forissandor írta:Üdv Sirgely! Az ott a fotódon egy olyan Pa1 x pro, aminek kihajlik a kijelzője?????? (????????) Na oszt' azt hogy?

Igen, kellett hozzá bátorság, meg két lakatpánt amin csuklik és egyben csúszik is, meg a 4eres szalagkábelt is meg kellett hosszabbítani. Meguntam, hogy ha kicsit rásüt a nap akkor nem látok semmit!
Amúgy nem értem ezeket a csúcs korg szintiket, a pa1 után tanulhattak volna a problémából, hogy egy kalap fos a kijelző, erre a pa2-be drága elektromos motort raktak, ugyan azt a szart, jön a 3 ugyan az! Nem akartam hinni a szememnek!!! Egy zs kategóriás telefonnak, meg tabletnek is már ips kapacitív kijelzője van, de egy milliós hangszerbe sajnálják...
Aztán jön az öszvér pa3xle nagyobb széles kijelző, jobb színek és kontrasztok, na de, hogy a 4:3-as pa3-as menüjét széthúzták 16:9-re ez megint szánalmas.
És végre jött a pa4... Csak cirka 11 évet kellett várni... Azt mondjuk még élőbe nem próbáltam, hogy már kapacitív az érintése vagy még maradt körömmel böködős rezisztív.
Tegnap megvolt az első bevetése a pa3xle-nek, azért egész más, mint a pa1xpro. Milyen jó lenne ha a szoftware-ba bele lehetne nyúlni, egy csomó dolgot átírnék...

látom újabb frissítés már nem is várható rá...