|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Ketron - Technikai kérdések/válaszok
Moderátor: Moderátorok
-
atilamak
- Újonc
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 15
- Hangszer: ketron midjay pro
- Adott köszönetek: : 10 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 20 alkalommal
Re: Ketron - Technikai kérdések/válaszok
Először is mindenkit üdvözlök a fórumon és mindenkinek boldog újévet kívánok! Régóta követem ezt a fórumot és nemrég jelentkeztem be..A ketron hangszereket nagyon megkedveltem a hangzásviláguk miatt..Jelenleg egy midjprom és egy Sd plus- om van amit nemrég vásároltam és egy kis segítségre lenne szükségem a tőlem jobban hozzáértőktől ugyanis nem tudok a floppy meghajtóról stílusokat feltölteni a merevlemezre,már mindent próbáltam,feltettem a 40c,leformáztam a merevlemezt visszaraktam mindent mind.ok csak nem tudok semmit a floppyról a hardiscre tölteni kiírja hogy DISC NOT FORMATTED viszont a floppyról lejátsza a midifájlokat..természetesen a floppykat is leformáztam..Lehet hogy a hardiscel van probléma?Viszont a hardról szépen mindent stílust be tudtam tölteni..Előre is köszönöm a segítséget..
-
atilamak
- Újonc
Sajnos semmi kommunikáció nincs a vinyó és a floppy közt,mindent próbáltam oda vissza és semmi,lehet hogy valami mechanikai hiba van?Gondolok itt valamilyen belő kontaktoxidációra vagy esetleg próbáljak egy másik vinyót beletenni vagy cseréltem ki a floppy meghajtót,már arra is gondoltam,de a midifileket lejátsza a floppymeghajtó,mert rajta körösztül tettem rá a 40c szoftvert minden probléma nélkül...
- Bubamara
- Adminisztrátor
- Hozzászólások a témában: 296
- Hangszer: PC3, VK7, TR Rack, SD9, SD40, SD1+, i30HD
- Adott köszönetek: : 4461 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 3462 alkalommal
Szépen húzd le az adatkábelt az FDD végéről. Illetve a túlsó végét is a panelról. Ha van rá mód mérd ki, hogy minden ér folyamatos e a csatlakozók között. Esetleg nézd meg a HDD kábeleit, lehúzod és vissza. Ha van egy rossz kontaktus, lehet az okozza a problémát. Rakj rá egy új FDD-t néhány forintos tétel, de egy régi gépből berakott működő használt meghajtó is megteszi. Ha ezeket mind kiszűrted, és az sv is új rajta, akkor valószínűleg alaplap hiba lesz. Add szervizbe.
Buba
- ---Qgli---
- VIP
- Blogbejegyzések: 14
- Hozzászólások a témában: 122
- Hangszer: -
- Adott köszönetek: : 969 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2453 alkalommal
-
atilamak
- Újonc
Kösz az instrukciokat majd mindent átnézek s jelentem a fejlemėnyeket..üdv mindenknek
- Pumika
- VIP
- Hozzászólások a témában: 168
- Hangszer: Ketron SD9-Yamaha Motif ES6
- Adott köszönetek: : 1138 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 370 alkalommal
Tisztelt kollégák.
Árulnak a neten egy Audya4-modúlt, Veszprémben. Tud valaki infót arról a környékről, kié lehetett, gondolom hangszerbolt lehet, mert céges hirdetés. Mi a lényeg milyen software legyen rajta. 520.000 az ára, nem igazán láttam jobb árat ennél, agyalok rajta. Köszi: Pumi.
Árulnak a neten egy Audya4-modúlt, Veszprémben. Tud valaki infót arról a környékről, kié lehetett, gondolom hangszerbolt lehet, mert céges hirdetés. Mi a lényeg milyen software legyen rajta. 520.000 az ára, nem igazán láttam jobb árat ennél, agyalok rajta. Köszi: Pumi.
- Bubamara
- Adminisztrátor
- Hozzászólások a témában: 296
- Hangszer: PC3, VK7, TR Rack, SD9, SD40, SD1+, i30HD
- Adott köszönetek: : 4461 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 3462 alkalommal
Bizonyos hibákat igen. De összetettebb probléma esetén, van amikor nem éri meg javíttatni. Az smd procik és ic-k cseréje nem olcsó mulatság. Speciális szerszámokat, szinte steril környezetet és nem kis szaktudást igényel.---Qgli--- írta:Az alaplapot is tudják javítani?
Buba
- Pumika
- VIP
Az Audya 4-et SD5-tel hajtani, csak egy MIDI vezeték és gondolom beállítás a menükben, szerintetek milyen megoldás. Pumi
- Pumika
- VIP
Szia, igazából SD7-et is néztem, de az ára elég húzós, bár nagyon tetszik. Az Audya 4-et azért tartanám alkalmasabbnak, mert akkor megmaradna a jó bevált SD5, az Audya4 stílusra kellene, az SD5-el vezérelve. Ha gond lenne valamelyik géppel akkor van egy tarcsi. A Roland Fantom X-el is lehetne vezérelni az Audya 4-et gondodlom, nem baj ha az ember több lábon áll. Most szílveszter előtt egy nappal kellett az SD5-öt szervízbe vinnem, hát nem örültem neki, de megcsinálták.
- marton1974
- VIP
- Hozzászólások a témában: 433
- Hangszer: -
- Adott köszönetek: : 380 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 870 alkalommal
Üdv.
Én a helyedben várnék még,gyűjtenék és inkább egy Midjay Pro-t vagy inkább egy SD7-et vásárolnék.
Jó hangszer az Audya stílusokban!De sajnos ennyi.A midi részről meg szoftveresen sajnos harmat gyenge...
De Te tudod,ez csak az én véleményem.Ha csak stílusra használnád arra tökéletes,sőt!De itt meg is áll a tudása...
Én a helyedben várnék még,gyűjtenék és inkább egy Midjay Pro-t vagy inkább egy SD7-et vásárolnék.
Jó hangszer az Audya stílusokban!De sajnos ennyi.A midi részről meg szoftveresen sajnos harmat gyenge...
De Te tudod,ez csak az én véleményem.Ha csak stílusra használnád arra tökéletes,sőt!De itt meg is áll a tudása...