Biztos jó árban lesz majd ha megjelenik egyszer!
A Pa 3 meg majd lentebb megy!
A pénz az Nagy Úr, de álmodozni lehet még!
Ki tudja....
|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Moderátor: Moderátorok
Üdv. Gábor ismét a körünkben!---Qgli--- írta: -tetszik benne, hogy a padokat nem a stop gombbal kell leállítani, hanem ugyanaz a pad gomb meg is állítja
.
Eddig is lehetett egyesével kikapcsolni, csak 2 ujj kellett hozzá. Egyszerre kellett a STOP és az adott PAD gombot nyomni és akkor csak az az egy kapcsolt ki.Apelláta írta:Előtte nagy hátrány volt, hogy be egyesével is lehetett kapcsolni, ki viszont csak egyszerre.
Én CakeWalk-al szerkesztem a nótákat, tehát ilyen probléma fel sem merül. A Korgon már csak a hangszíneket állítom be meg a RX hangokat játszom bele.Apelláta írta:A másik, hogy midi szerkesztésnél seq módban, ha mondjuk valamit módosítottam a 123. ütemnél, azt ne csak úgy tudjam vissza hallgatni, hogy két percig nyomom a "csévélő" gombot, mire odateker a nóta, hanem rábökve átírhatnám az ütemszámot 123-ra, és máris oda ugrana.
Ezt én sem értettem soha, hogy miért jobb egy alumínium kasztnis hangszeren játszani, mint egy műanyag házason...djuice írta:Nem értem miért mondjátok tejeszacskó kaszninak?! A Pa600 is egy nagy tömörségű müa. keveréket használ. Megfelelő a mechanikai stabilitása ezáltal, tartósnak igérkező és Korgosan elegáns, letisztult, komolyságot sugárzó a megjelenés.