Az lenne a kérdésem hogy az AUDYA-ban,midi fájlnál,hogy lehet a dobokat kicserélni audio dobokra?Stílusban tudom.
Vagy egyáltalán ki lehet e?
Segítségetek előre is köszönöm...
|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Moderátor: Moderátorok
Ennél nagyobb hülyeséget még nem olvastam a fórumon. Vagy nem használsz midiket, vagy nem igaz, amit írtál. Maximum 1 hónapig van nálad átlagban 1 hangszer. Utána váltasz egy másik márka zászlóshajójára és közben az 1 hónap alatt ráhangszereled a midiket. Azért engedd meg, hogy ezt a kijelentésedet fenntartással fogadjam. Én ugyanúgy váltogattam a hangszereket, mint te. Ezért én megmondtam, hogy nem hangszereltem be egy midit sem, mert tudtam, hogy mire végeznék a beállításokkal, lehet, hogy már másik hangszerem lesz. Utoljára akkor hangszereltem, amikor megjelent a piacon a Yamaha 9000 és azt megvettem. Arra is csak azért, mert naívan azt hittem, hogy az lesz a végső hangszerem, mert az már annyira jó.marton1974 írta:Mert én azért veszem a fáratságot és ráhangszerelem a hangszerre a midiket amiket használok, és nem nyersen játszom le mint egyesek.De tudom te profi vagy és mindent meg tudsz csinálni...![]()
Nem kell hozzá természetfeletti képesség, csak egy kis időnek el kell telnie egy hangszerrel együttélve, hogy egy jó op rendszeren, érintőkijelző használatával pillanatok alatt meg tudj csinálni bármit.marton1974 írta:Ha te ezt meg tudod csinálni akkor te természetfeletti képességekkel vagy megáldva.
Én szeretem azért előre legalább a dob,a basszus,a szóló sávokat belőni.Ja és persze a hangmagasságot.
nem szeretem azokat az embereket akik leszólják,és rosszindulatú megjegyzéseket hintenek el a másikról ismeretlenül.