Rolley írta:Hogy itt mindenki milyen kibaszott gazdag a P3X függő Astrerixnak is már mennyi PA3 ja volt tyűű mi közép mezőnyösök lemaradtunk.Használt hangszert am meg nem vennék az para!
1. Senki nem gazdag azért, mert drága hangszer van. Hidd el, hogy nagyon keményen megdolgozunk azért, hogy ilyen felszereléssel mehessünk zenélni. Én nem tudom megmondani mikor aludtam 5 óránál többet egy nap, de az is ritkán jön össze. 3 munkahelyet viszek egyszerre. Próbálj dolgozni te is és neked is lesz.
2. Megveszel egy hangszert, dolgozol vele, eladod, majd veszel egy jobbat. Akkor már csak a különbözetet kell fizetned. Nem a millás hangszerben kell gondolkodni, hanem a különbözetben, ami az előző hangszer és e között volt.
3. Használt hangszert nem vennél. Megérdemled. Nagyon okos vagy. Vegyél új hangszert drágán. Bukj rajta egy hatalmasat és add el, majd vegyél megint egy újat és megint te bukj rajta. Az okos ember rájött, hogy másodkézből hangszert venni nem túl rossz megoldás, ha nincs pénzed az újra. És egy hangszernél sokkal kisebb a "belenyúlás" veszélye, mint egy autónál mondjuk és mégis nagyon sokan veszünk használt autót is.
4. Nem vagyok Pa3x Musikant függő, csak az én igényeimnek ez a hangszer felel meg a legjobban. Azt most nem engedhetem meg magamnak, hogy a Pa3 mellé Audyát is vegyek. Az Audyát magában pedig nem merem bevállalni, mert számomra elég sok funkció, amit használok még nem világos hogy ott milyen minőségben szólal meg. De szívem szerint Audya 4-et használnék.