Almatom a legnagyobb tisztelet a tiéd, ezt sokszor sok helyen felvállaltam.
De most némi cinizmust érzek a hozzászólásaidban. Nem biztos, hogy ez nem egy Ketron cég félöli sérelem eredménye.
Ne haragudj Tom, de most azt érzem, hogy amit eddig képviseltél, az most, mintha nem is lett volna, ill. te lennél a Ketron hangszer egyik legnagyobb ellensége. ... Miért?
Ha sikerültek volna a Ketron céggel a tervezett dolgok, akkor most ugyanezt hallanánk tőled? Vagy mondjuk most éppen egy Midjay pro bemutatón dolgoznál? Mert valljuk meg, hogy itt kevesen vennénk észre ezt az általunk kis hibát.
Sok mindent elhiszek, sok mindent meghallgatok, a következtetéseimet letudom vonni, és tudok hozzászólni is.
Sokaknak fontos olyan emberek véleménye, mint te, aki tényleg egy - mindenféle túlzás nélkül - szakember, példakép, és ZENÉSZ.
Engem sokszor elgondolkoztatott, hogy miért használsz egy Ketron mellett egy dobgépet? Azért érdekes ez számomra, mert sokszor hallottam tőled, hogy a Ketron dobszettnél nincs jobb, de akkor hogyan is van ez? Az én olvasatomban nem is kell Ketron? Inkább egy dobgép? Nagyon sok fórumon találkoztam már veled, és sokszor hallottam tőled, hogy a Ketron tud csak hangszer gyártani, és a dob része az ami máshonnan hiányzik, pl. a Yamahákból. Ez is inkább szubjektív mint tény. Hallottam én már nagyon komoly Tyros dob szettet, meg hallottam gyengét is.
Tom őszintén, tudod te egyáltalán milyen hangszer lenne neked ideális? Bár ez egy bugyuta kérdésre sikeredett, mert neked egy zongora elég lenne ...
Tom még egyszer ne haragudj ezért, de úgy érzem, valaki nagyon belelépett a lelkivilágodba...