BodziLalikirály írta: ↑2022.02.14. 15:23
Na szóval, nektek esetleg erről van-e bármi véleményetek?? Már csak a kíváncsiság kedvéért......
"Szevasz"....
Az a helyzet, hogy sajnos egyre több ilyen akad... Itt Ausztriában is folyamatosan ez megy, sokszor még így sem köszönnek, csak annyit írnak,
hogy ennyit adok érte... ja meg azt, hogy mit adok hozzá extrában...
Egyszer megtörént velem, hogy egy 10,1" Netbook-ot árultam elég jó árban... Rámírt egy magyar csaj Linzböl, hogy ez bizony neki nagyon kellene...
Mondtam, semmi akadálya, mikor szeretné elvinni? Hát, ha tudnám vigyem már el neki, mert neki jelenleg nincs kocsija, de neki ez nagyon fontos lenne,
az üzemanyagot is kifizeti, csak vigyem el Linzbe. Többszöt elmondtam, hogy ez Netbook, 10,1", nézzen a neten videót róla, stb....
Folyamatosan hívogatott, hogy megnézte, neki ez kell, csak vigyem el... A végén megesett rajta az a nagy szívem, hát elvittem Linzbe...
Amikor meglátta, akkor azt mondta, hogy "ez ilyen kicsiiiii? A képen nagyobbnak tünt, neki ez nem kell..." Mondom, semmi baj... fizesd ki az üzemanyagot,
aztán felejtsük el az egészet...
Ja, hát neki csak nagy címletü bankjegye van, de menjek be a kínaiba, ott dolgozik a férje, mindjárt felhívja, hogy fizesse ki nekem az utat...
A kínaiban tényleg ott dolgozott a férje, csak hát nem fizetett, ráadásul olyan stílusban beszélt velem, hogy legszívesebben... na hagyjuk...
Na szóval ez volt az a pont, amikr azt mondtam, hogy soha többé nem adok el olyan embernek semmit, aki nincs a minimum szint felett...
Az ilyen üzeneteket egyböl törlöm azóta...
Üdv: Roland...
Uí: Bocsi a köszönésért, csak poénkodtam...