Sokat rágódtam ezen a Midjay dolgon, hogy megvásároljam e vagy sem.
Azt a döntést hoztam, hogy még sem vásárolom meg. Sokban segített Almatom mostani hozzászólásai. A Dejavu meg volt mint a Lionstracs-nél. Mikor döntés előtt voltam - mérleg mivoltom miatt - megkérdeztem szakikat, akiknek adok a szavukra, hogy mégis jó ötlet e egy ilyen ismeretlen vízre evezni, és mit gondolnak. Azt a választ kaptam, hogy ennél jobb ötletet nem is találhattam volna ki, ez lesz a nagy megoldás. Akkoriban egy Fantom X7, és Tyros2 "boldog" tulajdonosa voltam, ezeket a hangszereket adtam el a Lionstracs-ért. Akkor már ismertem Almatomot is, és természetesen megkérdeztem tőle is, hogy is tegyek. Mi mást mondott volna, hogy persze ez szenzációs dolog lesz, és itt meg is említeném, hogy pont tőle hallottam a Lionstracs-ről. Most már elmondhatom, hogy életem legrosszabb döntését hoztam meg. Természetesen én hoztam a döntést, nem más. Viszont most a Ketron körüli vita miatt, elbizonytalanodtam, és ennek hangot is adtam valahol feljebb. Azt a választ kaptam, hogy a Midjay "elég öreg hangszer ahhoz, hogy jó legyen".
Minden esetre én megfogom nézni a Midjay pro-t, - tudom szívem joga - és ha elnyeri a tetszésemet, akkor inkább arra szedem össze a pénzem. Attól függetlenül, hogy a seprűs beütője jó vagy sem. Sajnos a kompromisszum mindig is lenni fog. Akkor is ha az Apple fog esetleg hangszert gyártani. Mert azért az Apple - ami természetesen nagyon is jó - pont az a cég, ahol a kompromisszum hatványozottan működik. Miért lenne másképp, ha hangszert gyártana? Az sem lenne jó, mert