|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Korg - Technikai kérdések/válaszok
Moderátor: Moderátorok
- Apelláta
- Adminisztrátor
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 463
- Hangszer: Korg Pa3X
- Adott köszönetek: : 4583 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2496 alkalommal
Re: Korg - Technikai kérdések/válaszok
Szia Czaga!
Most vetted a Pa3-at?
Akkor én is gratulálok!
Most is olyan nehéz a beszerzése (védett hangszer)?
Most vetted a Pa3-at?
Akkor én is gratulálok!
Most is olyan nehéz a beszerzése (védett hangszer)?
Üdv.: Apelláta
- xander
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 12
- Hangszer: korg pa2x pro
- Adott köszönetek: : 107 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 94 alkalommal
miért védett? ha van pénz, van hangszer. itt dobják utának csak vedd meg.
- Asterix
- Globális Moderátor
- Hozzászólások a témában: 469
- Hangszer: Korg Pa5x-76 Musikant, Ketron EVM
- Adott köszönetek: : 1901 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2909 alkalommal
Én aznap vettem át a hangszert, amikor elkezdték árulni. Az első szállítmányból kaptam. 2 hangszerboltos kb 1 óra különbséggel telefonált, hogy mehetek a hangszeremért, mert megjött. Már akkor is simán meg lehetett venni. Most meg már szerintem utolérték magukat a gyártással is. Lecsengett már a nagy ováció... 
- Apelláta
- Adminisztrátor
Szia Xander!xander írta:miért védett? ha van pénz, van hangszer. itt dobják utának csak vedd meg.
Tavaly nyáron és ősszel nagyon nehéz volt beszerezni a Pa3X76-ot (a 61-esből volt egy-két hangszerboltban, mert azt nem nagyon keresték, mert nem igazán éri meg az árát a 76-os változat mellett), mert 3-4 havonta jött be 3-5 db az országba. Ugyanis az importőr egyik bennfentes emberétől tudtam meg, hogy védett hangszerré nyilvánították, mivel a tavalyi japán katasztrófák érintettek pár Korg alkatrész beszállítót is. Hiába az Olaszoknál csinálják, jó pár alkatrész Japánból jön. És elsődlegesen a nagy piacokat volt a gyár köteles ellátni. Főleg Amerikát. Magyarország meg kapta a maradékot.
Én októberben vettem, és akkor 23 boltot hívtam fel, köztük két szlovákot is. Két bolt kivételével mindenhol januári szállítást ígértek. Mikor említettem a többi boltosnak, hogy tudok olyan üzletet, aki két héten belül kapni fog, kinevettek, hogy ez nem létezik, hisz az importőr nekik is januári határidőt mondott. Aztán, hogy megbizonyosodjak kinek van igaza, felhívtam az importőrt. Még ők is tagadták először a korábbi szállítmányt, de mikor elmondtam a két bolt nevét, és az is, hogy három darab jön be az országba, sőt még azt is, hogy a két bolt, hogy osztozkodik meg rajta, már nem tagadták tovább. De lelkemre kötötték, hogy ne reklámozzam (már így több hónap távlatából talán nem baj ha megszegem, bolt neveket úgy sem közlök) a többi bolt előtt ennek valóságát. Annyira spontán terítették a piacot, hogy még az importőrt, és a boltot is váratlanul érte, hogy már két nap múlva beérkezett a három hangszer.
Tehát én is az alapos utánajárásnak köszönhettem a gyors hangszer vételt. De Asterix akkori elmondása szerint Németországban nem volt hiánycikk. Az fontosabb piac.
Ezért kérdeztem, hogy most milyen könnyű a beszerzése.
- Asterix
- Globális Moderátor
Én június elején vettem meg a hangszert Magyarországon. Német országban folyamatosan van és folyamatos a szállítás is.
És ha minden igaz, akkor az új op rendszerrel teljesen szerkeszthetőek lesznek a Musikant stílusai, márpedig akkor valószínűleg menthetőek is, remélem akkor majd be lehet tölteni a nemzetközibe is a stílusaimat, mint ahogy én be tudom tölteni azokat.
És ha minden igaz, akkor az új op rendszerrel teljesen szerkeszthetőek lesznek a Musikant stílusai, márpedig akkor valószínűleg menthetőek is, remélem akkor majd be lehet tölteni a nemzetközibe is a stílusaimat, mint ahogy én be tudom tölteni azokat.
- Apelláta
- Adminisztrátor
Asterix!
Epekedve várjuk.
(Már ha megosztod velünk
)
Epekedve várjuk.
(Már ha megosztod velünk
- Zeneboy
- Moderátor
- Hozzászólások a témában: 194
- Hangszer: Korg Pa3 x
- Adott köszönetek: : 1067 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 882 alkalommal
Az új konvertálóval próbáltam átkonvertálni a Musicant stylusait, de sajna a 2012-es STW XT-n is kifogott! Még névileg sem felismerhető minden számára, nem, hogy kezdjen valamit!Apelláta írta:Asterix!
Epekedve várjuk.
(Már ha megosztod velünk)
Azért annyira nem vagyok oda, mert amit hallottam a musikantból, pl style az pótolható, beállítható hasonló!
Korg Pa3 X -76, Trevis ta08 aktív top,Trevis Event ta18 sub Eurolite QDF BAR Fényszett, Neumann KMS 105 és Shure beta58 mikrofon,
- Asterix
- Globális Moderátor
Miért ne osztanám meg. Zeneboynak is odaadtam, amikor még nem tudtam, hogy le van védve.Apelláta írta:Asterix!
Epekedve várjuk.
(Már ha megosztod velünk)
Zeneboy: Hidd el, vannak benne nagyon jó stílusok. Bár nagyon sok a tiétekben is benne van.
- voyager
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 25
- Hangszer: Korg Pa50 sd, Korg Pa 600
- Adott köszönetek: : 27 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 71 alkalommal
Sziasztok!
Ismét sikerült elállítanom valamit. Song play módban S1-ben mindig ki van kapcsolva 3 6 14 15 16- os kíséret,a midi file-ban nincs kikapcsolva S2-ben minden ok. Nem tudom mi történhetett...
Ismét sikerült elállítanom valamit. Song play módban S1-ben mindig ki van kapcsolva 3 6 14 15 16- os kíséret,a midi file-ban nincs kikapcsolva S2-ben minden ok. Nem tudom mi történhetett...
- Zeneboy
- Moderátor
- Hozzászólások a témában: 194
- Hangszer: Korg Pa3 x
- Adott köszönetek: : 1067 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 882 alkalommal
Idézet törölve. buba
SOng play módban s1_ aktiválj minden csatornát be! Majd jobb fent legördít és write!
Így ok?
SOng play módban s1_ aktiválj minden csatornát be! Majd jobb fent legördít és write!
Így ok?
Korg Pa3 X -76, Trevis ta08 aktív top,Trevis Event ta18 sub Eurolite QDF BAR Fényszett, Neumann KMS 105 és Shure beta58 mikrofon,