Ezt a lehetőséget az Ui12 is tudja az aux sávokra úgy, hogy használja az AFS2 gerjedésgátlást. Ja és 31 bandos Eq-val dolgozik, és azt akarom akkor fix hz-ket figyel, vagy éppen live-ba nézelődik aközben, hogy zenélek. Csak bekapcsolva hagyom az aux uton az AFS2-t, és nem kell vene foglalkoznom.Allin írta:Dbx Driverack PA2-vel megoldható-e az hogy mind a FOH mind pedig a monitor út ki legyen EQ-z va és megkeresse a gerjedő frekiket vagy ahhoz a VENU360 kell már?
Malko javaslatára - mivel nekem még nincs ilyen dbx rackkel - én a mikrofont úgy állítom be, hogy a mikrofon hangerejét tolom fel, és mikor gerjedni kezd azokat a frekvenciákat az AFS2 megmutatja és kiszedeget őket. Mikor ezzel végeztem, akkor kapok egy plusz 6 db-s hangerő növelést, úgy hogy nem fog gerjedni. Jó modszer és működik is. Ezt egy Soundcrasft Ui12-vel csinálom.
Az auxnál haszbálom a sub ládát. Ott úgy csináltam meg, hogy az összes nem kellő frekvenciát kisdzedtem a 31 bandos EQ-val. Ott is ezáltal nagyobb hangerőt tudok adni rá úgy, hogy nem clippel.
Eldobálja a wifit? Hmmm. Nem tudom ezt ki mondta, de nekem még idáig - igérem ha baj lesz ezzel jelzem - egyszer sem dobta el. Másik, hogy én egy laptoppal is használta (Apple) enternet kábelle. Olyan pontos és stabil, hogy csak na.
Persze azért itt a digitális keverőknél nagyon fontos momentum a hozzáértés. Amennyire mondhatni tökéleteset lehet alkotni, úgy el is lehet baszni. Szerintem sokan vannak olyanok,akik azt sem tudják, hogy az analog keverőjükön milyen frekvenciákat editálnak. Láttam olyat is, hogy a mikrofonra még basszus is volt tekerve, úgy hogy a subban is szólt au éánek. Vicces volt. Tehát először megismerkedni a frekvenciákkal utána van értelme.
Na ezek azok a dolgok, amiket egy analog keverővel soha az életben nem tudsz megcsinálni.