Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat :)

Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt

Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról ;)

A Zeneszek.com csapata

Minden, ami a fórummal kapcsolatos

Moderátor: Moderátorok

csordi74
Újonc
Blogbejegyzések: 0
Hozzászólások a témában: 1
Hangszer: Yamaha PSR-3000
Adott köszönetek: : 2 alkalommal
Kapott köszönetek: : 30 alkalommal

Re: A Zeneszek.com csapata

Hozzászólás: # 3663Hozzászólás csordi74
2012.03.18. 11:13

Sziasztok.
Csordás György vagyok. 1974-es születésű.Hobbi zenésznek tartom magam, de rendezvényeket, lakodalmakat zenélünk a komámmal ketten. Nem vagyok tanult zenész, magamtól, illetve idősebb zenész barátoktól tanultam meg amit tudok.
Zala megyei, Nagykanizsai vagyok.
Billentyűs hangszeren zenélek, jelenleg egy Yamaha PSR3000 használok.
Remélem hasznos tagja tudok lenni a közösségnek.
Cakewalk-al, midi szerkesztésben ha tudok, akkor szívesen segítek a hozzám fordulóknak.
Tisztelettel.

schoby
Újonc
Hangszer: Szaxofon ( Guban)
Adott köszönetek: : 2 alkalommal
Kapott köszönetek: : 23 alkalommal

Hozzászólás: # 4128Hozzászólás schoby
2012.03.27. 10:11

1991,09,03 születtem. 2001 óta zenélek. 2 évet furulyán tanultam , majd 8 évig klarinétozni Zeneiskolában, majd 2007től autodidakta módon szaxafonozok. Családi zenekarba beléptem 2009-ben , melyben Édesapámmal ketten járunk, mivel anyukám súlyos rákbetegsége miatt sajnos abba kellett hagyja a zenélést. Jószerint én intézem a technikai problémák megoldását, egy Korg PA 50SD szintetizátorral játszik apukám, neki keresek főként új hangszíneket és stylokat.

zsoca59
Újonc
Hangszer: Roland E80
Adott köszönetek: : 1 alkalom
Kapott köszönetek: : 19 alkalommal

Hozzászólás: # 4287Hozzászólás zsoca59
2012.03.30. 09:23

Szép jó napot kívánok mindenkinek.Én Boda Zsolt vagyok 26éves kisvárdárol.1994-ota foglalkozom a zenével.
Úgy lettem a zene szerelmese mikor meg hallottam Nagyapa harmonikáját gyerek koromban.
Azóta tanulgatok tanitgatnak.
Inkább a mulatós nótákat kedvelem.
És inkább azokat is játszom.Sok hangszert ki próbáltam már.Volt Roland EM20,Roland E50-E60,Yamaha PSR-S710,Roland G70,És jelenleg Roland E80-nam van.
Audacity használok a nóták felvételéhez,és a nóták elkészítéséhez pedig a hangszert.Próbáltam már a Cakewolkot is kisebb sikerekkel.
Szívesen tanulok tapasztalt zenészektől.

Hát ennyit rólam röviden.

Üdv:Zsolt

Boda zsolt

aregon
Kiemelt tag
Hangszer: Korg Pa2
Adott köszönetek: : 73 alkalommal
Kapott köszönetek: : 76 alkalommal

Hozzászólás: # 4392Hozzászólás aregon
2012.04.01. 12:38

Üdv minden kedves "sorstársamnak".Én egy 20 éves vajdasagi gyerek vagyok :D .5 éves koromtol keltette fel az érdeklodesemet a zene.Köszönettel szüleimhez akik már akkor tamogadtak ebben.5 éves koromtol 7 éves koromig 1 másfel oktávos harmonikat nyusztam a csalá nagy örömére :D 7-éves koromtol kaptam meg az első billentyuzetemet és kozben bekerültem a helyi citerazenekarba is ahol 11-évet lehuztam :D 16-éves koromban vettem meg az elso komolyabb hangszeremet azota e téren szinte nincs megállás :D Nekem a zene az mely megnyugvast,boldogságot és erőt az élethez barmilyen negativum ellenére.
Erre a forumra mikor rátaláltam nagy örömöt okozott nekem,mert itt ahol lakom nagyon kevesen foglalkoznak zeneszolgátatással föleg az én korom beliek közü.
Nagyon örülük hogy ez létrejött és itt együtt lehetünk,megoszthatjuk egymással tapasztalainkat,élményeinket ezáltal egymást segitjük.
Én nemszeretném magam minösiteni e téren de ha valkinek szüksége van segitségre akar anyagok révén akár tanácsok révén amiben tudok segitek mert tudom hogy mien nehez ha az ember maga van és nincs szinte senki akire számithatna.

"A zeneszolgaltatás nem munka,a zene az életem"

Köszönettel: aregon
Szép napot és örömökben teljes zenélést minden kolléganak :D

AreGon

discover5
Újonc
Hangszer: Yamaha s900
Adott köszönetek: : 17 alkalommal
Kapott köszönetek: : 15 alkalommal

Hozzászólás: # 4396Hozzászólás discover5
2012.04.01. 13:29

Szeretettel és Tisztelettel Köszöntök minden kedves zenész kollégát!!!

Discover vagyok alias Halász Zoltán úgy gondolom,hogy többen ismertek már zenei oldalakról és akár személyesen is. :-)
20 éve foglalkozom zenével 15 éve aktívan zenélek haknizom az ország sok helyén felléptem már zenekarral ill egyedül.
Billentyűs vagyok jelen pillanatban egy Yamaha Tyros 3 és egy Discover5 szintetizátorral rendelkezem.
Van itthon egy szerény házi stúdióm ahol készítem a zenei alapokat.
Nem vagyok képzett zenész,de ez nem jelenti azt, hogy nem értek hozzá!!!:-)
Természetesen használom korunk vívmányait...értem ezalatt a Midit és Mp3 alapokat ,de nem okoz gondot az élőben zenélés sem.:-)
Próbálok haladni a korral és a technikával...gondolom sokunk teszi ugyanezt mivel az igények ezt követelik meg!!!
Mint megannyi zenész kolléga én is használok softvereket (Cakevalk,Cool edit), hogy saját ízlésünknek megfelelően alakítsuk műsorunkat.
Örülök, hogy meghívást kaptam erre a remek oldalra...remélem hasznos tag leszek...ennek érdekében mindent el fogok követni.
Tisztelettel Halász Zoltán...Discover

Attila
VIP
Hozzászólások a témában: 2
Hangszer: Korg + Yamaha
Adott köszönetek: : 449 alkalommal
Kapott köszönetek: : 1053 alkalommal
Kapcsolat:

Hozzászólás: # 4610Hozzászólás Attila
2012.04.06. 22:20

Sziasztok, üdv mindenkinek.

Attila vagyok Gyergyószentmiklósról (Harghita megye). A fő foglalkozásom általános asszisztens (mentőn dolgozok), a zene viszont az életem. Van egy kevéske zeneelméleti ismeretem (ami szerintem szükséges is). Szórakoztató zenével foglalkozok, foglalkozunk (van egy négytagú csapatom), de szeretem a komolyzenét es bármelyiket, ami szép.
Kb. 10 éve birtoklom a billentyüs hangszereket (azelőtt gitároztam), Yamaha volt az első. Úgy ahogyan nekem, mindenkinek szüksége van a segítségre, tanácsokra, új anyagra, és nem utolsó sorban a beszélgetésekre, szakmai tapasztalatokra. Ezért lennék tagja én is ennek a közösségnek ha elfogadtok.
Vannak programjaim, és anyagom is úgy Korg-hoz, mint Yamaha-hoz, és szivesen segitek bárkinek ha tőlem telik.
*Zene nélkül mit érek én .....?*

:dance:
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Attila 2014.02.15. 09:32-kor.

Atti

lovas86
Blogbejegyzések: 1

Hozzászólás: # 4633Hozzászólás lovas86
2012.04.08. 08:33

Sziasztok!

Lovas86 vagyok!
Hajdú-Bihar megyében élek, autószerelő és autó elektromosként dolgozom 1 debreceni cégnél!
Igazából hobbiból zenélek csak itthon magamnak szabadidőmben gyakorlok! Jelenleg Yamaha Psr-S900 szintim van de volt már Korg pa1xProm is!
Remélem tudok majd nektek segíteni!
Üdv mindenkinek!

whitebird
Blogbejegyzések: 1

Hozzászólás: # 5038Hozzászólás whitebird
2012.04.22. 00:15

Üdvözletem minden kedves fórumozónak!
25 éves fiatalember vagyok, székelyudvarhelyen születtem, jelenleg veszprémben élek feleségemmel, és 5 hónapos kislányunkal.Becsületes nevem Kis Zsolt. Körülbelül 6 éves korom óta foglalkozom a zenével.Abból is kifejezetten a billentyűs hangszerekkel..Nagyapám régi zenész múltra tekint vissza, talán valaki még ismeri is Balázsy László a volt székelyudvarhelyi SICULUS együttes harmónikása, így tőle tanultam nagyon sokat, mind a zongora mind a tangóharmónika terén.Ezzel tulajdonképen el is árultam melyek is azok a hangszerek melyek billentyűjét nap mint nap koptatom :)
Kedvenc stílusaim közé tartoznak az örökzöldek, a musical-ek, a hallgatók, swing, jazz, illetve a 60-80-as évek slágerei.Számomra kedves előadók például a DireStraits, ModernTalking, Frank Sinatra, George Benson, Brian Culbertson, Abba de, hogy magyarokat is említsek a Piramis, Apostol, Bikini, Edda, stb...
Jelenleg egy Yamaha DGX-300 as, egy Bontempi HiGen694, és egy Weltmeister STELLA 80b büszke tulajdonosa vagyok.
Nagy vágyaim közé tartozik egy Yamaha TYROS-2, vagy egy PSR-S-900-as.
Egyébként főállásban CNC gépeket programozok SIEMENS vezérléseken, illetve előkészítési munkálatokban, és a termelésben is aktívan részt veszek!
Bármi kérdésetek van nyugodtan, bátran tegyétek fel, ha tudok válaszolok, s igyekszem mindenben segíteni a fórumozó társadalomnak! :)
Leginkább a VST hangszerek, zeneszerkesztő szoftverek terén vagyok otthon, pl REASON, FruityLoops (FlStudio), Cubase, stb!

claasy
Kiemelt tag
Hozzászólások a témában: 2
Hangszer: YAMAHA PSR S670
Adott köszönetek: : 427 alkalommal
Kapott köszönetek: : 197 alkalommal

Hozzászólás: # 5079Hozzászólás claasy
2012.04.23. 19:49

Sziasztok.
Gyula vagyok, Baranya megyéből.(Szigetvár környéke)
49 éves vagyok.Nem vagyok tanult zenész, csak hobbi szinten csinálom a család és saját magam szórakoztatására.
A zenei "alapokat" Édesapámtól tanultam , aki jól játszott harmonikával, szintivel, hegedűvel és bőgővel.
Pár lagzit és bulit "kimuzsikáltunk" együtt.
Mondhatni 35 év zenei tanulmány van a hátam mögött és még mindig tanulok.(van mit)
Jelenleg egy Roland BK5 szintim van, amivel nagyon megvagyok elégedve.
Felszerelésem:
- Roland BK5
- Sternum 2x100W keverő erősítő végfokkal egybe építve.
- 1 pár Sal 1020CP hangfal 150/300W
- 1 pár Philips hangfal 100W/db
- Behringer 1002FX effektes keverő
- Alesis Quadraverb effekt.
Régi hangszereim:
- Weltmeister Claviset 400, és Weltmeister harmonika.
- Casio CT411,Ctk485,Yamaha psr225,psr340, psr520,psr550,Dgx300,psr1100,psr1500, Roland,Em10, E16, E38, Exr5
Ennyit szerettem volna röviden magamról elmondani.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára claasy 2013.03.22. 16:20-kor.

birolevi81
Kiemelt tag
Hangszer: Korg PA900
Adott köszönetek: : 205 alkalommal
Kapott köszönetek: : 118 alkalommal

Hozzászólás: # 5655Hozzászólás birolevi81
2012.05.29. 06:59

Sziasztok.
Levente vagyok Erdélyből, 30 éves, a zenével már rég, 10 éves koromba kerültem kapcsolatba, amikor is 3 évet hegedülni tanultam. A billentyűs hangszer iránti érdeklődésemet nagyapámnak köszönhetem, aki 40 évig református kántor volt, és első, Casio szintetizátoron tanultam hallásból játszani. Később megismerkedtem a kottaolvasással is, de a mai napig hallásból tanulom meg az új zenéket játszani. Nem vagyok profi muzsikus, csak otthon, illetve baráti társaságban játszom, szinte csak Rolandjaim voltak, E14, E16, E50, G800, most egy GW7-esem van, amit hamarosan le szeretnék cserélni.
Örülök hogy itt lehetek, remélem sok hasznos dolgot tudok tanulni tőletek.

Új hozzászólás