http://www.ketron.it/index.php/?option= ... &Itemid=20
|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Ketron - Technikai kérdések/válaszok
Moderátor: Moderátorok
- marton1974
- VIP
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 433
- Hangszer: -
- Adott köszönetek: : 380 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 870 alkalommal
- Rolandbk5
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 334
- Hangszer: Yamaha Genos
- Adott köszönetek: : 1063 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1090 alkalommal
- Kapcsolat:
Re: Ketron - Technikai kérdések/válaszok
Sziasztok,
A mi nap olyan dalokba botlottam, hogy csak néztem.
Milyen is a Magyar előadóművész? Lopós ...
Most nem magunkról beszélek, hanem a "híresebb", saját dalokat írni tudó művészekre gondolok.
Mindenki azt állítja, hogy egy adott dalt ő írt. De sajnos nem lehet elég messziről lopni ...
Sánta kutya esete ...
Itt ennél a résznél lehetne időzni, mert például van egy Román kollégám, és beszélgettünk a zenékről, és kilyukadtunk Kis Grofo-nál, a Gigolo, és a No roxa áj-nál, mikor a kollégám a youtube-n meg mutatta a Román eredeti verzióikat. Hát csak pilláztam. Vicces nem?
Itt a link nézzetek meg, és találjátok ki, hogy melyik dal is az, ami itt felhangzik ...
Ketronos témát szeretnék veletek megosztani, csak ezt mikor megtaláltam, hát néztem nagyot. Szóval találtam egy srácot aki egészen jól használja a Ketron hangszerét.
Jó szórakozást ...
A mi nap olyan dalokba botlottam, hogy csak néztem.
Milyen is a Magyar előadóművész? Lopós ...
Mindenki azt állítja, hogy egy adott dalt ő írt. De sajnos nem lehet elég messziről lopni ...
Itt a link nézzetek meg, és találjátok ki, hogy melyik dal is az, ami itt felhangzik ...
Ketronos témát szeretnék veletek megosztani, csak ezt mikor megtaláltam, hát néztem nagyot. Szóval találtam egy srácot aki egészen jól használja a Ketron hangszerét.
Jó szórakozást ...
- manyus
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 226
- Hangszer: ketron sd1 plusz
- Adott köszönetek: : 362 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 301 alkalommal
Ahogy elnéztem a második linket, valószínű nem a magyar átlagfizetésből spórolta össze a felszerelést az ember....Rolandbk5 írta: Szóval találtam egy srácot aki egészen jól használja a Ketron hangszerét.
Nem tudom, hogy az én " készülékembe "van-e a hiba, de nagyon rossz hangminőségbe jött le
a felvétel. Azért a hozzáértés az átjött, de hiszen ketronnal lehet is produkálni
- Zongorista28
- Moderátor
- Hozzászólások a témában: 43
- Hangszer: Roland VA-76, Roland E-5
- Adott köszönetek: : 498 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 709 alkalommal
Jól használja a hangszerét, azaz ismeri ami a kezében van. De nekem valahogy a dalok vontatottnak tűntek,valahogy nem húz a nóta.
A rögtönzés világa: A Jazz
Oscar Peterson,a Zongoristák mértékegysége
Oscar Peterson,a Zongoristák mértékegysége
-
pap66
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 62
- Hangszer: hammond
- Adott köszönetek: : 153 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 107 alkalommal
- Rolandbk5
- Kiemelt tag
- Kapcsolat:
Sziasztok,
Tegnap próbán felvettünk egy dalt ismét a Midjay-el, semmi extra, csak egy kis játék ....
https://soundcloud.com/zotti75/i-will-for-you
Tegnap próbán felvettünk egy dalt ismét a Midjay-el, semmi extra, csak egy kis játék ....
https://soundcloud.com/zotti75/i-will-for-you
- manyus
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 226
- Hangszer: ketron sd1 plusz
- Adott köszönetek: : 362 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 301 alkalommal
Van is igazságod, de ez már nem a hangszer, hanem a kezelője hozzáállásán és ízlésén múlt .Zongorista28 írta:De nekem valahogy a dalok vontatottnak tűntek,valahogy nem húz a nóta.
Ha meghallgatod Rolandbk5 felvételét, akkor szerény véleményen szerint a valós hangszínek mellett az " élet " is felfedezhető , noha ez a fogalom elég tág, és ki tudja ez kinél mit is jelent .....
- marton1974
- VIP
" De akkor ismét egy régi visszatérő téma, hogy mit is jelent a "munka" szó a midi készítésben..."
Nem kis meló az biztos egy midi megszerkesztése.A hangszerek kicserélése után még sok-sok mindent állítgatni kell rajta hogy az úgy szóljon ahogy kell."Sajnos."
A MIDIFILE OPTIMIZER 8 nevű kis program nagyon sokat segít hogy hamarabb és egyszerűbben megszerkeszthetjük használni kívánt midijeinket.Hasonló szinten bele lehet nyúlni egy midifájlba mint mondjuk egy SONAR 8-al.
Gyors,egyszerű,áttekinthető.
http://www.midiland.de/en/Optimizer8.htm
https://www.thomann.de/gb/midiland_optimizer_8.htm
A 8-asba már beletették a mostanában kiadott hangszerek hangszíneit és dobkészleteit is.Pl.Tyros 5,Pa3X,Pa900 Musikant,KETRON MIDJ PRO,stb...
Jó cucc.
Sajnos egy kicsit drága és nem lehet másolni,mert a telepítő CD-n kívül egy kis USB-s pendrive-on van a kulcs ami nélkül nem működik.
Nem kis meló az biztos egy midi megszerkesztése.A hangszerek kicserélése után még sok-sok mindent állítgatni kell rajta hogy az úgy szóljon ahogy kell."Sajnos."
A MIDIFILE OPTIMIZER 8 nevű kis program nagyon sokat segít hogy hamarabb és egyszerűbben megszerkeszthetjük használni kívánt midijeinket.Hasonló szinten bele lehet nyúlni egy midifájlba mint mondjuk egy SONAR 8-al.
Gyors,egyszerű,áttekinthető.
http://www.midiland.de/en/Optimizer8.htm
https://www.thomann.de/gb/midiland_optimizer_8.htm
A 8-asba már beletették a mostanában kiadott hangszerek hangszíneit és dobkészleteit is.Pl.Tyros 5,Pa3X,Pa900 Musikant,KETRON MIDJ PRO,stb...
Jó cucc.
Sajnos egy kicsit drága és nem lehet másolni,mert a telepítő CD-n kívül egy kis USB-s pendrive-on van a kulcs ami nélkül nem működik.
- marton1974
- VIP
A KETRON MIDJ PRO professzionális dob szerkesztője...
és egy kis stílus ízelítő...
a piano bankja...
Szerintem,félelmetesre sikerült ez a kis kütyü.
és egy kis stílus ízelítő...
a piano bankja...
Szerintem,félelmetesre sikerült ez a kis kütyü.
- Rolandbk5
- Kiemelt tag
- Kapcsolat:
Nem tudom ki mit gondol, de jól sikerült a gitár rész is ...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rolandbk5 2014.04.24. 17:06-kor.