Hangfal van határ? Jelenleg még van mert 20Hz-20Khz amit hallunk és ezt a sávot próbálják egyes hangfal gyártók minél jobban egyenletesebben lefedni.....
Malko te tudsz valamit...
Ne haragudj, de te valami hangrobot vagy? Te ezt most komolyan mondtad, hogy halljuk a 20Hz-t, és a 20kHz-t is?
Ez igen... Így már értem, hogy csak a felső kategóriás cuccok a Te fülednek a megfelelők.
Valóban nem egyről beszélünk.
Zeneboy szerintem meg addig jó még vannak irigyeid, mert onnantól mikor már nem lesznek az a szánalmas része. Valamit jó csinálsz ezért vannak irigyeid, de ez jó ...
Jó cuccod van, és figyu szerintem nem kellene szerénykedned, hidd el itt mindenki elismeri mindenféle irigység nélkül, hogy neked a Trevis nevezhető etalonnak. Lehetsz kishitű, hogy a te cuccod sem tökéletes, de nem hinném, hogy kellene. Akinek nem tetszik, annak a véleményét soha nem fogod megtudni, mert nem fogja megírni neked.
Olyan szubjektív dologról vitázunk, ami ezen a fórumon visszatérő téma. Itt kevesen ismerjük egymást, én konkrétan kettő személyt ismerek személyesen, éppen ezért, az erő fitogtatás, az nem egyenlő a fórumozással.
Mikor a Ketron Midjay-t vásároltam, olyan szinten leszólták a Midjay-t, hogy tényleg átgondoltam, hogy ez kell e nekem, de van itt egy fórumtárs, aki a negatív hozászolások ellenére is, folyamatosan megerősített, és soha nem fogom neki elfelejteni amit csinált, mert soha nem volt ennyire jó hangszerem, annak ellenére is, hogy volt jó bár millás árú hangszerem. Yamaha Ex5, Trinity prox, Akai S2000, Bose L1, EV ELiminator, Mediastation, Behringer DX3216 ... stb . .... Sok ilyen volt ... Legyetek objektívek. Az ár amit fizetek valamiért, és azért mit kapok az ami számít. Milyen kísérőautomatikás cuccot lehetett volna 220.000-ért vásárolni? Ami jobb mint a Tyros? Nincs olyan...
Kár ezen témázni, bár szerintem sokan ezt szeretik.
Mindenkinek jó zenélést hétvégére, és vigyázzatok magatokra ...