|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Gumiszoba
Moderátor: Moderátorok
- MMaestro
- VIP
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 13
- Hangszer: Yamaha PSR-S970
- Adott köszönetek: : 36 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 213 alkalommal
Re: Gumiszoba
Beírtam a keresőbe, hogy Tyros 6. A meglepően sok találat - kép, fórum, youtube video - azt sugallja, hogy van már ilyen hangszer, de olyat is látok, hogy a megjelenés 2017 nov. Egy kicsit ugyanaz az érzés, mint az Aranyeső.mid, ami alaplapcserére küldi a hangszert. Ha beszélnek róla az emberek, akkor létezhet, vagy talán már biztosan van ilyen, csak esetleg lemaradtam a beharangozásról, hiszen nem ülök mindennap a gép előtt. Biztos, ami biztos, rákérdezek: Hol lehetne kipróbálni? 
-
HunHyper
- VIP
- Hozzászólások a témában: 296
- Hangszer: KETRON EVENT
- Adott köszönetek: : 2058 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1832 alkalommal
Én is nézegettem a Tyros 6-ot... Találtam is egy oldalt, ahol fent volt mind a 8 variáció...
Mindegyikhez le volt írva, hogy Fake Version... Amik a neten terjengenek képek, azok szerintem mind kreáltak...
Mindegyikhez le volt írva, hogy Fake Version... Amik a neten terjengenek képek, azok szerintem mind kreáltak...
"Még mindig csak amatőr vagyok..." 
KETRON Event - Kurzweil Artis 7 - Allen & Heath QU-SB - DBX DriveRack PA2 - QSC K10 - Austrian Audio OD505
KETRON Event - Kurzweil Artis 7 - Allen & Heath QU-SB - DBX DriveRack PA2 - QSC K10 - Austrian Audio OD505
- tacso
- VIP
- Hozzászólások a témában: 214
- Hangszer: Korg Pa3x 61 Muzikant, Ibanez Rg, Hk Ludas Impact,
- Adott köszönetek: : 2142 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1899 alkalommal
- Kapcsolat:
Na végre! Már kezdtem kétségbe esni!

Egy dologban biztos vagyok! Nem vagyok tévedhetetlen!
- Rolandbk5
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 153
- Hangszer: Yamaha Genos
- Adott köszönetek: : 1063 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1090 alkalommal
- Kapcsolat:
Én is találtam képeket róla.

Méretezzétek a képeket beillesztés előtt!
Méretezzétek a képeket beillesztés előtt!
Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez.
- Rolandbk5
- Kiemelt tag
- Kapcsolat:
Emlékszem amikor az lett feszegetve, hogy mire jó a két kijelző. Én is hibáztam, mert elhittem, hogy valóban szar, de mikor az EA7-nél megtapasztaltam ennek az előnyeit, a Yamaha színes 1!!! kijelzője már-már kevés volt. Most a BK9-nél hatalmas előnye van, és remekül funkciónál. Mint a kép is mutatja, a Tyros6 már 3!!!
kijelzővel fog bírni. De fasza. Veszek is hármat ...
Sokat gondolkoztam, hogy a BK szériánál miért olyan kicsi a kejelző. A BK9-nél ez volt a problémám EDDIG, de rájöttem és valóban Rolandé a pont. Azért akkora amekkora, mert ez a költségeket nagyon befolyásolja. Viszont azt az utat választották, hogy ha akarom akkor 10" színes, érintős, Apple iPad is lehet a géphez, ami azt gondolom, hogy már-már elég. Okos gondolat. Mikor az EA7-t tervezték ott a felhasználokat megkérdezték, hogy két kisebb vagy egy nagyobb de az 150-200e plusszal járna. A kettőt választották és nem az ár miatt. És láss csodát amit leszóltunk azt a fantáziálók jónak tartják, ill. szeretnék ha olyan lenne más hangszer is. Érdekes.
Tyros 6000 ...
Sokat gondolkoztam, hogy a BK szériánál miért olyan kicsi a kejelző. A BK9-nél ez volt a problémám EDDIG, de rájöttem és valóban Rolandé a pont. Azért akkora amekkora, mert ez a költségeket nagyon befolyásolja. Viszont azt az utat választották, hogy ha akarom akkor 10" színes, érintős, Apple iPad is lehet a géphez, ami azt gondolom, hogy már-már elég. Okos gondolat. Mikor az EA7-t tervezték ott a felhasználokat megkérdezték, hogy két kisebb vagy egy nagyobb de az 150-200e plusszal járna. A kettőt választották és nem az ár miatt. És láss csodát amit leszóltunk azt a fantáziálók jónak tartják, ill. szeretnék ha olyan lenne más hangszer is. Érdekes.
Tyros 6000 ...
- Rolandbk5
- Kiemelt tag
- Kapcsolat:
Igazad van ...powersparc írta:Hát ahogy a Roland azt is elhiteti a híveivel hogy miért kell fél millióba kerülnie egy V-piano alá egy vascső állványnak, úgy egész biztos a dupla kijelzőnél is teljesen igazuk van!Rolandbk5 írta:mert ez a költségeket nagyon befolyásolja.![]()
A mobil gyártók meg nem zavartatják magukat és 20 ezerért 5x akkora kijelzővel adnak ki már-már HD felbontású displayel terméket!
No de min is csodálkoznánk mikor a Roland anno azt is megmutatta, hogy lehet 20000-ért eladni egy floppy meghajtót, ami másütt csak 3000 volt.
Nem szabad ennyire bedőlni a reklámnak gyerekek!
- Rolandbk5
- Kiemelt tag
- Kapcsolat:
" Mester, mi lehet a boldogság titka?
Ne vitatkozz idiótákkal.
Én nem hinném, hogy ez lenne a titok.
Igazad van - mondta a Mester ... "
Ne vitatkozz idiótákkal.
Én nem hinném, hogy ez lenne a titok.
Igazad van - mondta a Mester ... "
- Rolandbk5
- Kiemelt tag
- Kapcsolat:
Igazad van ...powersparc írta:Valóban vannak akiket kész tényekkel sem lehet meggyőzni. Talán így is van jól. Hagy tanuljanak saját kárukon...
- tacso
- VIP
- Hozzászólások a témában: 214
- Hangszer: Korg Pa3x 61 Muzikant, Ibanez Rg, Hk Ludas Impact,
- Adott köszönetek: : 2142 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1899 alkalommal
- Kapcsolat:
Holnap találkozok Bubával! Itt unokázik Sopron mellet, már nagyon várom! Osztán majd jól kibeszélünk Benneteket, hogy veszekszetek!
Igazam van Zoli?
Addig is BÉKESSÉG TISZTELT FÓRUM!
Igazam van Zoli?
Addig is BÉKESSÉG TISZTELT FÓRUM!
Egy dologban biztos vagyok! Nem vagyok tévedhetetlen!
- Rolandbk5
- Kiemelt tag
- Kapcsolat: