kovacstamas71 írta:
Ennek ellenére Tomi!, csak, ha a felét tudnám annak, amit Te, vagy bármelyikőtök akik eddig feltettek, saját maguk által játszott hanganyagokat, én már annak is örülnék!
Nem gondolom, hogy annyira egyszerű lehet, az adott hangszereket megszólaltatni egy szintetizátoron. nagyfokú zenei tudás kell hozzá, és ezt én is bizton állíthatom, kinek nincs ekkora tudása!
Tamás 71!
Mint minden, ez is relatív...

Nekem és Neked, akik lelkes amatőrök vagyunk és semmilyen zenei képesítésünk/tanulmányunk nincs, egy ilyen zenemű fantasztikus élmény, mivel mi magunk
ennek a tudásnak a közelében sem járunk...
Aki viszont hasonló szinten műveli a zenét mint az előadó, mert mondjuk egész életét egy hangszer mellett töltötte (ezt nem rosszindulatból írtam),
az teljesen egyszerűnek és könnyen kivitelezhetőnek tekint egy ilyen előadást...
Egyetértek azzal amit írtál, én is nagyon elégedett lennék, ha csak töredékét tudnám annak, mint amiket itt sokan produkálnak...

De akkor mennyivel unalmasabb lenne az élet, ha mindenkinek 2-3 diplomája lenne a zeneművészetiről és akkor hogyan fejlődhetnénk, ha
mindenki egyformán tudna? Ha én feltöltök egy zenét, akkor azzal elérem, hogy mosolyt csalok valaki arcára, még akkor is, ha azt gondolja,
hogy "mi ez? itt azért még lenne mit fejlődni..."
Üdv: Roland