|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Yamaha - Technikai kérdések/válaszok
Moderátor: Moderátorok
- claasy
- Kiemelt tag
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 53
- Hangszer: YAMAHA PSR S670
- Adott köszönetek: : 427 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 197 alkalommal
Re: Yamaha - Technikai kérdések/válaszok
Sziasztok.
Gyuley. Nekem a Psr1500 volt a legnagyobb tudású Yamahám.A többi ettől "kissebb". A DGX300 kivételével egyetlen egynél sem tapasztaltam lefagyást. A DGX-t is egy konvertált stílus ütötte ki.
A 3K-t annyira nem ismerem, sőt semennyire sem(mivel nem volt olyanom, amit tudok róluk azt az 1500 könyvéből és a fórumokon olvasottakból tudom), úgy,hogy elhiszem( amég meg nem győződöm az ellenkezőjéről),hogy előfordulhat ilyen.De azokat is biztos valami nem jó midi, vagy agyon konvertált stílus küldte ki.
Üdv.
Gyuley. Nekem a Psr1500 volt a legnagyobb tudású Yamahám.A többi ettől "kissebb". A DGX300 kivételével egyetlen egynél sem tapasztaltam lefagyást. A DGX-t is egy konvertált stílus ütötte ki.
A 3K-t annyira nem ismerem, sőt semennyire sem(mivel nem volt olyanom, amit tudok róluk azt az 1500 könyvéből és a fórumokon olvasottakból tudom), úgy,hogy elhiszem( amég meg nem győződöm az ellenkezőjéről),hogy előfordulhat ilyen.De azokat is biztos valami nem jó midi, vagy agyon konvertált stílus küldte ki.
Üdv.
- Gyuley
- VIP
- Hozzászólások a témában: 100
- Hangszer: Cubese 10 pro Absolute 3.NI k11 Ultimate.Yamaha 3K
- Adott köszönetek: : 752 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 811 alkalommal
Classy!
Nekem 4 évig volt meg az első 3k-m, és egyszer sem fagyott le,bármit töltöttem belé, 2004-es modell volt,a második 3k-m 1,5 évig volt meg, az is 2004-es modell volt, 5 évesen vettem, és annak sem volt semmi baja soha, talán még azóta is tökéletes, a lefagyásokat, valamint a kijelzőhibát produkáló modellek csak a következő gyártásból származtak, és még stílusok, meg midik sem kellettek a lefagyasztáshoz, gyári állapotban lefagyott, hogy miért............ de nem csak egy zenész kollégának sikerült ezt produkálni, viszont én csak egy hangszernél tudom ezt alátámasztani, mert ennek voltam csak tanúja személyesen, a többit csak információ formájában hallottam!
Kétségtelen, hogy a 3k volt az egyik legjobb ár-érték arányú hangszer a piacon akkoriban, de százalékos arányban szerintem elenyésző volt ez a probléma, inkább a kijelzőhibára emlékszik mindenki, az húzósabb történet volt!
Egyébként az utómodell is ezzel a kijelzőproblémával küzd, és a furcsa az, hogy pontosan a kijelző ami "MADE IN JAPAN" , ezért nem értem miért pont az a leggyengébb pont!
Nekem 4 évig volt meg az első 3k-m, és egyszer sem fagyott le,bármit töltöttem belé, 2004-es modell volt,a második 3k-m 1,5 évig volt meg, az is 2004-es modell volt, 5 évesen vettem, és annak sem volt semmi baja soha, talán még azóta is tökéletes, a lefagyásokat, valamint a kijelzőhibát produkáló modellek csak a következő gyártásból származtak, és még stílusok, meg midik sem kellettek a lefagyasztáshoz, gyári állapotban lefagyott, hogy miért............ de nem csak egy zenész kollégának sikerült ezt produkálni, viszont én csak egy hangszernél tudom ezt alátámasztani, mert ennek voltam csak tanúja személyesen, a többit csak információ formájában hallottam!
Kétségtelen, hogy a 3k volt az egyik legjobb ár-érték arányú hangszer a piacon akkoriban, de százalékos arányban szerintem elenyésző volt ez a probléma, inkább a kijelzőhibára emlékszik mindenki, az húzósabb történet volt!
Egyébként az utómodell is ezzel a kijelzőproblémával küzd, és a furcsa az, hogy pontosan a kijelző ami "MADE IN JAPAN" , ezért nem értem miért pont az a leggyengébb pont!
"Zenész vagyok, és ez így jó, a zenétől szebb nekem nincsen,
dallamokból áll életem, általuk létezem"
- claasy
- Kiemelt tag
Szia Gyuley.
Igen azt tudom,hogy a kijelzőjük a gyenge láncszem.(fórumokon olvastam, meg sok hirdetést láttam hibás kijelzővel)
Akkor ezek szerint itt is mint mindenhol általában, az első széria a bevált széria.
Igen azt tudom,hogy a kijelzőjük a gyenge láncszem.(fórumokon olvastam, meg sok hirdetést láttam hibás kijelzővel)
Akkor ezek szerint itt is mint mindenhol általában, az első széria a bevált széria.
-
HunHyper
- VIP
- Hozzászólások a témában: 87
- Hangszer: KETRON EVENT
- Adott köszönetek: : 2058 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1832 alkalommal
Sziasztok!
Nekem S900-asom van... nagyon sok hibás S900-ról hallottam, software és hardware hibákról is olvastam...
Sokan mondják, hogy S900-at soha nem venne... én az első sorozatból vásároltam, igaz csak otthon használtam eddig,
de szerencsére semmilyen problémám nem volt vele és nem bántam meg, hogy megvettem!!!
Fagyni fagyott többször, ami nagyon bosszantó volt, de kiderült, hogy csak a pendrive-ot nem csípte, mert más
pendrive-val hibátlanul megy...
Tehát: Van abban valami, hogy az első szériák jobbak...
Üdv: Roland
Nekem S900-asom van... nagyon sok hibás S900-ról hallottam, software és hardware hibákról is olvastam...
Sokan mondják, hogy S900-at soha nem venne... én az első sorozatból vásároltam, igaz csak otthon használtam eddig,
de szerencsére semmilyen problémám nem volt vele és nem bántam meg, hogy megvettem!!!
Fagyni fagyott többször, ami nagyon bosszantó volt, de kiderült, hogy csak a pendrive-ot nem csípte, mert más
pendrive-val hibátlanul megy...
Tehát: Van abban valami, hogy az első szériák jobbak...
Üdv: Roland
"Még mindig csak amatőr vagyok..." 
KETRON Event - Kurzweil Artis 7 - Allen & Heath QU-SB - DBX DriveRack PA2 - QSC K10 - Austrian Audio OD505
KETRON Event - Kurzweil Artis 7 - Allen & Heath QU-SB - DBX DriveRack PA2 - QSC K10 - Austrian Audio OD505
- claasy
- Kiemelt tag
Szia.
"csak kiderült, hogy a pendrive-ot nem csípte"
Ez a pendrájv "nem csípés" igaz a Rolandra is.(GW8)
De! A psr1500-nak nem okozott gondot a pendrájv.
Soha egyetlen egyszer sem fagyott le.
Üdv.
"csak kiderült, hogy a pendrive-ot nem csípte"
Ez a pendrájv "nem csípés" igaz a Rolandra is.(GW8)
De! A psr1500-nak nem okozott gondot a pendrájv.
Soha egyetlen egyszer sem fagyott le.
Üdv.
- Gyuley
- VIP
- Hozzászólások a témában: 100
- Hangszer: Cubese 10 pro Absolute 3.NI k11 Ultimate.Yamaha 3K
- Adott köszönetek: : 752 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 811 alkalommal
Sziasztok
Srácok, nekem még olyan pendrive-ot nem sikerült beledugnom az s900-ba, amit ne fogadott volna el, de a legjobban a 8 Gigás kingstont szereti
Egyébként, nem drága a minőség ebben a szegmensben, úgyhogy érdemesebb egy elismert márkát választani, és "no problemo" !
Srácok, nekem még olyan pendrive-ot nem sikerült beledugnom az s900-ba, amit ne fogadott volna el, de a legjobban a 8 Gigás kingstont szereti
Egyébként, nem drága a minőség ebben a szegmensben, úgyhogy érdemesebb egy elismert márkát választani, és "no problemo" !
"Zenész vagyok, és ez így jó, a zenétől szebb nekem nincsen,
-
HunHyper
- VIP
- Hozzászólások a témában: 87
- Hangszer: KETRON EVENT
- Adott köszönetek: : 2058 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1832 alkalommal
Nekem is az vált be a legjobban, azzal nem gondolkodik, jól pörög...Gyuley írta:... de a legjobban a 8 Gigás kingstont szereti...
"Még mindig csak amatőr vagyok..." 
- claasy
- Kiemelt tag
Hali.Gyuley írta:Sziasztok
Igen-igen az elismert márkán van a hangsúly, bezony. Kingston, Sandisk, stb.
- agar007
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 7
- Hangszer: Roland VA-3
- Adott köszönetek: : 39 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 35 alkalommal
Sziasztok.yamaha psr-E423 hangszert használt már valaki vagy találkozott már vele?Sílusokat lehet rá konvertálni?más yamaha stílusokat játsza?
- ---Qgli---
- VIP
- Blogbejegyzések: 14
- Hozzászólások a témában: 34
- Hangszer: -
- Adott köszönetek: : 980 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2477 alkalommal
Nekem van a zenesuliban egy 323-as, az semmi ilyesmit nem tud, de szerintem a 423-as sem. Egy teljesen alapgép, ami csak az "égetett" két variációs egy fill-es stílusokat tudja és azon is csak a tempót lehet állítani.