Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat :)

Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt

Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról ;)

JAVASLATOK - KÉRDÉSEK - VÁLASZOK

Bármely téma, amely nem hangszerekkel kapcsolatos

Moderátor: Moderátorok

ROKKO
Újonc
Blogbejegyzések: 0
Hozzászólások a témában: 3
Kapott köszönetek: : 25 alkalommal

Re: Yamaha stílusok, hangszínek - Feltöltések

Hozzászólás: # 5662Hozzászólás ROKKO
2012.05.29. 17:43

hát egyszerüen nem értem ezt az oldalt!hány 1000 jó stilust kel még feltöltenem hogy tudjak le tölteni 1 db hangszint? :lol:

Moderálva:
hát egyszerűen elolvasod a Fórumszabályzatát: topic2.html !

Üdv.
Vladimir

ROKKO
Újonc

Hozzászólás: # 5674Hozzászólás ROKKO
2012.05.30. 14:56

Végül is mit rontottam el? oda irtam mindegyik feltöltéshez hogy mi mit tartalmaz!

ROKKO
Újonc

Hozzászólás: # 5697Hozzászólás ROKKO
2012.05.31. 14:19

Üdv! segitsen már valaki legyetekszivesek már rengeteg stilust feltöltöttem és jó korg hangszineket és egy dr letöltést nem enged elolvastam jol a szabájzatot dehát ha töltök fel akkor én is szeretnék letölteni :cry2:

xander
Kiemelt tag
Hozzászólások a témában: 2
Hangszer: korg pa2x pro
Adott köszönetek: : 107 alkalommal
Kapott köszönetek: : 94 alkalommal

Hozzászólás: # 5698Hozzászólás xander
2012.05.31. 16:04

rokko, itt nem az a lényeg hogy letöltsünk hanem az hogy segitsünk egymásnak. tényleg jó hogy töltesz fel anyagot (köszönjük) de szerintem kezd a bemutatkozással és meglásd majd beköszönt aztán a letöltés opcio is.

xander
Kiemelt tag
Hangszer: korg pa2x pro
Adott köszönetek: : 107 alkalommal
Kapott köszönetek: : 94 alkalommal

Re: JAVASLATOK - KÉRDÉSEK - VÁLASZOK

Hozzászólás: # 5701Hozzászólás xander
2012.05.31. 16:10

ja és majdnem elfeledtem hogy nem olyan ember kell ide aki feltölt néhány anyagot (amit lehet innen-onnan összeszedett) letölti ami kell (jó) neki és aztán annyi!

suncy
Kiemelt tag
Hangszer: Tyros 5+ Korg Pa2X Pro
Adott köszönetek: : 34 alkalommal
Kapott köszönetek: : 51 alkalommal

Hozzászólás: # 5703Hozzászólás suncy
2012.05.31. 18:27

A Kiemelt tag rang NEM JÁR automatikusan. Minimum (!) 10 ÉRTELMES megnyilvánulás szükséges (Hozzászólás, feltöltés; a kérés, a kérdés nem számít hozzászólásnak, csak az építő jellegű). Ezután PÜ-ben jelezni kell az alap feltételek teljesítését Admin, Petersen és Zeneboy (lehetőleg minegyikük!) felé.

Ezt követően az Újonc tag a VIP szoba "Kiemelt tag ajánló" topicjában ajánlásra kerül. Az elbírálás a staff (Adminisztrátorok, Globális moderátorok, Moderátorok, VIP tagok) által történik és az eredményt a jelölttel PÜ-ben közöljük. Amennyiben pozitív az elbírálás, megkapja a Kiemelt rangot. Negatív eredmény esetén közöljük a kifogásainkat és tanácsokat adunk a feltételek teljesítéséhez.
A Kiemelt tagságot a fórum BÁRMELYIK topicjában, valamint a chat-en követelni/kéregetni tilos!!! Kizárólag a PÜ-ben küldött jelzésekkel tudunk érdemben foglalkozni.
A kéregetőket, valamint az értelmetlen hozzászólásokat (Köszi, Jó a fórum, Hogyan tudok letölteni, stb) figyelmeztetéssel jutalmazzuk és a értelmes hozzászólásainak mennyiségét a figyelmeztetéseinek számával ötszörösen csökkentve vesszük figyelembe.

jony20
Újonc
Hozzászólások a témában: 1
Hangszer: Yamaha PSR S710
Adott köszönetek: : 75 alkalommal
Kapott köszönetek: : 31 alkalommal

Hozzászólás: # 5792Hozzászólás jony20
2012.06.03. 08:33

tyrossanyi írta:Üdv mindenkinek !
Én még teljesen új vagyok a csapatban és azzal a kérdéssel illetve kéréssel fordulok minden zenészkollégához ha valaki tudna abban felvilágosítást adni , hogy hogyan lehet letölteni az oldalról azt előre is megköszönném . :help:
Olvasd el a fórumszabályzatot, és ott megtalálod, hogy miért nem tudsz letölteni, de ha teljesíted a szabályzatban leírtakat, akkor majd te is tudsz letölteni! ;)

"A zene kifejezi mindazt, ami szavakkal elmondhatatlan, mégsem maradhat kimondatlanul."

suncy
Kiemelt tag
Hangszer: Tyros 5+ Korg Pa2X Pro
Adott köszönetek: : 34 alkalommal
Kapott köszönetek: : 51 alkalommal

Hozzászólás: # 5891Hozzászólás suncy
2012.06.06. 20:41

Szeretnék egy kis észrevételt tenni,

Szóval, vannak újoncok, akik szeretnének állandó tagok lenni.
ez miatt össze vissza töltenek fel mindent mindenhová, mint pl tegnap / vagy tegnapelőtt/ ROKKO.
Hogy meglegyen a minimum hozzászólásuk.
Saját vélemény persze!!!

Ha nem megfelelő helyre tölti, akkor 0.
Ha nem jól jelöli meg 0.

Persze, tudom, hogy én is csak Állandótag vagyok,és nincs nagy beleszólásom de ez az én véleményem!

Vélemény???

csepi
Kiemelt tag
Hangszer: Korg Pa 500
Adott köszönetek: : 84 alkalommal
Kapott köszönetek: : 82 alkalommal

Re: Sajat magunk altal eloadott zenek, CD-video felvetel

Hozzászólás: # 6062Hozzászólás csepi
2012.06.15. 11:14

Megnyugodtam, hogy nem az én készülékemben van a hiba.... más sem találja (a Köszönöm gombot). :shock:

B.Bazsi
VIP
Hangszer: Roland BK9
Adott köszönetek: : 1047 alkalommal
Kapott köszönetek: : 1473 alkalommal

Hozzászólás: # 6069Hozzászólás B.Bazsi
2012.06.16. 07:45

Kedves letöltögetni idejött újoncok!

Ez az oldal NEM LETÖLTŐ OLDAL!!! Azért van hogy zenészek egymással megosszák tapasztalataikat, segítsenek egymásnak szakmai kérdésekben, szakmai anyagokkal tapasztalatokkal, javaslatokkal, észrevételekkel, kritikákkal!Vegyétek már a fáradságot és olvassátok el a fórumszabályzatot, minden feltett kérdésetekre válaszol, többek között arra is hogy miért nem tudtok letöltögetni! Szerintem mindannyian jobban örülnénk neki ha nem csak azért regisztrálnátok ide hogy letöltögessetek ezt-azt, hanem aktívan is bekapcsolódnátok az eszmecserékbe! Higgyétek el nekem hogy Ti is jobban járnátok ha ezért járnátok ide, meglenne a letölteni kívánt anyagotok is + észrevennétek hogy "néha" többet ér az eszmecsere mint a letölteni kívánt "XY"... ;) :!:

Roland Bk9, Soundcraft ui16, Audio-Technika AE4100, dB opera 15, dB Cromo 10.

Új hozzászólás