Nem tudom mit szeretnék megoldani, mert nem is tudom, hogy mik a lehetőségei!Allin írta:Mit szeretnél vele megoldani?
Ezért írtam, hogy mondjátok el, hogy mivel tud többet egy DMX vezérelt fény, mint egy saját mikrofonos érzékelésű?
|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Moderátor: Moderátorok
Nem tudom mit szeretnék megoldani, mert nem is tudom, hogy mik a lehetőségei!Allin írta:Mit szeretnél vele megoldani?
Természetesen buli közben nincs idö sokat bajlódni a Dmx vezérlövel, én beállitottam és elmentettem a programokat itthon,ez buli közben csak egy-egy gombnyomással elöhozható illetve váltogatható. nekem van mikrofon a Dmx vezérlön is, és igy zene után is futhat bármelyik elöre elmentett program.---Qgli--- írta:Na most akkor segítsetek nekem!
Miki!
Azt mondod, hogy van DMX vezérlőd is.
Ez hogy működik? ( automata vagy te irányítod buli közben )
Hová van csatlakoztatva? ( keverőre vagy beépített mikrofonos )
Mi az, amit ti használtok?tacso írta:Sajnos nem olcsó, de egyszer kell beruházni és sok évig szolgál!
Van jelenleg 2 fényed! Nézd meg a menüjükben,hogy master-slave van-e bennük? ha igen egy mikrofon kábellel probáld ki,hogy egyik mint master vezérli-e a másikat ha azt slave-re állitod? Ugyanigy megy minden féle fénnyel, általában azért egyforma tipusoknál alkalmazzák ezt,de különbözöekkel is megy!---Qgli--- írta:Akkor működik a színek szinkronizálása működik vezérlő nélkül is?
TEhát ha összekötöm őket DMX kábellel és van egy Master, akkor egyformán jönnek a színek?
A DMX kábel nem sima mikrofon kábel?