Nem tudom milyen, mert nem volt még "emulátor"-os szintim.
De az átalakítás is egy fajta alternatíva.
Amúgy szívesen kipróbálnék egy Va76-ot.
|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Moderátor: Moderátorok
Üdv.Apelláta írta:Még mindig nem tudom megérteni, hogy egy zászlóshajóhoz iPad kell olyan funkciók állításához, ami más márka hason hangszereiben, sőt már magukban a Roland korábbi gépeiben is benne voltak.
Mi a konkrét probléma? Akkordok, vagy ritmika, vagy mi? Nem igazán értem...oregcsuka írta:Sziasztok, nem igazán tudtam hova tenni a kérdésemet, de talán itt tud valaki segíteni.
7 évig tanultam szintetizátorozni, aztán 10 évig pihentettem a dolgot. Nemrég elővettem a régi E-28-amat, és játszogattam, aztán annyira belejöttem, hogy vettem egy kicsit komolyabb hangszert, egy EXR-5s-t. Szeretnék mulatós zenéket játszani, de ugye a zeneiskolában úgy tanítottak játszani, hogy bal kéz akkordok, jobb kéz dallam, de a zenészek már nem így játszanak, hanem "kontráznak" jobb kézzel, és arra énekelnek. És itt akadtam el, nekem sehogy nem jön össze a kíséret, néztem a neten videókat, próbáltam lelesni hogyan csinálják, de nekem nem megy sajnos :S Nagyon hálás lennék, ha valaki tudna ebben segíteni, mert egyébként minden nagyon jól megy, csak itt teljesen elakadtam.
Minden segítséget előre is köszönök.
Üdv. Roland.
B.Bazsi írta:Mi a konkrét probléma? Akkordok, vagy ritmika, vagy mi? Nem igazán értem...oregcsuka írta:Sziasztok, nem igazán tudtam hova tenni a kérdésemet, de talán itt tud valaki segíteni.
7 évig tanultam szintetizátorozni, aztán 10 évig pihentettem a dolgot. Nemrég elővettem a régi E-28-amat, és játszogattam, aztán annyira belejöttem, hogy vettem egy kicsit komolyabb hangszert, egy EXR-5s-t. Szeretnék mulatós zenéket játszani, de ugye a zeneiskolában úgy tanítottak játszani, hogy bal kéz akkordok, jobb kéz dallam, de a zenészek már nem így játszanak, hanem "kontráznak" jobb kézzel, és arra énekelnek. És itt akadtam el, nekem sehogy nem jön össze a kíséret, néztem a neten videókat, próbáltam lelesni hogyan csinálják, de nekem nem megy sajnos :S Nagyon hálás lennék, ha valaki tudna ebben segíteni, mert egyébként minden nagyon jól megy, csak itt teljesen elakadtam.
Minden segítséget előre is köszönök.
Üdv. Roland.![]()