A baj csak az amikor szabadidőm engedi és elmegyek meghallgatni a műsorát és kiderül, hogy az este 90%-ban csak tüc-tüc mulatósról szól. Egyik romapop mixnek vége és jön a másik 175 BPM-el bepörgetve. Ilyenkor azért a szégyenérzetem kicsit alábbhagy, hogy én azért próbálom változatosan megoldani a zenei stílusokat még , ha nagy részt midivel is.
Biztos vannak megrendelők akiket érdekel,hogy valaki élőben játszik-e vagy sem. De azok általában nem egyszemélyes One Man Band-et hívnak.
Tőlem kérdezték már meg, hogy élőben játszok-e vagy a gépről megy? Pont élőben játszottam stílussal
Érti, hogy éppen trombitálok a szintetizátorral és dobolok,bőgőzök,gitárkíséret, de megkérdezi, hogy ez most élő?
A lényeg,hogy jól csináld és jót adj.
Ez egy mp3 részlet amin ügyködtem pár órát. Szerintem minőségibb,mint egy mezei elektro stílus akármelyik dobgépből...és a vendégeket is az érdekli,hogy amit csinálsz az jó legyen. Nekem pedig ez a fontos. Persze nem azt mondom,hogy ez a normális. A normális az lenne,ha mindenki tehetségének megfelelően adná elő a dalokat zenekarban vagy dobgéppel. Akkor lenne igazán egészséges a "verseny" vagy a piac.
De mivel sokan nagy pénzeket ölünk ebbe a hobbiba ezért mindenki próbál fennmaradni a víz tetején és valami olyan egyedit nyújtani amitől újból meghívást kap rendezvényekre.
https://www.dropbox.com/s/sh0kpht4ken9f ... s.mp3?dl=0