|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
MIDI - Technikai kérdés/válaszok
Moderátor: Moderátorok
- claasy
- Kiemelt tag
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 1
- Hangszer: YAMAHA PSR S670
- Adott köszönetek: : 427 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 197 alkalommal
Re: MIDI - Technikai kérdés/válaszok
Szép jó estét Mindenkinek.
Kollégák! Nem tudom,hogy jó helyre írom-e a problémám. Van egy midi nóta (egyik nagy kedvencem) amin a szöveg nem jön ki a zenére, vagy a zene nem jön ki a szövegre. Első versszaknál semmi gond, viszont a refrén után azonnal kezdődik a második versszak, pedig még az első versszak refrénje szinte le sem csengett. Mivel ( milyen programmal) tudnám ezen hibát korrigálni? Cakewalkkal, vagy mivel? Végül is ha nem lehet "megjavítani" akkor sincs gond mert lenyomom arrangerrel. Különösebben nem okoz gondot, csak zavar,hogy rossz a nóta és nem tudok vele mit kezdeni. (kifogott rajtam)
Tudnátok segíteni nekem?
Előre is köszsönöm.
Kollégák! Nem tudom,hogy jó helyre írom-e a problémám. Van egy midi nóta (egyik nagy kedvencem) amin a szöveg nem jön ki a zenére, vagy a zene nem jön ki a szövegre. Első versszaknál semmi gond, viszont a refrén után azonnal kezdődik a második versszak, pedig még az első versszak refrénje szinte le sem csengett. Mivel ( milyen programmal) tudnám ezen hibát korrigálni? Cakewalkkal, vagy mivel? Végül is ha nem lehet "megjavítani" akkor sincs gond mert lenyomom arrangerrel. Különösebben nem okoz gondot, csak zavar,hogy rossz a nóta és nem tudok vele mit kezdeni. (kifogott rajtam)
Tudnátok segíteni nekem?
Előre is köszsönöm.
- ---Qgli---
- VIP
- Blogbejegyzések: 14
- Hozzászólások a témában: 149
- Hangszer: -
- Adott köszönetek: : 969 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2453 alkalommal
-
tizzike
- Újonc
- Hozzászólások a témában: 2
- Hangszer: korg is 50 b
- Adott köszönetek: : 2 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 20 alkalommal
Sziasztok.Tudtok ajánlani midiszerkesztő programot? igazából össze szeretnék fűzni több számot!
- Adames
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 20
- Hangszer: Korg Pa2
- Adott köszönetek: : 751 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 518 alkalommal
-
ajtony77
- Újonc
- Hozzászólások a témában: 1
- Hangszer: yamaha psr 550 szintetizátor
- Kapott köszönetek: : 6 alkalommal
Kérném a segítségeteket. Hogyan lehet psr s550-es gépre midiket feltenni? Segítségeteketelőre is köszönöm.
-
tizzike
- Újonc
- Hozzászólások a témában: 2
- Hangszer: korg is 50 b
- Kapott köszönetek: : 20 alkalommal
emc style wors progit ismeri valaki? Van e olyan opciója ahol midi-t lehet szerkeszteni mert azt látom h midiből stilust azt gyárt de elötte kéne megvágni a midiszámot
-
bohocotto
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 7
- Hangszer: ketron audya 5 volt.már sx 900
- Adott köszönetek: : 81 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 111 alkalommal
Sziasztok.Tudna vki midifile optimizer programot(ami free,és nem demo)küldeni nekem???Nagyon köszönöm a segitséget előre is:Ottó
- Gyuley
- VIP
- Hozzászólások a témában: 11
- Hangszer: Cubese 10 pro Absolute 3.NI k11 Ultimate.Yamaha 3K
- Adott köszönetek: : 752 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 811 alkalommal
Midi szakértők, lenne egy megoldhatatlannak tűnő problémám!
Hogyan tudom azt elérni egy midi-ben, hogy egy hangszeres sávot ne transzponáljon a hangszer a többi sávval, mintha dob sáv lenne pl!?
Hogyan tudom azt elérni egy midi-ben, hogy egy hangszeres sávot ne transzponáljon a hangszer a többi sávval, mintha dob sáv lenne pl!?
"Zenész vagyok, és ez így jó, a zenétől szebb nekem nincsen,
dallamokból áll életem, általuk létezem"
- ---Qgli---
- VIP
- Blogbejegyzések: 14
- Hozzászólások a témában: 149
- Hangszer: -
- Adott köszönetek: : 969 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2453 alkalommal
Mdi szerkesztővel nagyon egyszerű ( pl CakeWalk-al ), mert azt a sávot nem jelölöld ki és nem transzponálja.
Mivel szerintem Winchester nincs a hangszeredben, így nem tudom, hogy hogy akarod feltenni a hangszerre. Ha USB csatlakozó van rajta, akkor pendrive-al tudod, ha márféle tárolóegység van, akkor azon tudod tárolni a midifile-okat.
Nem midi file szerkesztő program, tehát a midinek a vágását midi file szerkesztő programmal tudod megoldani ( CakeWalk, Cubase )tizzike írta:emc style wors progit ismeri valaki? Van e olyan opciója ahol midi-t lehet szerkeszteni mert azt látom h midiből stilust azt gyárt de elötte kéne megvágni a midiszámot
Hello Ajti! ( Csubi vagyok a konziból - így jobban ismersz )ajtony77 írta:Hogyan lehet psr s550-es gépre midiket feltenni?
Mivel szerintem Winchester nincs a hangszeredben, így nem tudom, hogy hogy akarod feltenni a hangszerre. Ha USB csatlakozó van rajta, akkor pendrive-al tudod, ha márféle tárolóegység van, akkor azon tudod tárolni a midifile-okat.
- Gyuley
- VIP
- Hozzászólások a témában: 11
- Hangszer: Cubese 10 pro Absolute 3.NI k11 Ultimate.Yamaha 3K
- Adott köszönetek: : 752 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 811 alkalommal
Persze, ez tiszta, de én úgy értettem, hogy ezt az állapotot megtartva, ha transzponálni kell a hangszeren, akkor az adott sávot ne transzponálja!
"Zenész vagyok, és ez így jó, a zenétől szebb nekem nincsen,