|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Hangtechnika - Használhatóság, felhasználói tapasztalatok
Moderátor: Moderátorok
- Apelláta
- Adminisztrátor
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 413
- Hangszer: Korg Pa3X
- Adott köszönetek: : 4587 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2497 alkalommal
Re: Hangtechnika - Használhatóság, felhasználói tapasztalato
Zsolti!
15"-os sub-okhoz elegek lennének a 10"-os top-ok is, de azért célszerűbbek a 12"-osak, mert azok már kis buliban önállóan is helytállnak kisebb kompromisszummal.
15"-os top 15"-os sub-hoz értelmetlen párosítás. A közepek rovására menne.
15"-os sub-okhoz elegek lennének a 10"-os top-ok is, de azért célszerűbbek a 12"-osak, mert azok már kis buliban önállóan is helytállnak kisebb kompromisszummal.
15"-os top 15"-os sub-hoz értelmetlen párosítás. A közepek rovására menne.
Üdv.: Apelláta
- Zsolti93
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 42
- Hangszer: Korg Pa 50
- Adott köszönetek: : 76 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 211 alkalommal
Nagyon szépen köszönöm a válaszod!
Én is erre gondolok hogy elég a 10"-os vagy épp a 12"-os ha kisebb buliba csak a topokat viszem
Zsolti
Én is erre gondolok hogy elég a 10"-os vagy épp a 12"-os ha kisebb buliba csak a topokat viszem
Zsolti
-
Savanya
- Újonc
- Hozzászólások a témában: 6
- Hangszer: pioneer cdj1000
Sziasztok! tudnátok segíteni abban hogy Budapesten melyik üzletekben lehet meghallgatni pa hangfalakat? yamaha dxr, ev zlx esetleg dynacord aktív hangfalakra lennék kíváncsi
- Adames
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 312
- Hangszer: Korg Pa2
- Adott köszönetek: : 751 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 518 alkalommal
Friendly House, Pako, Mezzoforte és Tajti mondjuk. 
-
vili2105
- VIP
- Hozzászólások a témában: 105
- Hangszer: korg pa2x pro, korg trinity, doepfer lmk4+
- Adott köszönetek: : 1059 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 442 alkalommal
Szia Savanya!
Szerintem a magyar kereskedők egy kicsit komolytalanok kipróbálhatóság szempontából.
Én hónapok óta szenvedtem ugyan ezzel a problémával, hogy hol tudnám meghallgatni a ládákat. Nem akar már senki pénzt ölni abba, hogy tartson legalább 3-4 márkából ilyen árkategóriában hangfalat.
Kb ugyan ezeket néztem mint te, plusz rcf-et, db-t.
Végül megrendeltem a yamaha dxr10-est.
Nem bántam meg, teljes mértékben megfelel, sőt fantasztikus hangképe van, gyönyörű tiszta közepekkel, kerek hangképpel, meleg magasakkal.
Múlt héten rendeltem meg a dxs15-ös mélyet hozzá, nagyon várom, de majd csak kb.16.-án postázzák a Tajtiékhoz.
Ez is kicsit vicces a mai világban szerintem, hogy bármilyen szart rendelsz netről, 2 nap alatt itt van. Egy mélyládát meg majd 2 hét múlva tudnak csak valahonnan küldeni.
Szerintem a magyar kereskedők egy kicsit komolytalanok kipróbálhatóság szempontából.
Én hónapok óta szenvedtem ugyan ezzel a problémával, hogy hol tudnám meghallgatni a ládákat. Nem akar már senki pénzt ölni abba, hogy tartson legalább 3-4 márkából ilyen árkategóriában hangfalat.
Kb ugyan ezeket néztem mint te, plusz rcf-et, db-t.
Végül megrendeltem a yamaha dxr10-est.
Nem bántam meg, teljes mértékben megfelel, sőt fantasztikus hangképe van, gyönyörű tiszta közepekkel, kerek hangképpel, meleg magasakkal.
Múlt héten rendeltem meg a dxs15-ös mélyet hozzá, nagyon várom, de majd csak kb.16.-án postázzák a Tajtiékhoz.
Ez is kicsit vicces a mai világban szerintem, hogy bármilyen szart rendelsz netről, 2 nap alatt itt van. Egy mélyládát meg majd 2 hét múlva tudnak csak valahonnan küldeni.
Tech.inf.:Korg pa2x pro, Korg Trinity Solo+Pbs, Doepfer lmk4+ masterkeyboard, Studio: Mackie Mr5 Mk2, Audio-technica at2020, focusrite saffire pro 24 dsp
-
Savanya
- Újonc
- Hozzászólások a témában: 6
- Hangszer: pioneer cdj1000
Köszönöm a válaszokat! nagyon vacillálok énis a yamaha dxr8-as között, egyedül csak az tart vissza hogy nem faházas és nemnagyon bízok a műanyag hangfalakba hangzás szempontjából! idővel pedig vennék alájuk mélyládát is ahhoz már elegendő lenne stem egy ev zxa1 vagy dynacord d-lite powersub, ezekben a mélyládákban is az tetszik hogy kicsik és könnyűek viszonylag, bár ár/érték arányban ezekről sem tudok semmit...
- Adames
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 312
- Hangszer: Korg Pa2
- Adott köszönetek: : 751 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 518 alkalommal
Lenne egy olyan kérdésem, hogy az Invotone DSX15SA nevű aktív mélynyomót ismeri-e valaki, hogy milyen?
- B.Bazsi
- VIP
- Hozzászólások a témában: 180
- Hangszer: Roland BK9
- Adott köszönetek: : 1053 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1483 alkalommal
Sziasztok, ismeri valaki a Behringer Virtualizer pro DSP2024p multieffekt processzort? Milyen tapasztalatok vannak róla, mennyire szerkeszthetőek az effektek, milyen az effektek minősége,mennyire megbízható cucc? Megér 20 000 ft-ot egy kétszer használt szinte zsír új állapotú? Érdekelne továbbá hogy ismeri-e valaki az Alto D sorozat végfokait, milyen tapasztalatok vannak ezekről a cuccokról?
Roland Bk9, Soundcraft ui16, Audio-Technika AE4100, dB opera 15, dB Cromo 10.
- B.Bazsi
- VIP
- Hozzászólások a témában: 180
- Hangszer: Roland BK9
- Adott köszönetek: : 1053 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1483 alkalommal
Sziasztok! Szereztem cserével egy Behringer virtualizer pro 2024-es masinát. Tudna valaki hozzá magyar nyelvű használatit? A Jóistennek se akarja azt amit én...

Roland Bk9, Soundcraft ui16, Audio-Technika AE4100, dB opera 15, dB Cromo 10.
-
tuskaati
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 8
- Hangszer: Tyros 5
- Adott köszönetek: : 63 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 48 alkalommal
Holnap megnézem. Nekem is van egy ilyenem valahol a pinyóba. Remélem meg van a papírja is valahol.