Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat :)

Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt

Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról ;)

Ketron - Technikai kérdések/válaszok

Ketron szintisek fóruma

Moderátor: Moderátorok

marton1974
VIP
Blogbejegyzések: 0
Hozzászólások a témában: 433
Hangszer: -
Adott köszönetek: : 380 alkalommal
Kapott köszönetek: : 870 alkalommal

Re: Ketron - Technikai kérdések/válaszok

Hozzászólás: # 14370Hozzászólás marton1974
2013.05.31. 14:12

Üdv.
Az lenne a kérdésem hogy az AUDYA-ban,midi fájlnál,hogy lehet a dobokat kicserélni audio dobokra?Stílusban tudom.
Vagy egyáltalán ki lehet e?
Segítségetek előre is köszönöm... :777

Asterix
Globális Moderátor
Hozzászólások a témában: 321
Hangszer: Korg Pa5x-76 Musikant, Ketron EVM
Adott köszönetek: : 1901 alkalommal
Kapott köszönetek: : 2909 alkalommal

Hozzászólás: # 14374Hozzászólás Asterix
2013.05.31. 19:04

Csak nem megint behülyítettek egy Audyának? Akkor jövő héten lesz megint egy eladó a neten.
Ki lehet cserélni a dobot, sőt több sávot is. Tomi majd elmondja.
Ha nálad lesz még a hangszer, mire ő feljelentkezik... :lol: :lol:

marton1974
VIP

Hozzászólás: # 14377Hozzászólás marton1974
2013.05.31. 20:51

Nem hülyítettek be képzeld kedves Asterix.Magamtól akartam Audya-t venni.És ez nem lesz eladva.De szerintem ez az én magánügyem hogy milyen hangszert vásárolok. ;)
Ja és képzeld tudom hogy kell hangszerelni GM Part-ban.Csak azt nem tudom hogy lehet e midi fájlban audio dobot használni...
Mert én azért veszem a fáratságot és ráhangszerelem a hangszerre a midiket amiket használok, és nem nyersen játszom le mint egyesek.De tudom te profi vagy és mindent meg tudsz csinálni... :shock:
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára marton1974 2013.05.31. 21:06-kor.

Asterix
Globális Moderátor

Hozzászólás: # 14378Hozzászólás Asterix
2013.05.31. 21:00

Már számtalanszor volt szó róla, hogy lehet. És marha jól fognak szólni a midijeid, ha az összeset egyesével végigseggeled. Ha nem, akkor nem fogod tudni használni a hangszert.
Gratulálok hozzá és sok sikert a munkához. És legyen meg több ideig ez a hangszered, mint a többi... :777

Asterix
Globális Moderátor

Hozzászólás: # 14383Hozzászólás Asterix
2013.06.01. 06:39

marton1974 írta:Mert én azért veszem a fáratságot és ráhangszerelem a hangszerre a midiket amiket használok, és nem nyersen játszom le mint egyesek.De tudom te profi vagy és mindent meg tudsz csinálni... :shock:
Ennél nagyobb hülyeséget még nem olvastam a fórumon. Vagy nem használsz midiket, vagy nem igaz, amit írtál. Maximum 1 hónapig van nálad átlagban 1 hangszer. Utána váltasz egy másik márka zászlóshajójára és közben az 1 hónap alatt ráhangszereled a midiket. Azért engedd meg, hogy ezt a kijelentésedet fenntartással fogadjam. Én ugyanúgy váltogattam a hangszereket, mint te. Ezért én megmondtam, hogy nem hangszereltem be egy midit sem, mert tudtam, hogy mire végeznék a beállításokkal, lehet, hogy már másik hangszerem lesz. Utoljára akkor hangszereltem, amikor megjelent a piacon a Yamaha 9000 és azt megvettem. Arra is csak azért, mert naívan azt hittem, hogy az lesz a végső hangszerem, mert az már annyira jó.
De elhiheted, hogy ismerem annyira a hangszeremet, hogy előre hangszerelés nélkül mire egy midiben elindul az ének, addigra teljesen be van hangerőzve és azok a hangszínek, amiket nem találok jónak, vagy másikat jobbnak érzek, ki vannak cserélve és nem szólal meg különbül az sem, amit előre beállítanék. Vannak erre a hangszerre beállított profi midi dalaim és hidd el, oda merem tenni az én hangzásomat mellé simán.
És ha az Audya meg tudná csinálni, hogy a 17 sliderével képes legyen arra, mint a Pa3x a 11 sliderrel, akkor nekem is Audyám lenne, mert az Audya viszont képes arra, amire a Korg nem. Menet közben is elmenti a dalt. Tehát azon már nem kellene hangszerelnem, mert ott menet közben lehetne menteni. Így meg kénytelen vagyok. Itthon sajnos nem érek rá a hangszerrel foglalkozni. Hála Istennek, annál sokkal fontosabb dolgaim vannak. Ebből kifolyólag, ami kevés időm a hangszerre marad, azt stílusok beállításával és a Songbook, valamint a felhasználói memóriák feltöltésével töltöm. Azt fontosabbnak ítélem, mint a midiket, ami nálam egyébként is kezd háttérbe szorulni. Én amatőr zeneszerető ember vagyok. Soha senkinek nem mondom magamról, hogy zenész vagyok és soha nem fogadok el senkitől dícséretet sem. Mindenkinek megmondom, ha odajönnek, hogy ilyen jó, meg olyan jó volt a buli, meg így tudok játszani, úgy tudok játszani, hogy nem engem hallottál, hanem a hangszeremet. Nem engem illet a dicséret.
De azért neked sok sikert a hangszerhez és kívánom, hogy ne az expresszen végezzen a jövő héten... :777

marton1974
VIP

Hozzászólás: # 14387Hozzászólás marton1974
2013.06.01. 08:18

"De elhiheted, hogy ismerem annyira a hangszeremet, hogy előre hangszerelés nélkül mire egy midiben elindul az ének, addigra teljesen be van hangerőzve és azok a hangszínek, amiket nem találok jónak, vagy másikat jobbnak érzek, ki vannak cserélve és nem szólal meg különbül az sem, amit előre beállítanék. Vannak erre a hangszerre beállított profi midi dalaim és hidd el, oda merem tenni az én hangzásomat mellé simán."

Ha te ezt élőben,kihangosítva úgy hogy a vendégek ne vegyék észre,meg tudod csinálni akkor te természetfeletti képességekkel vagy megáldva!!!Ha ez így van minden,elismerésem a tied.
Én szeretem azért előre legalább a dob,a basszus,a szóló sávokat belőni.Ja és persze a hangmagasságot.

"Én ugyanúgy váltogattam a hangszereket, mint te."

Akkor miért szólsz be a másiknak?Szerintem mindenkinek magánügye mit vásárol a pénzén... ;)
Összegezve én nem vitatkozni akarok,csak nem szeretem azokat az embereket akik leszólják,és rosszindulatú megjegyzéseket hintenek el a másikról ismeretlenül!!!
Én se szólok bele hogy hogy csináld,mint csináld a dolgaidat.
:777
Nekem a zenélés hobbi,tehát nem ebből élek...szeretem csinálni,érdekel,ennyi és semmi több.
Ez egy fórum ahol segítenek egymásnak az emberek,megosztják a tapasztalataikat egymással.Nem arról szól hogy ki tud beszólni nagyobbat a másiknak...
Azt kívánom neked légy boldog a KORG PA3x Musikant hangszereddel,legyen sok bulid...ja és tudod mit,úgy hangszereled a midijeidet ahogy akarod...
Üdv.
:777

Asterix
Globális Moderátor

Hozzászólás: # 14388Hozzászólás Asterix
2013.06.01. 08:32

marton1974 írta:Ha te ezt meg tudod csinálni akkor te természetfeletti képességekkel vagy megáldva.
Én szeretem azért előre legalább a dob,a basszus,a szóló sávokat belőni.Ja és persze a hangmagasságot.

nem szeretem azokat az embereket akik leszólják,és rosszindulatú megjegyzéseket hintenek el a másikról ismeretlenül. :777
Nem kell hozzá természetfeletti képesség, csak egy kis időnek el kell telnie egy hangszerrel együttélve, hogy egy jó op rendszeren, érintőkijelző használatával pillanatok alatt meg tudj csinálni bármit.

Semmi rosszindulat nem volt bennem,amikor a megjegyzésemet tettem, csak pusztán tényt állapítottam meg. Nem érdekel természetesen, hogy mit csinálsz a pénzeddel az a magánügyed. Ki így, ki úgy éli ki hajlamait.
Csak legalább ezzel elejét vettem annak, hogy világgá kiáltsd, hogy a legjobb hangszer az Audya.

Utolsó egekbe magasztalásod a dB 915DX volt. És láss csodát, újra a régi falaid vannak az adatlapodon. És félre ne érts, ezt sem rossz szándékból írtam... :777 :777 :777 :777

marton1974
VIP

Hozzászólás: # 14390Hozzászólás marton1974
2013.06.01. 08:43

Te mondtad saját szavaiddal,hogy a KORG PA3X Musikant jelenleg a legjobb arranger!!!
Érdekes,és nekem mondod hogy ne magasztaljam fel a dolgokat?
Nézd én csak véleményt szoktam mondani azokról a hangszerekről amiket kisebb nagyobb ideig kipróbálok... :777

Asterix
Globális Moderátor

Hozzászólás: # 14391Hozzászólás Asterix
2013.06.01. 08:47

Én azt mondtam, hogy a jelenlegi legjobb hangszer??? És látod, hogy havonta másik hangszer van az adatlapomon? Vagy mióta a hangszert kiadták, azóta folyamatosan ezt használom???
Akkor ez a véleményem szerintem egy korrekt vélemény volt. Ha lesz olyan hangszer, amit én jobbnak fogok ítélni, akkor én is gondolkodás nélkül váltani fogok. És onnantól kezdve azt fogom mondani, hogy csak az n véleményem szerint, de jelenleg az a legjobb hangszer és ahhoz tartani fogom magam egészen addig, amíg nem jön egy annál is jobb hangszer. De ha megtalálom az új hangszert, utána valószínűleg a Musikantot csak mint 2. legjobb hangszer fogom emlegetni... :lol:

Bárki bármit mondd, az Audya tud jelen pillanatban a legjobban megszólalni. Jobban, mint a Musikant. És ha az én hangszerem kezelhetőségét az Audya audió alapú stílusainak megszólalásával összekevernék a jelenlegi legjobb hangszert kapnánk. ÉN nem fikázom le az Audyát, félre ne érts! Csak bizonyos rész túl jól sikerült a többi részéhez képest. Vagy fordítva, de az eredmény ugyanaz... :777 :777

marton1974
VIP

Hozzászólás: # 14392Hozzászólás marton1974
2013.06.01. 08:52

:777 :777 :777 Neked az másnak más!!!
Ismered a közmondást : Kinek a pap,kinek a papné.Használd egészséggel a világ legjobb,csúcshangszerét!!! :lol:

Új hozzászólás