|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Gumiszoba
Moderátor: Moderátorok
- B.Bazsi
- VIP
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 254
- Hangszer: Roland BK9
- Adott köszönetek: : 1053 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1483 alkalommal
Re: Gumiszoba
Most úgy érzem a torkom bírni fogja, de ugye csak élesben dől el hogy tényleg bírja-e. Remélem...
Roland Bk9, Soundcraft ui16, Audio-Technika AE4100, dB opera 15, dB Cromo 10.
- tacso
- VIP
- Hozzászólások a témában: 214
- Hangszer: Korg Pa3x 61 Muzikant, Ibanez Rg, Hk Ludas Impact,
- Adott köszönetek: : 2142 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1899 alkalommal
- Kapcsolat:
Bírni fogja Bazsi!! Ott lesz Veled a fellépési adrenalin!
Az mindig segít! Legyen egy jó buli a ma esti! Akkor gyorsan lemegy, még mosolyoghatsz is... 
Egy dologban biztos vagyok! Nem vagyok tévedhetetlen!
- B.Bazsi
- VIP
- Hozzászólások a témában: 254
- Hangszer: Roland BK9
- Adott köszönetek: : 1053 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1483 alkalommal
Most értem haza, túléltem, hát éneklésnek ne nevezzük azt amit csináltam, de nem ez a lényeg hanem az hogy nem vagyok betegebb mint voltam. Kis öröm is öröm!
most meg alszok akkorát mint egy medve...
Roland Bk9, Soundcraft ui16, Audio-Technika AE4100, dB opera 15, dB Cromo 10.
- ---Qgli---
- VIP
- Blogbejegyzések: 14
- Hozzászólások a témában: 576
- Hangszer: -
- Adott köszönetek: : 979 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2473 alkalommal
- edmund
- VIP
- Hozzászólások a témában: 10
- Hangszer: KORG PA 4X
- Adott köszönetek: : 844 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 207 alkalommal
- forissandor
- VIP
- Hozzászólások a témában: 225
- Hangszer: ?
- Adott köszönetek: : 268 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1581 alkalommal
Egyik haversrác diszkózott gyerekkorában, most kitalálta, megint folytatni akarja (sokadszorra). Hangtechnikát keresett, ajánlottam neki ilyen-olyan ládákat, subot, stb.... Két órája hívott, hogy menjek át, mert vett valahol a Nyírségben vmi cuccot, nézzem meg. Vett két Reflex R 300-at, két Reflex subot, egy Dyna S1200-at, kát állványt meg négy Neutrik Speak-on-t... A hangfalak faszául szólnak, az összes hangszóró patent benne, a kárpitozása gyönyörű, a végfok is szép állapotban van. Szól mint állat, jó Reflexesen, igazi retró feeiling... Hogy miért írtam le? Ja, mert 150.000 volt az egész...
- Apelláta
- Adminisztrátor
- Hozzászólások a témában: 122
- Hangszer: Korg Pa3X
- Adott köszönetek: : 4587 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2497 alkalommal
edmund írta:Tudtok-e valamit Attiláról,a gyergyói Mentősattiról, már rég nem volt itt?
Üdv.: Apelláta
- vigo01
- VIP
- Hozzászólások a témában: 160
- Hangszer: Ketron Audya 5 - Korg Pa1000
- Adott köszönetek: : 243 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 418 alkalommal
Pál Lajos harmónikás járt ma a hotelben ahol zenélek. Fia "Szalonna" a Fölszállott a Páva prímása.
Sokat elárul róla, hogy szünetben jött oda hozzám, hogy szabad lenne e neki, mert sose veszi elő a hangszert ott ahol van zenész. Oktatni menet itt megszálltak a feleségével, csak azért van nála és vmi ismerős a vendégek közül pont felismerte, megkérte.
Egy nagyon régi olasz fa harmónikája volt. Ami újonnan 10e euro.
Erdő szélén sátoroznak, Szép asszonynak urizálok-at tolta meg egy hallgatót. Még mindig nem tudtam fölocsúdni az akkordmenettől amit alkalmazott.
Na ez már zene
Sokat elárul róla, hogy szünetben jött oda hozzám, hogy szabad lenne e neki, mert sose veszi elő a hangszert ott ahol van zenész. Oktatni menet itt megszálltak a feleségével, csak azért van nála és vmi ismerős a vendégek közül pont felismerte, megkérte.
Egy nagyon régi olasz fa harmónikája volt. Ami újonnan 10e euro.
Erdő szélén sátoroznak, Szép asszonynak urizálok-at tolta meg egy hallgatót. Még mindig nem tudtam fölocsúdni az akkordmenettől amit alkalmazott.
Na ez már zene
Ketron Audya 5 - KORG Pa1X - Hill-Audio Andante 1520 - Allen & Heath Zed-10 - Beta 58A
- almatom
- VIP
- Hozzászólások a témában: 211
- Hangszer: Ketron SD90
- Adott köszönetek: : 169 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1724 alkalommal
Srácok!
Mit kell ahhoz kikapcsoljak itt a fórumbeállításban, hogy ne érkezzen az email címemre állandóan egy levél innen, ha valaki esetleg like-ol itt egy h.sz.-emet?
Mert rém hülyeség, hogy állandóan értesítést kapok ha valaki like-ol egy bejegyzésemre.......
Tehát, hogy a like-olásról nem szeretnék email értesítést kapni, csak ha valaki ír nekem tényleges üzenetet.
Köszönöm!
Mit kell ahhoz kikapcsoljak itt a fórumbeállításban, hogy ne érkezzen az email címemre állandóan egy levél innen, ha valaki esetleg like-ol itt egy h.sz.-emet?
Mert rém hülyeség, hogy állandóan értesítést kapok ha valaki like-ol egy bejegyzésemre.......
Tehát, hogy a like-olásról nem szeretnék email értesítést kapni, csak ha valaki ír nekem tényleges üzenetet.
Köszönöm!
- BodziLalikirály
- VIP
- Hozzászólások a témában: 115
- Hangszer: Roland E-50, Medeli MC-850, Fujiha F8000, Kawai K1
- Adott köszönetek: : 1621 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 525 alkalommal
- Kapcsolat:
Felhasználói vezérlőpult / Fórum beállítások /almatom írta:Srácok!
Köszönöm!
Notify me e-mail if someone thanks my post.:
You will receive an e-mail if someone says thank you for any of your posts. igen/nem itt a Nem kell!!!
Lalikirály, ennyi és nem több..!!!