|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
KETRON - használhatósági tapasztalatok
Moderátor: Moderátorok
- Pumika
- VIP
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 96
- Hangszer: Ketron SD9-Yamaha Motif ES6
- Adott köszönetek: : 1138 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 370 alkalommal
- Bubamara
- Adminisztrátor
- Hozzászólások a témában: 144
- Hangszer: PC3, VK7, TR Rack, SD9, SD40, SD1+, i30HD
- Adott köszönetek: : 4461 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 3462 alkalommal
Re: KETRON - használhatósági tapasztalatok
A pendrive nem egészséges a végleges cuccok számára (szerintem) az egy hordozható eszköz, ebből adódóan változik, változhat a könyvtárszerkezet, tartalom, név stb ezáltal az elérési út és a regisztráció változás esetén nem találja meg a csatolt stílust. Használd felhasználói tartalomnak a user memóriát.
Buba
- marton1974
- VIP
- Hozzászólások a témában: 61
- Hangszer: -
- Adott köszönetek: : 380 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 870 alkalommal
Üdv HunHyper.
Neked melyik frissítés van fent az SD7-en?
1.2.2 ?
Mert nekem is fent van a legújabb frissítés és a "live" feliratot nem írja egyetlen stílusnál sem...
Küldj már légyszi egy két olyan stílust aminél kiírja...köszi.
Meg még egy kérdés : Audya stílusokat mivel konvertálsz,mert nekem nem jön össze.Sajnos ami eredetileg Audya stílus azt nagyon rosszul konvertálja az SD7...
1.2.2 ?
Mert nekem is fent van a legújabb frissítés és a "live" feliratot nem írja egyetlen stílusnál sem...
Meg még egy kérdés : Audya stílusokat mivel konvertálsz,mert nekem nem jön össze.Sajnos ami eredetileg Audya stílus azt nagyon rosszul konvertálja az SD7...
- Pumika
- VIP
Nekem az Audya átkonvertált stilusaiban nem szol a dob. Az sd széria midjaj széria tökéletes. Én is Rolitol kaptam. Hümmmmmm.marton1974 írta:Üdv HunHyper.
1.2.2 ?
Mert nekem is fent van a legújabb frissítés és a "live" feliratot nem írja egyetlen stílusnál sem...![]()
- marton1974
- VIP
Üdv Pumika.
Igen én is így vagyok vele...A régebbi SD,MIDJAY,X széria patternjeit tökéletesen jó minőségben konvertálja az SD7-es.De az Audya stílusait nem.Nem szól benne a dobsáv stb...
Lehet hogy először StyleWorks-el az Audya stílusait SD szériára kellene konvertálni?
Várjuk válaszod HunHyper...köszi.
Igen én is így vagyok vele...A régebbi SD,MIDJAY,X széria patternjeit tökéletesen jó minőségben konvertálja az SD7-es.De az Audya stílusait nem.Nem szól benne a dobsáv stb...
Lehet hogy először StyleWorks-el az Audya stílusait SD szériára kellene konvertálni?
Várjuk válaszod HunHyper...köszi.
-
HunHyper
- VIP
- Hozzászólások a témában: 256
- Hangszer: KETRON EVENT
- Adott köszönetek: : 2058 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1832 alkalommal
Halihó.... Bocsika, el vagyok nagyon havazva...
Na szóval...
Semmi trükk... Igen, azok az Audya stílusok, amelyekben live gitár vagy live dob van, nem fognak hibátlanul megszólalni,
mivel ezeket az SD7 nem tudja... Egyszerű kiszűrni ezeket a stílusokat, hiszen a file neve előtt ott látható egy "@"...
Ha ezt akarom haszálni, akkor némelyik sávon csinálok egy kis "modellinget", mindjuk a dob sávra beteszek egy Audio dobot,
vagy a hiányzó gitár sávra is teszek valamit a modelling funkcióval... Aztán elmentem, de már nem írom elé a "@"-ot...
Így tudom mindig, melyik az az Audya stílus, amibe még bele kell piszkálni...
de az sem az igazi... Keresem a legjobb megoldást, mivel magam nem vagyok olyan profi, hogy feljátszak egy stílust, marad a konvertálás...
Ha lesz elfogadható eredmény, meg fogom osztani veletek...

Na szóval...
Igen az 1.2.2marton1974 írta:Neked melyik frissítés van fent az SD7-en?
1.2.2 ?
Amint gép elé tudok kerülni, megnézem és kiszedem Neked...marton1974 írta:Küldj már légyszi egy két olyan stílust aminél kiírja...köszi.
marton1974 írta:Audya stílusokat mivel konvertálsz...
Én mindet úgy csináltam, hogy az eredeti Factory Style-okat leszedtem a Ketron oldaláról, azt átkonvertáltam az SD7-tel...Pumika írta: Nekem az Audya átkonvertált stilusaiban nem szol a dob...
Semmi trükk... Igen, azok az Audya stílusok, amelyekben live gitár vagy live dob van, nem fognak hibátlanul megszólalni,
mivel ezeket az SD7 nem tudja... Egyszerű kiszűrni ezeket a stílusokat, hiszen a file neve előtt ott látható egy "@"...
Ha ezt akarom haszálni, akkor némelyik sávon csinálok egy kis "modellinget", mindjuk a dob sávra beteszek egy Audio dobot,
vagy a hiányzó gitár sávra is teszek valamit a modelling funkcióval... Aztán elmentem, de már nem írom elé a "@"-ot...
Így tudom mindig, melyik az az Audya stílus, amibe még bele kell piszkálni...
Próbáltam, nem érdemes... Nem jó eredményt hoz... Próbálok egy két számomra fájó pontot pótolni Yamaha stílusok konvertálásával,marton1974 írta:...Lehet hogy először StyleWorks-el az Audya stílusait SD szériára kellene konvertálni? Várjuk válaszod HunHyper...köszi.
de az sem az igazi... Keresem a legjobb megoldást, mivel magam nem vagyok olyan profi, hogy feljátszak egy stílust, marad a konvertálás...
Ha lesz elfogadható eredmény, meg fogom osztani veletek...
"Még mindig csak amatőr vagyok..." 
KETRON Event - Kurzweil Artis 7 - Allen & Heath QU-SB - DBX DriveRack PA2 - QSC K10 - Austrian Audio OD505
KETRON Event - Kurzweil Artis 7 - Allen & Heath QU-SB - DBX DriveRack PA2 - QSC K10 - Austrian Audio OD505
- Pumika
- VIP
Hali no ezt kipróbálom a jövő héten, most pakoltam be, indul a mandula ma holnap. Pumi.
-
HunHyper
- VIP
Én az ilyen Audya stílusokat kiindulási alapnak tekintem... 
-
HunHyper
- VIP
Na, most meglestem, mi a helyzet a "Live" feliratokkal...
Egy sem volt... Ezért, hát elkezdtem végiggondolni, hogy mit is tettem azóta, hogy ezt láttam...
Nos... Azóta szépen berendeztem és átneveztem a stílusokat...
Na, az eredeti állapotot visszamásoltam és megjelentek a "Live" feliratok...
Azt vettem észre, hogy amelyik stílus nevében valami oknál fogva egy "$" jel található, annál kiírja, hogy "Live"...
Mellékelek egy fotót, hogy érthetőbb legyen...
Üdv: Roland
Egy sem volt... Ezért, hát elkezdtem végiggondolni, hogy mit is tettem azóta, hogy ezt láttam...
Nos... Azóta szépen berendeztem és átneveztem a stílusokat...
Na, az eredeti állapotot visszamásoltam és megjelentek a "Live" feliratok...
Azt vettem észre, hogy amelyik stílus nevében valami oknál fogva egy "$" jel található, annál kiírja, hogy "Live"...
Mellékelek egy fotót, hogy érthetőbb legyen...
Üdv: Roland
Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez.
- marton1974
- VIP
Érdekes...
Majd kipróbálom...tehát $ a stílus nevében,és máris "live"...
Mindig okoz ez a KETRON meglepetéseket...
Majd kipróbálom...tehát $ a stílus nevében,és máris "live"...
Mindig okoz ez a KETRON meglepetéseket...