Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat :)

Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt

Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról ;)

Gumiszoba

Bármely téma, amely nem hangszerekkel kapcsolatos

Moderátor: Moderátorok

kissata
VIP
Blogbejegyzések: 0
Hozzászólások a témában: 35
Hangszer: KORG PA4X
Adott köszönetek: : 932 alkalommal
Kapott köszönetek: : 1001 alkalommal

Re: Gumiszoba

Hozzászólás: # 53136Hozzászólás kissata
2017.08.06. 18:40

Egyébiránt itt fekszek a kalocsai kórház neurológiai osztályán,szerda délben,folyamatos szédüléssel hányások közepette hozott a mentő be.Kicsit azért javulgatok.Állítólag valami belső fül probléma van,gyógyszereznek,infúzió miegymás.
Talán jövőhét vége felé rendbejöhetek....

Asterix
Globális Moderátor
Hozzászólások a témában: 279
Hangszer: Korg Pa5x-76 Musikant, Ketron EVM
Adott köszönetek: : 1901 alkalommal
Kapott köszönetek: : 2909 alkalommal

Hozzászólás: # 53137Hozzászólás Asterix
2017.08.06. 18:45

Jobbulást neked. Igyekezz haza... Ott a kórházban nem engedik meg, hogy játssz a hangszereden... :lol: :lol: :777

HunHyper
VIP
Hozzászólások a témában: 296
Hangszer: KETRON EVENT
Adott köszönetek: : 2058 alkalommal
Kapott köszönetek: : 1832 alkalommal

Hozzászólás: # 53138Hozzászólás HunHyper
2017.08.06. 19:07

Jobbulást! Csak pozitívan! Otthon vár a hangszer, a zene gyógyít... Akár mp3, akár midi, akár stílus...
:D

"Még mindig csak amatőr vagyok..." :D
KETRON Event - Kurzweil Artis 7 - Allen & Heath QU-SB - DBX DriveRack PA2 - QSC K10 - Austrian Audio OD505

Apelláta
Adminisztrátor
Hozzászólások a témában: 122
Hangszer: Korg Pa3X
Adott köszönetek: : 4583 alkalommal
Kapott köszönetek: : 2496 alkalommal

Hozzászólás: # 53140Hozzászólás Apelláta
2017.08.06. 19:51

kissata írta:Egyébiránt itt fekszek a kalocsai kórház neurológiai osztályán...
Mostanában rá jár az Attilákra a rúd. :( Jobbulást kívánok Neked!
kissata írta:Állítólag valami belső fül probléma...
Ez is "Attila" betegség. Nekem is az okozta amin túl vagyok. Ráadásul nekem egy éves koromba felvágták mindkét fülemet, majd visszakapcsozták, mert mindig fájt, mivel elgennyesedett a csontállomány. De hála ég azóta semmi problémám vele, a legutóbbi esetet kivéve. Remélem nálad is egyszeri eset.

A hangszereden most nem tudsz játszani, de a tieddel a nővérkék igen. :lol:

Üdv.: Apelláta

kissata
VIP
Hozzászólások a témában: 35
Hangszer: KORG PA4X
Adott köszönetek: : 932 alkalommal
Kapott köszönetek: : 1001 alkalommal

Hozzászólás: # 53141Hozzászólás kissata
2017.08.06. 20:41

Milyen igaz! :mrgreen:

Apelláta
Adminisztrátor
Hozzászólások a témában: 122
Hangszer: Korg Pa3X
Adott köszönetek: : 4583 alkalommal
Kapott köszönetek: : 2496 alkalommal

Hozzászólás: # 53142Hozzászólás Apelláta
2017.08.06. 21:02

Túl vagyok életem legpocsékabb, és legfárasztóbb lagziján.
1.
Tegnap egy olyan étteremben voltam, ahol a külső 40 fokos kánikulához képest még 5 fokkal melegebb, állott, fülledt idő volt bent. A násznép éjfélig végig a kinti asztaloknál ült (érthető módon), én meg játszottam az üres teremnek, meg a személyzetnek. Kint nem volt annyi hely, hogy kitelepüljek. Nem az a baj, hogy senki nem volt bent, én meg értelmetlenül játszottam (bár kint hallották), hanem, hogy megfőttem a saját levemben, és testileg, meg mentálisan teljesen kikészültem hajnal háromig.
2.
Ebben a lagziban semmilyen lagzis szertartási momentum nem volt. Még menyasszonytánc sem. De még ez sem zavart. Viszont a vőlegény és a teljes rokonságának IQ szintjének a négyzete sem érte el a "géniusz" Mészáros Lőrincét. A vőlegény és a rokonságának összes férfi tagja egész este (pontosabban éjféltől, mert addig kint ültek) szinte csak egymással táncoltak, és láthatóan baromi poénosnak tartották magukat, és élvezték. Pedig nem lehettek buzik, mert női párokkal voltak. A vőlegény is többet táncolt férfiakkal, mint a most elvett párjával, akit ez kínosan is érintett, és láthatóan már meg is bánta a házasságot. Próbálta tartani magát, de többször eltört a mécses. Hiába agitálta az újdonsült férjét többször is, hogy viselkedjen, egyszerűen képtelen volt felfogni, nem vette észre magát. Ráadásul akár gyors, akár lassú zene szólt, úgy rángatózott mint egy zárlatos robot. Úgy is nézett ki az egész ember, mint a Star Wars-ból 3PO, a robot. De a teljes násznép képtelen volt kontrolláltan, tánchoz hasonló mozgásokra. A menyasszony és az egész rokonsága egész este kellemetlenül érezte magát, és látszott rajtuk, hogy szégyenlik. A menyasszony szülei rendszeresen disztingválták előttem és a személyzet előtt magukat, hogy szép kis családba házasodott a lányuk. Bár az igazsághoz tartozik, hogy nem voltak kötekedőek, követelőzőek, csak maguk közt igazi idióták.
3.
Ja, és Ágoston vőlegényünk megfejelt egy "dicsérettel": Olyan jól éneklek, hogy csukott szemmel azt hitte, hogy Lagzi Lajcsi vagyok. ...de hajnalban már erre reagálni sem volt erőm, úgy lefáradtam.
:cry2:

ui.: Az egész este egyetlen kérés hangzott el. Az egyik vendég Az operaház fantomját kérte tőlem. ...de már ezek után ezen sem csodálkoztam.

Üdv.: Apelláta

HunHyper
VIP
Hozzászólások a témában: 296
Hangszer: KETRON EVENT
Adott köszönetek: : 2058 alkalommal
Kapott köszönetek: : 1832 alkalommal

Hozzászólás: # 53144Hozzászólás HunHyper
2017.08.06. 22:42

Apikám, őszinte részvétem... Azt hiszem, megdolgoztál a gázsidért...
Bár, ha ezt előre látod, akkor gondolom, nem vállaltad volna...
:dash2:

"Még mindig csak amatőr vagyok..." :D
KETRON Event - Kurzweil Artis 7 - Allen & Heath QU-SB - DBX DriveRack PA2 - QSC K10 - Austrian Audio OD505

tacso
VIP
Hozzászólások a témában: 214
Hangszer: Korg Pa3x 61 Muzikant, Ibanez Rg, Hk Ludas Impact,
Adott köszönetek: : 2142 alkalommal
Kapott köszönetek: : 1899 alkalommal
Kapcsolat:

Hozzászólás: # 53145Hozzászólás tacso
2017.08.07. 05:56

A lagzi mindig tartogathat meglepetést. Én pont a kiszámíthatatlanságát utálom. A kapott körülmények az egyik, pl légkondi hiánya 40 fokban stb.,a másik az emberanyag, amit éppen a szél összefúj az adott estére. Ilyenkor túlélésre kell játszani, nincs más lehetőség.
Lesz jobb Api! Azt mondanám hogy egy jó kis ventillátort rendszeresíts oda monitorállásba magad mellé, de lehet hogy most nem tenne jót Neked!

Ata, mielőbbi jobbulást!

Egy dologban biztos vagyok! Nem vagyok tévedhetetlen!

Siklai68
VIP
Hozzászólások a témában: 54
Hangszer: Yamaha PSR 9000 Pro
Adott köszönetek: : 601 alkalommal
Kapott köszönetek: : 382 alkalommal
Kapcsolat:

Hozzászólás: # 53147Hozzászólás Siklai68
2017.08.07. 06:15

Api!
Nekem tavaly ehhez hasonló lagzi 4 volt egymás után, azt hittem végleg abbahagyom... Szerencsére rám találtak a normális emberek is...Szóval megértelek, pihend ki!!!!

doxaa
Kiemelt tag
Hozzászólások a témában: 118
Hangszer: Korg
Adott köszönetek: : 473 alkalommal
Kapott köszönetek: : 366 alkalommal

Hozzászólás: # 53149Hozzászólás doxaa
2017.08.07. 07:59

Mi egy galériában játszottunk hétvégén 80-90főnek és bevallom, előzetesen tartottam a hangzástól a falak és a belmagasság miatt. Szerencsére nem volt buffogás, aránylag elfogadhatóan szólt a cuccos.
Viszont sajna klíma itt sem volt, szakadt rólunk a víz. A vendégek nagy része - érthető módon - a vacsoráig valamint a fogások között is az épület előtt tartózkodott.
Aztán vacsi után fél10 körül a nyitótánc. Őszintén szólva én ilyet még élőben nem láttam. Egy betanult koreográfia angol keringőre, viszont a körítés... térdig érő szárazjeges 'füstfelhő' a táncparketten, led lámpákkal megszínezték, a végén meg csillagszórós tűzijáték a háttérben, pont a megfelelő időben indítva (olyasmi, mint a tortákon szokott lenni csak nagyobb), volt vagy 6-8 db. Nagyon szépen mutatott az egész, jól összehozták. Megjegyzem, más-más cég biztosította a füstfelhőt és a pirotechnikát.
Aztán bő 1órás blokk majd a torta, aztán kábé fél óra muzsikálás után menyasszonytánc és gyertyafény.
Éjjel 1-negyed2 körül járunk, a kötelező kűrök lementek, az idő picit enyhült bent is, szóval elkezdődött a buli. :D Volt csárdás, sramli, retro parti, kánkán meg ruszkitánc, zorba meg kacsatánc, egyszóval ereszd el a hajamat. Reggel fél 8ra értem haza. Amilyen nehezen indult, olyan jó lett a vége. :dance:

Új hozzászólás