ircsik2@freemail.hu -ra dobj már egy mailt, mert itt nem megy át az üzenet!pap66 írta:Csehországban,ahol személyesen regisztráltak.
Köszi.
|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Moderátor: Moderátorok
ircsik2@freemail.hu -ra dobj már egy mailt, mert itt nem megy át az üzenet!pap66 írta:Csehországban,ahol személyesen regisztráltak.
Az első dolog a hangosítás vásárlásakor annak megállapítása, hogy mennyi az az összeg, aminél többet akkor sem szánsz rá, ha aranyból adják a hangfalakat. Ha ez meg van, utána könnyebben tudunk érdemben segíteni.Infinity írta:Sziasztok!
Tudna nekem valaki segíteni hangosítás vásárlása terén? Roland EXR-7s-hez szeretnék venni erősítőt + hangfalakat. Azt szeretném megkérdezni, hogy miből milyen teljesítményűt, milyen márkájút, és hol érdemes vennem?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Kellemes zenélést kívánok mindenkinek!
Én olyan 100000Ft-ra gondoltam. Nem tudom ennyiből lehet-e venni olyan felszerelést, amely szépen, tisztán szól. Ahogy olvasgattam a fórumot, úgy látom hogy egy 2*500W teljesítményű hangfalpár megfelelő lenne. Szerinted Asterix? Én nem igazán tudom ezt még megítélni. Láttam neten olyan hangfalakat, amelyek 500W-os teljesítményűek, és 30000Ft-ért már kaphatok. De láttam olyat is, amely szintén 500W-os, de 200000Ft. Nekem az arany középutat kellene megmutatni.Asterix írta: Az első dolog a hangosítás vásárlásakor annak megállapítása, hogy mennyi az az összeg, aminél többet akkor sem szánsz rá, ha aranyból adják a hangfalakat. Ha ez meg van, utána könnyebben tudunk érdemben segíteni.
Szia!Infinity írta:Sziasztok!
Tudna nekem valaki segíteni hangosítás vásárlása terén? Roland EXR-7s-hez szeretnék venni erősítőt + hangfalakat. Azt szeretném megkérdezni, hogy miből milyen teljesítményűt, milyen márkájút, és hol érdemes vennem?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Kellemes zenélést kívánok mindenkinek!
beejaybudai írta: Szia!
Pl.: Ez egy kisebb teljesítményű aktív hangfalpár 80e-ért-
Ha pedig nagyobb teljesítményt szeretnél egy kicsit több pénzért, akkor itt van ez.
Ez is jó vétel lehet, ha van belőle két darab!
Üdv.
Bee Jay Budai
Zeneboy-nak igaza van, ennyi pénzből normális cuccot nem lehet összehozni, csak egy belépő szintű felszerelést.Infinity írta:beejaybudai írta:Infinity írta:
Szia! Szerinted mennyiből lehetne kihozni megfelelő minőségű felszerelést? Pl.: egy 2*500W-os hangfalpárat, és hozzá erősítőt? Nincs keverőm.
Nagyon szépen köszönöm. Egyrészt azért kérdeztem meg, hogy tudjam mennyi pénzt tegyek félre rá, másrészt tudjam hogy mégis mekkora teljesítményű, milyen márkájú legyen. Még egy megválaszolatlan kérdésem lenne: Szerintetek érdemes használt hangfalakat vásárolni?Zeneboy-nak igaza van, ennyi pénzből normális cuccot nem lehet összehozni, csak egy belépő szintű felszerelést.
2x500W bizony elég nagy elvárás (ha csak nem valami kínai cumó, amire akkora teljesítményt írnak rá, amennyit nem szégyelnek). Nekem kettő 400W-os aktívam van, azok kerültek 330 ezerbe... és ez is még csak közép kategória.
De azért megpróbálok vlami támpontot adni:
-Keverőerősítő
-Hangfalak
Így 125 ezerből jön ki, de ezzel már el lehet menni zenélni!
Infinity!Infinity írta:Nagyon szépen köszönöm. Egyrészt azért kérdeztem meg, hogy tudjam mennyi pénzt tegyek félre rá, másrészt tudjam hogy mégis mekkora teljesítményű, milyen márkájú legyen. Még egy megválaszolatlan kérdésem lenne: Szerintetek érdemes használt hangfalakat vásárolni?Zeneboy-nak igaza van, ennyi pénzből normális cuccot nem lehet összehozni, csak egy belépő szintű felszerelést.
2x500W bizony elég nagy elvárás (ha csak nem valami kínai cumó, amire akkora teljesítményt írnak rá, amennyit nem szégyelnek). Nekem kettő 400W-os aktívam van, azok kerültek 330 ezerbe... és ez is még csak közép kategória.
De azért megpróbálok vlami támpontot adni:
-Keverőerősítő
-Hangfalak
Így 125 ezerből jön ki, de ezzel már el lehet menni zenélni!