Sziasztok!
Nálam igen is a méreten kívül a súly is számított! 2. emeletre pakolok le és fel!A 2 top egy 210 cm magas polcra kerül, a 2 sub egy 2 méteres fenyő szekrény tetején kapott helyett! Egy rendezvényre be és ki pakolni sem épp szeret az ember! Viszont mióta ez a cuccom van, különösebben nem érdekel
A yamaha valóban nehéz! Az tény, hogy adatok terén-amit bevallanak- -3dB-n szűkül eléggé ott is a freki, és nem tud a 15"-ös sem olyan mélyre lemenni! A teljesítménnyel szkeptikus vagyok!P5000-es Yamaha véget ahzsnáltam 2,5 évig, meg 3 hónapig egy P2500-at! Próbáltam Keverőerősítőit pl 5014-es! QSC is 1000watt és lás csodát, nem volt 2x hangosabb! A hangnyomást láttam tesztelni 12" ládánál kontrollba! És tudja amit megad a gyár folyamatosba!
A hangképe érdekel engem is alapvetően! De hát ezt meg kell hallgatni!
Beejay:
A 3 közül B1800D szerintem!
A dB nem , hogy méltó hanem szeritnem alázza az RCF-et! persze 10 és más méretben nem méregettem össze! De az Art-ot leveri!
Hallgattam a 405-öt is! Viszont az nekem nem kéne...
A dilemmáddal egyet kell értenem! Nehezebb, de lehet sokkal hangosabb! Amennyiben jobb a hangképe megéri! Máskülönben nem biztos!
Asterix: Ezért kell egy puha tokban szállítani:) Máris nem lesz olyan nehéz!
Bazsi!
Már kifejtettem neked Közösségi oldalon is, ha nem törölted ki olvasd vissza a beszélgetéseinket!
Garry/Digi végfok topicban is sok hasznos infót találsz ha rászánsz 2-3 órát pár évre visszamenőleg!
Nekem csak pozitív a tapasztalat a céggel! De nem is ismerek mást akinek rossz lenne!
Pknc 1600os volt 2 évig, hiba nélkül! pedig az első végük még igencsak gyerekcipőbe járt! Xd2500:Konkrétan a Yamaha p5000et váltotta! Egymás mellett hallgatva ua olyan ládát bal és jobb oldalon más véggel hajtva sinusz eq állásban botrányosan kijött a PKNC javára a különbség! Pedig a Yamit 2kilóba szereztem a Pknct meg 150be a gyártól..
Apelláta leírt mindent! Powersoft minőség, több helyen LAb gruppen-el is egy vonalban emlegetik, ami digi végekben külföldön legalább olyan mint autókban a MErci Audi BmW Stb. !
Külföldre gyártanak, ezért nincs forgalmazás itthon,csak kis tételben és ők adják! Jobban jár a vevő is! Apelláta már tapasztalta!
Ha kontakt kell írj rám !
Üdv: Zeneboy