Atti meddig hezitálsz még? Mire rászánod magad, már nem fogják gyártani.Adames írta: Ennek ellenére azért szeretnék majd ElectroVoice ELX 112P-re, vagy Mackie SRM 550-re váltani egyszer.
Egyszer már nagyon fellángoltál.
|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Moderátor: Moderátorok
Atti meddig hezitálsz még? Mire rászánod magad, már nem fogják gyártani.Adames írta: Ennek ellenére azért szeretnék majd ElectroVoice ELX 112P-re, vagy Mackie SRM 550-re váltani egyszer.
Qgli!---Qgli--- írta:Én maximálisan egyetértek Apival a kontrollhangfal és füles ügyében...
ha tartasz tőle, érdeklődj Siófokon a Zenepower üzletben. Ők rendszeresen járnak ki ( 1-2 hetente, legalábbis régebben ) és hoznak be cuccost, ráadásul átszámítva az eladási értékét, nagyjából azonos áron kapod meg náluk.GabEsz írta:Őszintén szólva nem vásároltam még külföldről....szeretem ha a garanciát itt Magyarországon tudom érvényesíteni, hogyha valami gond van.
ezt Pako-éknál is tapasztaltam. Elmérték a kábelemet - amit a csomag kibontása után vettem észre -, telefonáltam, és minden zokszó nélkül díjmentesen kiküldték. Igaz. hogy csak 1-2ezer forintos tételről volt szó, de korrekt volt a hozzáállás.Rolandbk5 írta:Egy példa a Német mentalitásról. Megérkezett a cucc, és egy darab kottatartóval kevesebb volt a csomagban. Írtam nekik egy levelet, és egy héten belül küldték a kottatartót, sűrű bocsánat kérések közepette. Meg sem fordult a fejükben, hogy esetleg én vettem ki. Nem kellett bizonygatnom, hogy nem jött meg.
Én még akkor is hezitáltam hónapokig, amikor megvolt a rá a lóvém. És szerencsém lett, mert a fele lóvé még meg is maradt.Adames írta:Amíg a teljes lóvé nincs meg egy párra, addig úgyis hezitálok még