítás terén.Lehet csiszolgatni a hangzást de tökéletes sosem lesz.Ezek a hangszerek sajnos két stílust sem egyformán játszanak le.Mindig állítgatni kell ha pl.SONG-ból STYLE-be lépsz,vagy egyszerűen SEQVENSZER módban megcsinálsz egy dalt,azt már SONG módban máshogy játsza le az automatika.Az egy ördögi kör.Sajnos a tökéletes hangszer ilyen téren még nem született meg és szerintem váratni is fog még magára jó darabig.Amikor azt hiszed hogy az és sokáig úgy állítod be akkor sem az.Ja meg persze ez egyén függő is.Kinek a pap,kinek a paplan...

De tényleg ez a téma egy másik topiké.