Úgy őszintén... Van szerintetek értelme egy audió alapú stílusnak egy lakodalomban???mentosattila írta:Azok a latinos ritmusok nagyon de nagyon szuperül szólnak -nem vitás-, de mit kezdjen vele egy lagzi-zenész?
Az emberek 99%-a nem fogja hallani/értékelni, hogy jobban szól a hangszer... Aki hallja, az valószínűleg ezzel foglalkozik, mondjuk zenész,
de nem hinném, hogy egy lakodalomban, vagy akármilyen más buliban ezzel foglalkozna, ha vendégként van jelen...
Szerintem ez is olyan, mint a nagyon drága hangszerek... aki zenél rajta, az tudja, hogy mit tud a hangszere, de rajta kívűl más nem foglalkozik ezzel...
De szerintem nem attól lesz jobb egy buli, mert Tyros 5-ön, vagy Audya-n, vagy PAx3-on zenél valaki...
Az ember miatt lesz jó a buli, aki a gép mögött ül! Ha ez nem így van, akkor szerintem megette a fene az egészet... Vannak itt sokan, akik jól zenélnek és
szerintem teljesen mindegy, hogy egy bulit Yamaha PSR-S900-zal, vagy egy Tyros 5-tel játszanak végig, a vendégek így is, úgy is jól fogják érezni magukat!
Természetesen egy stúdióban készülő felvételnél más a helyzet, de alapfelállásban nem ez volt a kérdés...
Ez az én privát véleményem és lehet sokan másképpen gondolják... de ez így van jól...