Én is ezen gondolkozom egy ideje. Bár én egy duó felállásban dolgozom, de azt gondolom, hogy ott elég lenne egy komolyabb hangszer.vili2105 írta:Azért sz*patom magam, mert ha elhívnak egy évben 1-2 buliba egyedül, akkor legyen autómatás hangszerem.Már régóta gondolkodom egy jobb színpadi hangszeren, meg valami olcsó autómatikán, aztán azt az 5-10 stílust összemidizve megcsinálni.
Buba ezt valahogy én is így gondolom. Ennél jobban nem lehetett volna ezt megfogalmazni.Bubamara írta:Nagyon is járható út, még is mindenki kerüli. "mert kell az automata ha valamit le kell nyomni a vendégnek" egy motif akármelyik, vagy Triton extreme, netán Kronos, fantom G meg egy sima első generációs midjay arra a 10 stílusra 150e ft-ból. Még szól is valahogy, aztán képes lenyomni a bármely workstation-re megírt nótát mid, vagy mp3, esetleg wav formátumban a beleírt szöveggel együtt. azért egy nagy vas minősége, bőven elég bármilyen nótára, ha a stúdióknak elég. Más út, talán nincs elég hit, hogy meglépjük.Fejben van a hiba. Vendéglátós zenész össze van kapcsolva az arrangerrel. Meg annak a millió korlátjával.
Merjük! Minek a Varranger? A sima Midjay mindent tud amire szükségünk van. Szöveg - akár audióhoz is - hangszínek, autómata - nem is akármilyen - és mellé egy Fantom-Kronos-Motif. És megjöttünk. Tíz Genos sem fog úgy szólni mint egy Motif.