TAKSTAR TS6310... két kézi mikrofonos szett...Regec írta:...Neked pl. milyen volt?
|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Hangtechnika - Használhatóság, felhasználói tapasztalatok
Moderátor: Moderátorok
-
HunHyper
- VIP
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 144
- Hangszer: KETRON EVENT
- Adott köszönetek: : 2058 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1832 alkalommal
Re: Hangtechnika - Használhatóság, felhasználói tapasztalato
"Még mindig csak amatőr vagyok..." 
KETRON Event - Kurzweil Artis 7 - Allen & Heath QU-SB - DBX DriveRack PA2 - QSC K10 - Austrian Audio OD505
KETRON Event - Kurzweil Artis 7 - Allen & Heath QU-SB - DBX DriveRack PA2 - QSC K10 - Austrian Audio OD505
- Pumika
- VIP
- Hozzászólások a témában: 30
- Hangszer: Ketron SD9-Yamaha Motif ES6
- Adott köszönetek: : 1138 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 370 alkalommal
Sziasztok, az a kérdésem, hogy használ-e valaki Whafedale Titan sub12 aktív hangfalat, ezt a típust néztem ki. A méretei jók a paraméterei jók, de nem tudom hogy szól. Ha valakinek van tapasztalata írja meg, ossza meg. Köszike: Pumi.
- beejaybudai
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 134
- Hangszer: Casio MZ-X 500
- Adott köszönetek: : 393 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 458 alkalommal
- Kapcsolat:
Szia!
Nekem Titan Sub A15 van, bár eléggé különbözik a kettő, mert az enyém bandbass kialakítású, az A12 pedig bass reflex, de viszonyítani azért tudok.
Ha jó áron kapod meg a 12-est (mondjuk 80 ezer körül), akkor nyugodtan vedd meg, annyit simán megér. Ennél többért viszont már jobbat is találni.
Nekem Titan Sub A15 van, bár eléggé különbözik a kettő, mert az enyém bandbass kialakítású, az A12 pedig bass reflex, de viszonyítani azért tudok.
Ha jó áron kapod meg a 12-est (mondjuk 80 ezer körül), akkor nyugodtan vedd meg, annyit simán megér. Ennél többért viszont már jobbat is találni.
Cuccaim: Casio MZ-X 500, Behringer XR12, Sennheiser E865, Electro-Voice RE510, Audio Technika ATM510, Behringer TM1, Turbosound NuQ122-AN, Turbosound IQ15B, JBL LSR305P, Behringer UMC204HD, LED-es fények.
- Pumika
- VIP
- Hozzászólások a témában: 30
- Hangszer: Ketron SD9-Yamaha Motif ES6
- Adott köszönetek: : 1138 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 370 alkalommal
Köszi a választ, sajnos a nagyobbik sub már nem tudom elrakkni, de ahogy olvasgattam a 12" subrol az ár-érték arány elfogadható, ahogy Te is írod. Megpróbálom nyélbeütni az üzletet. Köszi: Pumi.
-
karesz0530
- Újonc
- Hozzászólások a témában: 1
- Hangszer: Korg Pa500
- Kapott köszönetek: : 7 alkalommal
Sziasztok! szeretnék venni két hangfalat. Mi a véleményetek inkább 3utas legyen vagy külön mély - top crossoverrel??
-
birolevi81
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 16
- Hangszer: Korg PA900
- Adott köszönetek: : 205 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 118 alkalommal
3 utas hangfalat szerintem eléggé borsos áron kapnál. Ha nagy buliid vannak top+bas, ha nem akkor 2 top ami legalább 15"os. Szerintem.
- vigo01
- VIP
- Hozzászólások a témában: 104
- Hangszer: Ketron Audya 5 - Korg Pa1000
- Adott köszönetek: : 243 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 418 alkalommal
Hali
Jelentkezett vevő Yami s512 powermixer-emre.
http://www.garry.hu/index.php?id=lives
Ilyet hajtok vele 2x175W-al.
Szerintetek hagyjam így és vegyek egy aktív subot, vagy vegyek egy izmosabb erősítőt meg keverőt? Soloban zenélek. Ez esetben sub nem lenne egyelőre.
Crown xls-1500 van kinézve (2x300w).
Jelentkezett vevő Yami s512 powermixer-emre.
http://www.garry.hu/index.php?id=lives
Ilyet hajtok vele 2x175W-al.
Crown xls-1500 van kinézve (2x300w).
Ketron Audya 5 - KORG Pa1X - Hill-Audio Andante 1520 - Allen & Heath Zed-10 - Beta 58A
- Asterix
- Globális Moderátor
- Hozzászólások a témában: 491
- Hangszer: Korg Pa5x-76 Musikant, Ketron EVM
- Adott köszönetek: : 1901 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2909 alkalommal
Én a helyedben ezeket a cseréket elfelejteném. Hangosabban nem fog szólni, egetverő minőségkülönbség szerintem nincs. Én végfokban 600-800 W alatt nem gondolkodnék. Abban már van akkora kraft, hogy bőségesen kihajtás nélkül elég legyen bárhova.
Szerintem amit megjelöltél, az nem egy kimondott előrelépés, inkább helyben járás, max. egy tyúklépés...
Szerintem amit megjelöltél, az nem egy kimondott előrelépés, inkább helyben járás, max. egy tyúklépés...
- vigo01
- VIP
- Hozzászólások a témában: 104
- Hangszer: Ketron Audya 5 - Korg Pa1000
- Adott köszönetek: : 243 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 418 alkalommal
Akkor mindegy ha így hagyom. Hangerőben amúgy sem kell több. Egy aktív subot meg nézek hozzá használtan.
Ketron Audya 5 - KORG Pa1X - Hill-Audio Andante 1520 - Allen & Heath Zed-10 - Beta 58A
- Apelláta
- Adminisztrátor
- Hozzászólások a témában: 413
- Hangszer: Korg Pa3X
- Adott köszönetek: : 4583 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2496 alkalommal
Ma Fehérváron volt dolgom, és elvittem a PKNC LC-4004-es digi végfokomat javításra a gyártóhoz, mert az utóbbi időben sokszor a jobb oldali végfokot nem tudtam lekapcsolni. Ez egy két sztereó digi végfokot tartalmazó erősítő (tehát négy végfok egy dobozban), és ha lekapcsoltam a táp kapcsolóját, a bal oldali sztereó vég kikapcsolt, a jobb oldali viszont nem volt hajlandó. Egy közös kapcsolója van a két sztereó végfoknak, de külön tápjuk. Így mindig csak a tápvezeték kihúzásával kapcsolt ki a jobb oldali erősítő.
A lényeg-lényege, hogy kicserélték a táp kapcsolót, mert az volt a ludas. És ami még lényegesebb, hogy már lejárt a két év garancia, és mégis teljesen ingyen, egy órán belül. Ez nem egy mindennapi hozzáállás. Példaértékű!
A lényeg-lényege, hogy kicserélték a táp kapcsolót, mert az volt a ludas. És ami még lényegesebb, hogy már lejárt a két év garancia, és mégis teljesen ingyen, egy órán belül. Ez nem egy mindennapi hozzáállás. Példaértékű!
Üdv.: Apelláta