Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat :)

Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt

Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról ;)

KETRON - használhatósági tapasztalatok

Ketron szintisek fóruma

Moderátor: Moderátorok

Rolandbk5
Kiemelt tag
Blogbejegyzések: 0
Hozzászólások a témában: 119
Hangszer: Yamaha Genos
Adott köszönetek: : 1063 alkalommal
Kapott köszönetek: : 1090 alkalommal
Kapcsolat:

Re: KETRON - használhatósági tapasztalatok

Hozzászólás: # 52951Hozzászólás Rolandbk5
2017.08.01. 08:47

almatom írta:Nem, Zotya!
A modelling-gel nem nyertél volna!
Azért, mert egy funkció nem úgy működik, ahogy azt szeretnéd -és nem ismerted fel annak a valós technikai működését- az nem a hangszer hibája. Illetve szemszögedből az. De ha a hangszer úgy van megalkotva, hogy az A variáció mellé automatikusan jön a B C D is, attól az még nem hibás, max neked jobb lenne ha minden variációjába Te tudd behívni a különböző audiális dobokat.
Kb 5x leírtam már, hogy ez nem hiba, nem bug. Ez technikailag így van megoldva.
Az, hogy neked ez így kevés azt elfogadom. De amikor ebben az esetben bug-ról beszélsz, akkor azt látom, hogy még mindig nem érted a valóságot.....
Ezzel kapcsolatban én úgy emlékszek, hogy akkor azt mondtad, hogy az nem lehet, majd mikor bebizonyítottam, akkor is azt mondtad, hogy nem lehet, de akkor a logikámmal nem stimmelt valami.

A videó is összeesküvés elmélet. Biztos direkt hekkeltem meg a videót, sőt direkt rontottam el a tökéletes Midjay pro-t. Minden bizonnyal vele van a baj, és ismét bebizonyosodott, hogy a Ketronhoz csak te értesz, és csak te érted a logikáját. Mindegy is, ha egyszer valami Ketron közelébe kerülök felveszem videóra az általam említett hibát, ami csak engem zavar.

Hát Tomi semmi nem változott, és azt kell mondjam igazad van ...

Zoli

almatom
VIP
Hozzászólások a témában: 178
Hangszer: Ketron SD90
Adott köszönetek: : 169 alkalommal
Kapott köszönetek: : 1724 alkalommal

Hozzászólás: # 52952Hozzászólás almatom
2017.08.01. 09:24

malko írta: Szia Tomi

Bocsi, hogy bele wauzok de azt 1000% állítom, hogy a Sd1000-ben (ami állítólag az sd7 hangszínkészletét használja)
ha pl egy pergő hangerejét szeretném lentebb venni akkor az a dinamikai értékét változtatja és nem a hangerejét.
Ehhez nem tudok mit mondani -se kontra se pro- mivel sosem volt a kezem között SD1000
Az SD9-es jól működik és ebből kiindulva gondolom, hogy az SD7 is ugyanígy műxik. Gondolom!!! Azért gondolom, mert az SD7, SD40 és az SD9 működésileg ugyanaz.

Malkó!
Hogy van ez az SD1000 volume/velocity probléma pontosan?

almatom
VIP

Hozzászólás: # 52953Hozzászólás almatom
2017.08.01. 09:28

Rolandbk5 írta:

Ezt a videót én készítettem a Midjay pro közreműködésével.

Aztán gondoljon mindenki amit szeretne ... ;)
Ezen a videón mit kell látni??? :shock: :shock:

Rolandbk5
Kiemelt tag
Kapcsolat:

Hozzászólás: # 52954Hozzászólás Rolandbk5
2017.08.01. 09:35

almatom írta:Az SD9-es jól működik és ebből kiindulva gondolom, hogy az SD7 is ugyanígy műxik. Gondolom!!! Azért gondolom, mert az SD7, SD40 és az SD9 működésileg ugyanaz.
Tomi az a baj, hogy a saját verziódat fújod, és mindenki más hülye nem ért hozzá. Ezt egyébként itt és most ez kikérem magamnak! Neked fogalmad sincs - csak gondolod - hogy az SD7 miként működik. A Midjay pro-ról nem is beszélve. Az SD1000 - csak jelezném feléd - az is egy Ketron termék.

Nem a levegőbe beszélek, és elég tapasztalt vagyok ebben is. Ez van. Szeretném, ha ezt tiszteletben tartanád. Elismerem a zenei tehetséged, de a technikai tapasztalásod némi hiányosságot hagy maga után. Maradjunk ennyiben ...
almatom írta:Malkó!Hogy van ez az SD1000 volume/velocity probléma pontosan?
Látod, ez is azt bizonyítja, hogy a tisztelet teljes hiánya hiányzik belőled. Szerinted mit mást fog mondani neked Malko? Segítek, semmi mást olyan infót nem fogsz kapni, amit én nem írtam le.

Sok sikert az elfogultságodhoz.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rolandbk5 2017.08.01. 09:50-kor.

Rolandbk5
Kiemelt tag
Kapcsolat:

Hozzászólás: # 52955Hozzászólás Rolandbk5
2017.08.01. 09:36

almatom írta:
Rolandbk5 írta:

Ezt a videót én készítettem a Midjay pro közreműködésével.

Aztán gondoljon mindenki amit szeretne ... ;)
Ezen a videón mit kell látni??? :shock: :shock:
Mit látsz? Nem tévémet felvettem fel. Te tudod nem én ...

almatom
VIP

Hozzászólás: # 52956Hozzászólás almatom
2017.08.01. 10:03

Rolandbk5 írta: Neked fogalmad sincs - csak gondolod - hogy az SD7 miként működik.
Ehhez nincs mit hozzá fűznöm! Csak csendben mosolygok magamban..... 8-)
Rolandbk5 írta: Nem a levegőbe beszélek, és elég tapasztalt vagyok ebben is. Ez van. Szeretném, ha ezt tiszteletben tartanád. Elismerem a zenei tehetséged, de a technikai tapasztalásod némi hiányosságot hagy maga után. Maradjunk ennyiben ...
Maradjunk Zotyám, semmi baj nincs ezzel! De azért az amerikaiak és ezért az olaszok is inkább még mindig nekem fognak hinni...
almatom írta:Malkó!Hogy van ez az SD1000 volume/velocity probléma pontosan?
Rolandbk5 írta:Látod, ez is azt bizonyítja, hogy a tisztelet teljes hiánya hiányzik belőled. Szerinted mit mást fog mondani neked Malko? Segítek, semmi mást olyan infót nem fogsz kapni, amit én nem írtam le.
Na ha ebbő bárki más képes rajtad kívül kihámozni a tisztelet teljes hiányát, akkor fizetek neki egy round-ot! :-)
Rolandbk5 írta:Sok sikert az elfogultságodhoz.
Köszönöm! Az elfogultsággal való állításodban sok az igazság! ;)

malko
VIP
Hozzászólások a témában: 43
Hangszer: yamaha Genos2
Adott köszönetek: : 220 alkalommal
Kapott köszönetek: : 784 alkalommal

Hozzászólás: # 52957Hozzászólás malko
2017.08.01. 10:06

optimizer.jpg
almatom írta: Malkó!
Hogy van ez az SD1000 volume/velocity probléma pontosan?
Nagyon egyszerű a dolog. Vannak olyan progik mint pl az optimizer8 ahol van olyan lehetőséged, hogy a dobot külön tudod szerkeszteni. Pl.: tudod pitchelni, velocity, volume, reverb. Ezt egy csúszkával állítod és eddig akár milyen hangszerrel próbáltam működött kivéve az SD 1000.-el nem. Mellékelten csatolok egy képet amin egyértelmű, hogy miről beszélek.
Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez.

Zaj keltő források: Yamaha Genos2, Allen&Heath SQ-5, Dbx Venu 360, Presonus 328Ai, Presonus 312Ai, 6db Kv2 audio sub, Neumann kms105

Rolandbk5
Kiemelt tag
Kapcsolat:

Hozzászólás: # 52958Hozzászólás Rolandbk5
2017.08.01. 10:22

Malko egy videót ha készítenél ezzel és az SD1000-el azt Tomi egészen biztos értené, mert ezt nem fogja tudni értelmezni.
Bár tökmindegy mit csinálsz úgyis Tominak hisznek. :lol:
almatom írta:Maradjunk Zotyám, semmi baj nincs ezzel! De azért az amerikaiak és ezért az olaszok is inkább még mindig nekem fognak hinni...
Erről az jut eszembe, hogy "vak vezet világtalant ... " :lol:
almatom írta:Az SD9-es jól működik és ebből kiindulva gondolom, hogy az SD7 is ugyanígy műxik. Gondolom!!! Azért gondolom, mert az SD7, SD40 és az SD9 működésileg ugyanaz.
Arany szíve itt írod Tomi ... Három felkiáltó jel elött ... :lol:
almatom írta:Rolandbk5 írta:Látod, ez is azt bizonyítja, hogy a tisztelet teljes hiánya hiányzik belőled. Szerinted mit mást fog mondani neked Malko? Segítek, semmi mást olyan infót nem fogsz kapni, amit én nem írtam le. Na ha ebbő bárki más képes rajtad kívül kihámozni a tisztelet teljes hiányát, akkor fizetek neki egy round-ot!
Nem hiszed el amit írok? Malkotól milyen választ kaptál? Tomi ... Mást kaptál? Nem azt amit én írtam? Érted amit Malko írt? Vagy írjuk Olaszul mert az is megy, vagy Angolul?

:lol:

almatom
VIP

Hozzászólás: # 52960Hozzászólás almatom
2017.08.01. 11:03

Köszi Malkó!
Így már értem, hogy mi a bajotok!
Mivel én nem vesződtem soha az optimizer programmal (Logic-kal dolgozom) ezért nálam ilyen probléma sosem jelentkezett.
De Malkó!
A képet nézvén ott VELO-t ír a program, ami jelentésében inkább velocity-ra enged következtetni és nem hangerőre, nem? És mint VELO, akkor miért kellene VOLUME-t állitania?
Én nem tudom......csak kérdezem?! Mert a VELO az VELOCITY és nem VOLUME. Tehát ha ebben az állásban a VELO felirat a dobhangok velocity-jét állítja, akkor az nem hogy pont jogos?
Ezek alapján mindjárt letöltöm az optimizert és megnézem, hogy az SD9 esetében ez hogy működik.........
Sosem kínlódtam más programokkal, kizárólag a Logic-kal......
Na nézem.......

Asterix
Globális Moderátor
Hozzászólások a témában: 132
Hangszer: Korg Pa5x-76 Musikant, Ketron Event
Adott köszönetek: : 1931 alkalommal
Kapott köszönetek: : 2919 alkalommal

Hozzászólás: # 52962Hozzászólás Asterix
2017.08.01. 11:44

Lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de az nem lehetséges, hogy ez csak az adott programnak a hibája?

Új hozzászólás