|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Gumiszoba
Moderátor: Moderátorok
- B.Bazsi
- VIP
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 254
- Hangszer: Roland BK9
- Adott köszönetek: : 1053 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1483 alkalommal
Re: Gumiszoba
Nem Apikám, úgy döntöttem hogy átoperáltatom magam egy 30. nemi identitású lénnyé. A férfi nem már uncsi, nő meg van egy csomó, én egyedi leszek.

Roland Bk9, Soundcraft ui16, Audio-Technika AE4100, dB opera 15, dB Cromo 10.
- B.Bazsi
- VIP
Srácok, azt történt hogy letörlődött az összes meglevő telefonszám a telefonomból. Kérnem hogy aki korábban megadta nekem a számát és úgy gondolja hogy nem gond ha megvan nekem, legyen szíves ossza már meg velem privát úton...
vissza térve a felvágós témára, az történt hogy a doktor bácsi felvágta a hasam és a kifelé igyekvő belső szervem vissza rakta ahova való, és behálózva össze varrta. Szóval volt egy jó kis köldöksérv műtétem, még mielőtt valaki itt tényleg "kezétcsókolomhölgyemuram"-mal köszön.
azon gondolkodok hogy így hanyatt fekve tudnék e a make up-pal legalább hangszerelni még nem kész dalokat...

- B.Bazsi
- VIP
Ez olyan 4 centis volt, különösebb gondom nekem sem volt vele, de a műtét előtti napokban láthatóan nagyobb lett. Egyszer volt hogy fájt 2-3 napig, mondjuk az elég sz..r volt.
-
djkoxi
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 36
- Hangszer: Denon-Pioneer
- Adott köszönetek: : 162 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 87 alkalommal
Unokahúgomék esküvőjén én szolgáltattam a zenét. Kis létszámú összejövetel volt, csak a szűk rokonság. Igazából ez a zenészek birodalma! Véleményem szerint 1-1 órás dj szett színesítheti az eseményt, de az élőzenét nem helyettesítheti. Talán akkor, ha csak a baráti társaság alkotja a násznépet.
Az EV ZLX 15p-t lecseréltem RCF Art 315a mk3 típusú hangfalra. Tetszik, nem melegszik a végfok, nagyobb hangnyomást tud, könnyebb mozgatni, merevebb, masszívabb a doboz. A hangkép keményebb, PA-sabb. Nem jobb, nem rosszabb, inkább másabb. A passzív Yamaha rendszerem hangja kedvesebb a fülemnek. Az EV elegáns megjelenése ami hiányzik egy kicsit. Ha nem túl drágán találnék telerácsot az RCF-re akkor megvenném rá.
Az EV ZLX 15p-t lecseréltem RCF Art 315a mk3 típusú hangfalra. Tetszik, nem melegszik a végfok, nagyobb hangnyomást tud, könnyebb mozgatni, merevebb, masszívabb a doboz. A hangkép keményebb, PA-sabb. Nem jobb, nem rosszabb, inkább másabb. A passzív Yamaha rendszerem hangja kedvesebb a fülemnek. Az EV elegáns megjelenése ami hiányzik egy kicsit. Ha nem túl drágán találnék telerácsot az RCF-re akkor megvenném rá.
Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez.
-
doxaa
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 118
- Hangszer: Korg
- Adott köszönetek: : 473 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 366 alkalommal
- B.Bazsi
- VIP
Csemegézzetek már ezek között a fajta videók között és mondjátok már meg, szerintetek léteznek ilyen hülyék, vagy rájátszanak...?
- bartagyuri
- Újonc
- Hozzászólások a témában: 3
- Hangszer: Korg PA 1000
- Adott köszönetek: : 201 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 48 alkalommal
Én is úgy gondolom vannak.
Na persze ma már kamera elé álni egy kis gázsiért, és kérésre hülyeségeket beszélni is buli lehet.
Mióta az okostelefonok megjelentek, nem csak a világot hódították meg, ha nem jelentős tudat formáló hatásuk is van. Aki pedig a rabja lett, már nem is nagyon gondolkodik.
Nekem is van természetesen, és sokszor jó is. Én is ismerek olyat akinek lételeme, és ha netán elromlott, szinte elvonási tünetek jelentkeznek náluk.
Na persze ma már kamera elé álni egy kis gázsiért, és kérésre hülyeségeket beszélni is buli lehet.
Mióta az okostelefonok megjelentek, nem csak a világot hódították meg, ha nem jelentős tudat formáló hatásuk is van. Aki pedig a rabja lett, már nem is nagyon gondolkodik.
Nekem is van természetesen, és sokszor jó is. Én is ismerek olyat akinek lételeme, és ha netán elromlott, szinte elvonási tünetek jelentkeznek náluk.
-
kissata
- VIP
- Hozzászólások a témában: 37
- Hangszer: KORG PA4X
- Adott köszönetek: : 934 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1006 alkalommal
- Karesz
- VIP
- Hozzászólások a témában: 304
- Hangszer: Novation remote sl 49,Yamaha DXR 10 MK2,DBX PA2
- Adott köszönetek: : 1928 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 755 alkalommal
- Apelláta
- Adminisztrátor
- Hozzászólások a témában: 122
- Hangszer: Korg Pa3X
- Adott köszönetek: : 4587 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2497 alkalommal
Nekem 128 gigásba van ilyen Sandisk. Az enyém amint bedugom az aljzatba, pillanatok alatt felforrósodik. Ezt a melegedést írták több helyen is, ennek tudatában vettem meg, igaz nem gondoltam, hogy ennyire. És nekem állandóra be van dugva a TV-be háttértárnak, de ennek ellenére már 5 hónapja jól szolgál.
Hogy ez igaz a 32 gigásra is, nem tudom, csak szólok, ha így járnátok ti is, ne lepődjetek meg.
Hogy ez igaz a 32 gigásra is, nem tudom, csak szólok, ha így járnátok ti is, ne lepődjetek meg.
Üdv.: Apelláta