|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Sajat magunk altal eloadott zenek, CD-video felvetel
Moderátor: Moderátorok
- Apelláta
- Adminisztrátor
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 152
- Hangszer: Korg Pa3X
- Adott köszönetek: : 4583 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2496 alkalommal
Re: Sajat magunk altal eloadott zenek, CD-video felvetel
Az sem nyitja meg egyik linket sem. 
Üdv.: Apelláta
- viskib
- VIP
- Hozzászólások a témában: 245
- Hangszer: YAMAHA
- Adott köszönetek: : 855 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1298 alkalommal
A hozzászólást 6 alkalommal szerkesztették, utoljára viskib 2014.09.23. 19:04-kor.
Ricsike
- Apelláta
- Adminisztrátor
Igen Tomi, az az a link, amit te csatoltál be. Már javítottam is az első hozzászólásomba, így már működnie kell.
Amit becsatoltam először link, az az én magán fiókom, amit csak én látok. Azért nem vettem észre tegnap mikor leteszteltem, hogy megnyitja e, mert hát nekem megnyitja, csak idegennek nem. Viszont amit te csatoltál be, és már én is javítottam, az már a nyilvános link.
Hogy a munkahelyemen a Firefox miért nem látta, az rejtély. Talán mert már egy őskövület verzió. Viszont nem tudom frissíteni, mert nincs hozzá jogom. Smucig számtechesek.
A telefon meg azért nem látta, mert le kellett töltenem hozzá egy aplikációt. Most már azon is megy.
Amit becsatoltam először link, az az én magán fiókom, amit csak én látok. Azért nem vettem észre tegnap mikor leteszteltem, hogy megnyitja e, mert hát nekem megnyitja, csak idegennek nem. Viszont amit te csatoltál be, és már én is javítottam, az már a nyilvános link.
Hogy a munkahelyemen a Firefox miért nem látta, az rejtély. Talán mert már egy őskövület verzió. Viszont nem tudom frissíteni, mert nincs hozzá jogom. Smucig számtechesek.
A telefon meg azért nem látta, mert le kellett töltenem hozzá egy aplikációt. Most már azon is megy.
- Zeneboy
- Moderátor
- Hozzászólások a témában: 22
- Hangszer: Korg Pa3 x
- Adott köszönetek: : 1067 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 882 alkalommal
Üdv!
Mostanában sikerült egy Zed 14-el és egy Cool edit progival felvennem pár számot!
Mivel én még ha jól emlékszem énekkel nem mutatkoztam be, így megteszem!
Ez egy elsőre rögtön felénekelt nóta, korábbi hangszerelésemre...
Zeneboy_Poutry Motion
Mostanában sikerült egy Zed 14-el és egy Cool edit progival felvennem pár számot!
Mivel én még ha jól emlékszem énekkel nem mutatkoztam be, így megteszem!
Ez egy elsőre rögtön felénekelt nóta, korábbi hangszerelésemre...
Zeneboy_Poutry Motion
Korg Pa3 X -76, Trevis ta08 aktív top,Trevis Event ta18 sub Eurolite QDF BAR Fényszett, Neumann KMS 105 és Shure beta58 mikrofon,
- Zeneboy
- Moderátor
Korg Pa3 X -76, Trevis ta08 aktív top,Trevis Event ta18 sub Eurolite QDF BAR Fényszett, Neumann KMS 105 és Shure beta58 mikrofon,
- Zeneboy
- Moderátor
Ezt a progit ismertem meg nagyjából! Ezért próbáltam ezzel felvenni... AZ USb-s felvétel jobb minőségben képes mint eddig az RCA csatlakozással az alaplapi hangkártyámra... Ezt csak egy sima pár eft-os fülessel készítettem. Pont ez a bajom, hogy fülesben elfogadható az arány, de lehet ennyit csal a hangképe...
Jah, vagy lehet úgy érted, hogy külön sávra kellett volna vennem az éneket! Én meg egyből toltam a hangszerből az alappal!
A vokálos számban viszont már 2 csatornára vittem a vokált, elpanorámáztam őket, az lehet ezért lett ennyire "használhatóbb"???
AZ ASIO drivert leszedtem de semmit enged állítani cool edittel mintha nem látná..Fel van telepítve mert az ikonja bejön Cubase esetén..
Zeneboy_Hosszu rögös
Zeneboy_SZerelem el
Utóbbinak az az érdekessége, egy korábbi mp3-as felvételem, amit a shure-Beta 58-al vettem fel! Hallani is, hogy "pufog" dinamikára a mikrofonom!
A vokál, meg a többi felvétel egy Neumann KMS105-ben történt! Szokni kell a részletgazdagságát, meg lehet jobb eq beállítást is találni... A mixcloudon visszahallgatva érdekes sok a magas meg a közép nekem..Fülesben meg több a mély..
Tomi nálad is ezt érezni más cuccon?
Minden véleményt a felvétel minőségére szívesen veszek! Most kezdem tanulgatni eme fortélyokat:)

Jah, vagy lehet úgy érted, hogy külön sávra kellett volna vennem az éneket! Én meg egyből toltam a hangszerből az alappal!
A vokálos számban viszont már 2 csatornára vittem a vokált, elpanorámáztam őket, az lehet ezért lett ennyire "használhatóbb"???
AZ ASIO drivert leszedtem de semmit enged állítani cool edittel mintha nem látná..Fel van telepítve mert az ikonja bejön Cubase esetén..
Zeneboy_Hosszu rögös
Zeneboy_SZerelem el
Utóbbinak az az érdekessége, egy korábbi mp3-as felvételem, amit a shure-Beta 58-al vettem fel! Hallani is, hogy "pufog" dinamikára a mikrofonom!
A vokál, meg a többi felvétel egy Neumann KMS105-ben történt! Szokni kell a részletgazdagságát, meg lehet jobb eq beállítást is találni... A mixcloudon visszahallgatva érdekes sok a magas meg a közép nekem..Fülesben meg több a mély..
Tomi nálad is ezt érezni más cuccon?
Minden véleményt a felvétel minőségére szívesen veszek! Most kezdem tanulgatni eme fortélyokat:)
- Zeneboy
- Moderátor
Tears..ha jól emlékszem kicsit összemosódik a felvételen, valami effekt miatt, de hibasan van feljátszva is, de kicsi a képességem kijavítani! Viszont borzasztóan szeretem ezt a dalt, és lakodalomban is ellövöm, ha más nem vacsi alatt 
Upsz..nyitva hagytam a csatornát?
a szüleim csak így tudjak hallgatni tableten, ezért tettem fel minden felvételt.. Munka után 3 nap kb 9 óra alatt vettem fel, mentettem le őket. Ezt vagy max ezeket mertem megmutattni 
Upsz..nyitva hagytam a csatornát?
- Zeneboy
- Moderátor
Ilyet nem vettem mostansag fel... 
- Apelláta
- Adminisztrátor
Sziasztok!
Zsolti!
Én is most fülellek.
Irigyellek ezért a hangzásért.
Nekem még nem sikerült megtalálnom.
Gratulálok!
Zsolti!
Én is most fülellek.
Irigyellek ezért a hangzásért.
Nekem még nem sikerült megtalálnom.
Gratulálok!
- Zeneboy
- Moderátor
Tomikám!
Sajnos...tegnap este a No Roxa Áj fantörpikus nótát csak 4x kérték..
De ezeken már, nem gondolkozok...a fiataloknak ez kell, bár megjegyzem tegnap érdekes volt, hogy egy omega mixre vagy egy elfeljtett dal-ra úgy táncoltak, meg tapsoltak... Pedig még én is csak kéjes gondolatban voltam max apámnál mikor ezek már köztudatban mozogtak...
Sajnos...tegnap este a No Roxa Áj fantörpikus nótát csak 4x kérték..
De ezeken már, nem gondolkozok...a fiataloknak ez kell, bár megjegyzem tegnap érdekes volt, hogy egy omega mixre vagy egy elfeljtett dal-ra úgy táncoltak, meg tapsoltak... Pedig még én is csak kéjes gondolatban voltam max apámnál mikor ezek már köztudatban mozogtak...