@ Pityu:
A fórum bezárást nem szó szerinte kell érteni...

Na de a általad felvetett kérdésre a válasz a következő....
Ha valaki beírja a Google-be, hogy XYZ stílus letöltése, akkor nagy valószínűséggel az első 10 találatban ott
van a "zeneszek.com" találatként... Na ekkor a mi újonnan szerzett ismerősünk bizony fellelkesedve megcsinálja
a regisztrációt, mivel az ingyenes, gyorsan elvégezhető, és a "kiccsávó" úgy gondolja, hogy regisztráció után
már töltheti le az álomstílust, amit a Google-ban keresett... Belép és látja, hogy itt nem tud letölteni...
Ekkor 3 variáció lehetséges...
1.) Ha nem tud 5 percen belül letölteni, hagyja az egészet, kilép és vége a történetnek...
2.) Megkérdezi, miért nem tud letölteni, mi tájékoztatjuk a tényállásról, akkor káromkodik egyet, hogy milyen szemetek
vagyunk és még egy fórum szabályzatot is el kellene olvasnia... Kilép és többé nem látjuk...
3.) Megkérdezi, miért nem tud letölteni, mi tájékoztatjuk a tényállásról, akkor világossá válik számára, hogy ez nem amolyan letöltögetős
oldal... Szépen elolvassa a szabályzatot, eleget tesz az abban leírtaknak, majd az idő múlásával kiderül, hogy bizony itt más is van, mint
letölteni egy stílust...
Az utóbbiból nagyon kevés van szerintem...
Remélem Pityu megválaszoltam a kérdésed...
@Admin
Szerintem maradhat a jelenlegi felállás, engem nem nagyon zavar a statisztika...
Ez a "tisztogatás" kérdés mindig olyankor jön elő, amikor a Pityunak szánt leírásomból a 2. lép színre...
Akkor pár embernél kiveri a biztosítékot, hogy csak töltögetni akar már megint valaki, ebből indul el újra és újra ez a történet...