Ezzel kapcsolatban én úgy emlékszek, hogy akkor azt mondtad, hogy az nem lehet, majd mikor bebizonyítottam, akkor is azt mondtad, hogy nem lehet, de akkor a logikámmal nem stimmelt valami.almatom írta:Nem, Zotya!
A modelling-gel nem nyertél volna!
Azért, mert egy funkció nem úgy működik, ahogy azt szeretnéd -és nem ismerted fel annak a valós technikai működését- az nem a hangszer hibája. Illetve szemszögedből az. De ha a hangszer úgy van megalkotva, hogy az A variáció mellé automatikusan jön a B C D is, attól az még nem hibás, max neked jobb lenne ha minden variációjába Te tudd behívni a különböző audiális dobokat.
Kb 5x leírtam már, hogy ez nem hiba, nem bug. Ez technikailag így van megoldva.
Az, hogy neked ez így kevés azt elfogadom. De amikor ebben az esetben bug-ról beszélsz, akkor azt látom, hogy még mindig nem érted a valóságot.....
A videó is összeesküvés elmélet. Biztos direkt hekkeltem meg a videót, sőt direkt rontottam el a tökéletes Midjay pro-t. Minden bizonnyal vele van a baj, és ismét bebizonyosodott, hogy a Ketronhoz csak te értesz, és csak te érted a logikáját. Mindegy is, ha egyszer valami Ketron közelébe kerülök felveszem videóra az általam említett hibát, ami csak engem zavar.
Hát Tomi semmi nem változott, és azt kell mondjam igazad van ...
Zoli