|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Zene- és hangszerkesztés, szoftverek
Moderátor: Moderátorok
-
dddemeter
- Kiemelt tag
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 12
- Hangszer: Korg PA50
- Adott köszönetek: : 238 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 15 alkalommal
Re: Zene- és hangszerkesztés, szoftverek
Szia! Köszi hogy utolag is probáltál segiteni .idöközben megoldodott a dolog Szereztem egy Adobe Audition programot azzal nagyon egyszerüen megy , csak kijelölöm az iletö részt és direkt mp3 ba menti . Mindenképpen köszönöm a segitökészségedet ...
más- Ha valakinek lenne magyar nyelvü utmutato az nagyon jol jönne az Audition -hoz ,igaz sok mindenre rájöttem magamtol is de egy utmutató azért nem ártana...az angolom sajnos gyengécske ezért lenne jo valami magyar leirás ...
elöbb utóbb csak lesz valakinek ilyen is ... legalábbis remélem ..üdv mindenkinek
dddemeter
más- Ha valakinek lenne magyar nyelvü utmutato az nagyon jol jönne az Audition -hoz ,igaz sok mindenre rájöttem magamtol is de egy utmutató azért nem ártana...az angolom sajnos gyengécske ezért lenne jo valami magyar leirás ...
elöbb utóbb csak lesz valakinek ilyen is ... legalábbis remélem ..üdv mindenkinek
dddemeter
- lacalaca
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 5
- Hangszer: roland va7,roland bk5 ,korg pa2xpro
- Adott köszönetek: : 300 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 231 alkalommal
sziasztok
ha valaki hasznal FLstudio progit megkerem irjon ,nagy szuksegem lenne segitsegre

UDV;N.GY.Laci
- Picasso †
- Adminisztrátor
- Hozzászólások a témában: 6
- Hangszer: GW-8,
- Adott köszönetek: : 940 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 585 alkalommal
Szia Laci!
Én már letöltöttem, de nem tudok feltölteni a fórumra mert megáll mint a cövek. Vagy a server kapcsolat fagy le, nem tudom...
Ha ezzel hozzá tudok járulni, akkor szivesen... Ha esetleg letöltötted, és te is megpróbálnád feltolni mert nekem nem megy, pedig nagggyon jó a netem..
FL Studio Magyar használati+több...:
http://www.partyhiphop.net/hiphop-rap-m ... vu-leirasa
Pacsi,Picasso
Én már letöltöttem, de nem tudok feltölteni a fórumra mert megáll mint a cövek. Vagy a server kapcsolat fagy le, nem tudom...
Ha ezzel hozzá tudok járulni, akkor szivesen... Ha esetleg letöltötted, és te is megpróbálnád feltolni mert nekem nem megy, pedig nagggyon jó a netem..
Pacsi,Picasso
Picasso
- Apelláta
- Adminisztrátor
- Hozzászólások a témában: 8
- Hangszer: Korg Pa3X
- Adott köszönetek: : 4587 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2497 alkalommal
Hali Pico!
Csomagolva teszed fel őket? Rar, vagy zip.
Csomagolva teszed fel őket? Rar, vagy zip.
Üdv.: Apelláta
- Picasso †
- Adminisztrátor
- Hozzászólások a témában: 6
- Hangszer: GW-8,
- Adott köszönetek: : 940 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 585 alkalommal
Rarban... De már toltam fel... 2-3 napja szaraxik...
Picasso
- lacalaca
- Kiemelt tag
Picasso írta:Szia Laci!
Pacsi,Picasso
szia Picasso...koszi a segitseget ,letoltottem a leirast de sehogyse tudok rajonni hogy hogyan kell egy midiben kicserelni a hangszereket es hogy lehetne szet szedni a dob hangjait. Nincs veletlenul fl studio-d ami nem demo verzio mert a demoval nem lehet menteni
UDV;N.GY.Laci
- lacalaca
- Kiemelt tag
koszi Pityu a segitseget ,igazabol meg nem foglalkoztam ilyen progikkal, de ha a cubaset ajanlod akkor azzal kezdek .Honnan lehet letolteni?Pityu írta:lacalaca írta:Picasso írta:Szia Laci!
Pacsi,Picasso
szia Picasso...koszi a segitseget ,letoltottem a leirast de sehogyse tudok rajonni hogy hogyan kell egy midiben kicserelni a hangszereket es hogy lehetne szet szedni a dob hangjait. Nincs veletlenul fl studio-d ami nem demo verzio mert a demoval nem lehet mentenimegkerlek tolts fel valamilyent ha van
koszi....
Szia!
Innen le tudod tölteni de ha rám hallgatsz, hagyod a francba a Fruity-t, nem ér egy kalap sz@rt sem.
Próbálj ki inkább egy Cubase-t, többet nem fogsz FL-t használni!
UDV;N.GY.Laci
- lacalaca
- Kiemelt tag
a midit meghangszerelni vsti hangszerekkel ezt kellene , a dob savot szetszedni hangjaira ki cserelni a labdobot...stb es masterelni ez meg oldhato -e a Cubaseval. AZ optimizert hasznalom.Pityu írta:Nem igazán értem mi a terved?
A midi-t meghangszerelni vsti hangszerekkel?
Vagy a hangszer saját hangjaival hangszerelni, mert ez esetben a Midifile Optimizer programot ajánlanám inkább.
UDV;N.GY.Laci
-
dddemeter
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 12
- Hangszer: Korg PA50
- Adott köszönetek: : 238 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 15 alkalommal
Sziasztok !Valaki ki tudna segiteni egy teljes verzioju full funkcios Audacity programmal mert amiket eddig találtam annak vagy egyik vagy másik funkcioja hiányzott az Efekt menüböl.Láttam a yuotubon egy videot ahol egy ipse kivette az énekhangota mp3 bol oktato videot is tett fel rola .én is megprobálnám mert megint elakadtam egy Lady Gaga Bad Romance számával és jobb hiján be kell érjem gagyibb megoldással is.(Tudom nem ide kéne irjam ezért bocs ,de ha valakinek van erröl a számrol bármilyen anyaga ének nélkül az nagyon jol jönne mert kevés az idöm hétvégére kell és kellene az enekes gyakoroljon rá) REmélem tud valaki segiteni elöre is köszönöm bármilyen segitséget üdv mindenkinek demeter:
- voyager
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 4
- Hangszer: Korg Pa50 sd, Korg Pa 600
- Adott köszönetek: : 27 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 71 alkalommal
Sziasztok!
MIért van az hogy style works xt-ben song to style converter-ben nem menti el úgy ahogy van, pl megváltozik a dob szekcio konvertálás után, Egyészen másképp '' dobolnak'' miután elmentem, az ilyen hibákat meg kijavítani kell 2 nap minimum. Létezik más program is amivel lehet midi-ből stílust készíteni?
MIért van az hogy style works xt-ben song to style converter-ben nem menti el úgy ahogy van, pl megváltozik a dob szekcio konvertálás után, Egyészen másképp '' dobolnak'' miután elmentem, az ilyen hibákat meg kijavítani kell 2 nap minimum. Létezik más program is amivel lehet midi-ből stílust készíteni?