@HunHyper
Roli!
A fórum történetében akárhányszor történt ilyen összehasonlítás, annak kivétel nélkül, mindig vita lett a vége,
mert mindenki a saját igazát, és a saját tapasztalatát akarta hallatni.
- A Yamahát akkor ezek szerint mások is lenézik, aminek az okát nem értem.
Pedig az országban - és nem azért hogy dícsérjem a munkánkat - de
@malko és az én hangszeremen kívül nagyon kevés embernek szól normálisan egy ilyen hangszer.
Kis millió ellenpéldát tudok felhozni, csak ha a szabolcsi felhozatalt vesszük alapul.
Villognak a Genos-okkal, Tyros 4, Tyros 5 hangszerekkel, aztán egy PSR1500 is hozza ugyanazt a performanszot.
Volt aki, új hangzással akart előrukkolni a Genos-on, és elkészítette a saját pakkját, de a Digitális keverőn nem tudta szétpanorámázni a hangszert,
így a demót full monóban tette fel a Youtube-ra, majd ráfogta arra, hogy a YouTube butította le.
- A Korg-gal meg az a baj, hogyha a fenti tényeket vesszük figyelembe, akkor Pa3x-ig nem lenne igaz, amit leírtak róla.
Mert a legjobb szinti hangok talán a Pa4x-nél jelentek meg elsőnek. De ha nem lenne Musikant (akár szoftveresen), és nem lenne rajta Camaro ADP, hááááát lennének bajok.
@galambjozsef Még mindig várjuk a Pa5x-es demókat
- Na meg ha leírnám a véleményem a Ketron-ról, akkor annak megint Ban lenne a vége, inkább hallgatok, jobb a békesség.
Ebbe már egyszer belebuktam ...