|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Pa 600
Moderátor: Moderátorok
- LiveNetworkTEAM
- Kiemelt tag
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 123
- Hangszer: PA-600
- Adott köszönetek: : 203 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 290 alkalommal
- Kapcsolat:
Re: Pa 600
bizony sajnos nincs benne sampler. de egy 3000000 Ft -os gépben amellett amit tud, még egy sampler is, már túl nagy extra lenne. Mikro korg viszont rendelkezik vele, valamint Roland gaia.
-
vesanyi
- Újonc
- Hozzászólások a témában: 30
- Hangszer: Korg Pa-600
- Adott köszönetek: : 2 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2 alkalommal
Értem az jó lenne ha tennél fel adatokat megnézném hátha van benne ami megtetszik . Akkor várom és köszönöm .
-
vesanyi
- Újonc
Tapasztalatomat engedjétek hogy megosszam hogy más is tanuljon a hibámból aki felteszi ezt a német gyártású progit és persze nem a teljeset akkor csak ugy tudja leszedni azt a nyavaját hogy megnyomja a media gombot majd utility-t és abbol a legalsó menüt válassza ki nem tudom most a nevét és a gép elvégzi a visszaállást az alapra persze előtte az saját user mentsétek ki de ne mindent mert benne vannak a német padok stb... és azok kérik azt a SD kártyát vagyis a hangokat . Tehát ha ez meg van akkor persze ujra kell inditani a gépet és kész . Sajnos magában a Faktory reset nevű pgn nem tud segiteni (ezt javasolta a Korg szerviz is ) Sajnos ismét hozzák a formájukat a korábbi hangszereknél is ezt csinálták szerencsére nem nekem .Annyit szeretnék kérni ha valaki talál ujitásokat, hangokat ,padokat stb osszátok meg hogy mindenki tudjon róla .
Jó zenét mindenkinek !!
Jó zenét mindenkinek !!
- LiveNetworkTEAM
- Kiemelt tag
- Kapcsolat:
Nos én fel tettem a német Musicant dolgait egyben amit le lehetett tölteni. Én a következő képen csináltam és úgy nem okozott semmi problémát.
Nos Előszőr is és ugye mindenek előtt, MENTÉS A KÉSZÜLÉKRŐL. Ezt amúgy is megcsinálom minden héten, de ha próbálgatok valamit akkor mindenképp.
Be lett töltve. Ami működött, azt felírtam, ami nem azt értelem szerűen nem. Aztán MEGINT MENTÉS a német anyaggal.
Aztán be tölt az eredeti első mentés, és szépen egyesével a német mentésből bepakoltam ami tetszett és működött. Rengeteg jó dolgot ki lehetett szedni belőle.
Nem kellett szerviz, és adatok sem vesztek el, a gép is üzemképes rendesen.
Mi a tanulság.?. Menteni menteni mindig mindent. Bár mi baj van azonnal van mihez nyúlni. Egy teljes Backup és Mentés mappa, KB 400 megabájt. Ha csak 10 mentés van meghagyva mindig, az is alig 4 giga. Nem nagy adat, és van mihez nyúlni.
Nekem most az 1.10 -es Oprendszer van fent, az 1.10 -es factory val. Persze vissza mentettem mindent. Nyugodtan ajánlom másnak is a frissítést le egyszerűsít pár dolgot.
Nos Előszőr is és ugye mindenek előtt, MENTÉS A KÉSZÜLÉKRŐL. Ezt amúgy is megcsinálom minden héten, de ha próbálgatok valamit akkor mindenképp.
Be lett töltve. Ami működött, azt felírtam, ami nem azt értelem szerűen nem. Aztán MEGINT MENTÉS a német anyaggal.
Aztán be tölt az eredeti első mentés, és szépen egyesével a német mentésből bepakoltam ami tetszett és működött. Rengeteg jó dolgot ki lehetett szedni belőle.
Nem kellett szerviz, és adatok sem vesztek el, a gép is üzemképes rendesen.
Mi a tanulság.?. Menteni menteni mindig mindent. Bár mi baj van azonnal van mihez nyúlni. Egy teljes Backup és Mentés mappa, KB 400 megabájt. Ha csak 10 mentés van meghagyva mindig, az is alig 4 giga. Nem nagy adat, és van mihez nyúlni.
Nekem most az 1.10 -es Oprendszer van fent, az 1.10 -es factory val. Persze vissza mentettem mindent. Nyugodtan ajánlom másnak is a frissítést le egyszerűsít pár dolgot.
- LiveNetworkTEAM
- Kiemelt tag
- Kapcsolat:
Adatlap
Fajl neve: Korg PA 600 2013_03 Mentése
Marka: Korg
Szeria: 600
Tartalom: Komplett mentés
Stilus: Minden
Leiras:
Nem akarom terhelni az oldalt ekkora adattal. KB 80 mega. Ha nem nagy baj, akkor a friss tegnapi mentést nem tenném még fel.
Fajl neve: Korg PA 600 2013_03 Mentése
Marka: Korg
Szeria: 600
Tartalom: Komplett mentés
Stilus: Minden
Leiras:
Mivel nem szeretném hogy olyanok is letöltsék, akiknek nincs jogosultsága, így csak a letöltési linket adom meg.vesanyi írta:Értem az jó lenne ha tennél fel adatokat megnézném hátha van benne ami megtetszik . Akkor várom és köszönöm .
Nem akarom terhelni az oldalt ekkora adattal. KB 80 mega. Ha nem nagy baj, akkor a friss tegnapi mentést nem tenném még fel.
Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez.
- LiveNetworkTEAM
- Kiemelt tag
- Kapcsolat:
Köszönöm a köszöneteket .-)
Örülök hogy tudjátok használni az anyagot.
Aki nem tudja letölteni mert újonc, attól bocsi .. De krisztus koporsóját sem őrizték ingyen.
Bár messze nem tudok segíteni annyit mint amennyit szeretnék, de megteszem amit lehet.
Lassan kiismerem teljesen a PA600 amat. És mit mondjak Vannak jó meglepik.
Egy rövid infó amit pár hónapja találtam meg:
Azonnali felvétel stílus játszás közben. Automatika közben, MEMORY és MANUALBASS gombokat egyszerre megnyomva elindítja a felvételt.
ACCOMP és MEMORY gomb egyszerre megnyomva pedig azonnal el kezdi vissza játszani. A felvételi idő alatt, a bal felső sarokban a REC felirat villog.
Kilépés a lejátszóból, STOP vagy ismételten ACCOMP és MEMORY gombok megnyomása. Szólózáskor hasznos, vagy ha inni kell egy kortyot
Örülök hogy tudjátok használni az anyagot.
Aki nem tudja letölteni mert újonc, attól bocsi .. De krisztus koporsóját sem őrizték ingyen.
Bár messze nem tudok segíteni annyit mint amennyit szeretnék, de megteszem amit lehet.
Lassan kiismerem teljesen a PA600 amat. És mit mondjak Vannak jó meglepik.
Egy rövid infó amit pár hónapja találtam meg:
Azonnali felvétel stílus játszás közben. Automatika közben, MEMORY és MANUALBASS gombokat egyszerre megnyomva elindítja a felvételt.
ACCOMP és MEMORY gomb egyszerre megnyomva pedig azonnal el kezdi vissza játszani. A felvételi idő alatt, a bal felső sarokban a REC felirat villog.
Kilépés a lejátszóból, STOP vagy ismételten ACCOMP és MEMORY gombok megnyomása. Szólózáskor hasznos, vagy ha inni kell egy kortyot
-
vesanyi
- Újonc
Szia köszi hogy feltetted bár valószinűleg én is ujnak számitok mert nem látom a linketLiveNetworkTEAM írta: Mivel nem szeretném hogy olyanok is letöltsék, akiknek nincs jogosultsága, így csak a letöltési linket adom meg.
- LiveNetworkTEAM
- Kiemelt tag
- Kapcsolat:
Hát igen sajnos csak minimum kiemelt tagok tudnak letölteni.
Hamar előre lehet jutni, csupán oda kell figyelni hogy kinek miben tudsz segíteni.
Csak pár hasznos hozzászólás és készen is van. Érdemes több témában betekinteni. Biztos vannak lezáratlan viták.
Hamar előre lehet jutni, csupán oda kell figyelni hogy kinek miben tudsz segíteni.
Csak pár hasznos hozzászólás és készen is van. Érdemes több témában betekinteni. Biztos vannak lezáratlan viták.
- mamfi
- VIP
- Hozzászólások a témában: 15
- Hangszer: fender stratocaster 60s classic player
- Adott köszönetek: : 326 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 350 alkalommal
Tegnap délután teszteltem egy kicsit a pa 600- as masinát, hát hogy öszinte megyek nem estem seggre tőle.
Valóban egy-két hangszín brutálisan jól szól,de az összhatás nem nyügözött le. A hangszer anyagát tekintve, nem tudom, érdekes. Ránézésre nem érzem, hogy ez egy korg, az alsó kategóriás hangszerek világára emlékeztet. A saját hangrendszerének a hangja gyalázatos, megse közelíti a pa 50-60-80 hangját. Ma még vissza megyek megtekergetem egy kicsit, mert nem tudom elhinni, hogy ennyit tud. Ez egy Korg!!
Valóban egy-két hangszín brutálisan jól szól,de az összhatás nem nyügözött le. A hangszer anyagát tekintve, nem tudom, érdekes. Ránézésre nem érzem, hogy ez egy korg, az alsó kategóriás hangszerek világára emlékeztet. A saját hangrendszerének a hangja gyalázatos, megse közelíti a pa 50-60-80 hangját. Ma még vissza megyek megtekergetem egy kicsit, mert nem tudom elhinni, hogy ennyit tud. Ez egy Korg!!
mamfi
[font=fantasy]"Jobban szeretek zenélni, mint tudok"[/font][dropshadow=blue][/dropshadow]
[font=fantasy]"Jobban szeretek zenélni, mint tudok"[/font][dropshadow=blue][/dropshadow]
- Zongorista28
- Moderátor
- Hozzászólások a témában: 4
- Hangszer: Roland VA-76, Roland E-5
- Adott köszönetek: : 498 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 709 alkalommal
mamfi!
Én nem vagyok Korgos, de ennek ellenére szeretném megcáfolni azt amit írtál! Apukám nemrégen (pár hete) vásárolt Pa 600-ast! Kipróbáltam nála,nem tudtam felállni a hangszermögül,jó ez annak is köszönhető volt,hogy mire megszoktam a vékonyka rövid puha billentyűket eltelt legalább 1 óra
De miután ez megtörtént elájultam a Funky, stílusaiba, a balladáiba meg abba a torzítos mittomén stereo torzitos gitár volt de nagyon tettszett. A Zongora hangja.... csapni valóan szar. Még csak meg sem közelíti...De ha jól tudom a PA3 sem büszkélkedhet jó Zongora hanggal,szerintem a PA-80-ba jobbat tettek. Fiúk ha ezzel hülyeséget írtam,vagy megbántottam valakit elnézést kérek!!!
De mondom ezt úgy hogy nem vagyok Korg Fun
Eltudnám képzelni a DGX-620 fölé kiegészítő hangszernek éppen a modern stylusainak köszönhetően,mert azok brutálisan tetszettek!
Abban az árban,nem nagyon van párja,esetleg a PSR-S750, de ha választanom kellene a Korg lenne a nyerő legalább is nálam!
.....ja kaszni dolog.... szerinted szívesen cipelem a 30 kg-os DGX-620 at? Szerinted??????
Én nem vagyok Korgos, de ennek ellenére szeretném megcáfolni azt amit írtál! Apukám nemrégen (pár hete) vásárolt Pa 600-ast! Kipróbáltam nála,nem tudtam felállni a hangszermögül,jó ez annak is köszönhető volt,hogy mire megszoktam a vékonyka rövid puha billentyűket eltelt legalább 1 óra
De miután ez megtörtént elájultam a Funky, stílusaiba, a balladáiba meg abba a torzítos mittomén stereo torzitos gitár volt de nagyon tettszett. A Zongora hangja.... csapni valóan szar. Még csak meg sem közelíti...De ha jól tudom a PA3 sem büszkélkedhet jó Zongora hanggal,szerintem a PA-80-ba jobbat tettek. Fiúk ha ezzel hülyeséget írtam,vagy megbántottam valakit elnézést kérek!!!
De mondom ezt úgy hogy nem vagyok Korg Fun
Eltudnám képzelni a DGX-620 fölé kiegészítő hangszernek éppen a modern stylusainak köszönhetően,mert azok brutálisan tetszettek!
Abban az árban,nem nagyon van párja,esetleg a PSR-S750, de ha választanom kellene a Korg lenne a nyerő legalább is nálam!
.....ja kaszni dolog.... szerinted szívesen cipelem a 30 kg-os DGX-620 at? Szerinted??????
A rögtönzés világa: A Jazz
Oscar Peterson,a Zongoristák mértékegysége
Oscar Peterson,a Zongoristák mértékegysége