AdatlapFajl neve: Factory.SET.zip
Marka: Korg
Szeria: pa1x, pa1xpro
Tartalom: Gyári beállítás
Stilus: gyári stílusok
Leiras:
Első körben bele kellene tenni egy HD-t 20-40GB IDE ATA, Valami normális minőséget, mert nincsenek gumi felfüggesztések.
RAM EDO 32MB (2x16MB), de nem biztos, hogy találsz bele pc-s ramok között. Ha kell szólj, van eredeti gyári új memóriám, valamint gyári KORG CDRW és új garanciális 40GB-os HD is.
A legutolsó system 3.01 itt találod:
Pa1X_os_v301_PC.zip
A rendszer 4 floppy lemez, önkicsomagoló exe fájlok. A mappa kicsomagolása után beteszel egy floppyt a gépbe és ráklikkelsz a
Pa1X_os_v301_Dsk1.exe fájlra és rárakja magát a lemezre ezt követően a Pa1X_os_v301_Dsk2.exe, Pa1X_os_v301_Dsk3, Pa1X_os_v301_Dsk4 fájlokkal ugyan ezt eljátszod, természetesen minden esetben egy egy új floppy berakását követően.
Majd ha kész a 4db lemez, betszed az 1. számút a hangszerbe és bekapcsolod azt, most már csak követned kell a kijelző utasításait.
Figyelmeztet majd minden újabb lemez berakására, figyelj oda, mert időkorlátos, és ha nem vagy gyors, illetve nem figyelsz, újra kell kezdened a telepítést.
Nem árt ha a rendszer felrakásához a hangszert rádugod egy szünetmentes tápegységre a biztonság kedvéért, mert ha áramkimaradás történik, amikor már törölte a rendszert és az új még nincs a helyén, csak szerviz hozza rendbe. Ha végzett a hangszer kiírja, hogy kapcsold ki. Ekkor végeztél a telepítéssel.
USB-n húzd fel a HD-ra gyökérbe a gyári bkp fájlt melyet itt találsz:
Pa1X_res_v300_hd.zip
Disk módban tudod feltölteni Hd-ról.
Ha egyenlőre nem tudsz HD-t tenni a hangszerbe, van lehetőség a bkp állomány floppyról történő betöltésére is.
Az ehhez szükséges anyagot itt találod:
Pa1X_res_v300_fd.zip
A csomagban 6 db önkicsomagoló exe fájlt találsz, telepítsd őket 6 db floppy lemezre.
A letöltött system és restore mappák tartalmazzák a leírást, segédletet pdf formátumban. Vess rájuk néhány pillantást.
Ha a system feltöltésekor a a bal szélső intro1 gombot nyomva tartod bekapcsoláskor, amikor már benne van a rendszer lemez, kiűriti a teljes tartalmat az SSD memóriából, így teljesen tiszta lappal indulhatsz.
Ja majd el felejtettem, a korgpa.com oldalon találod a hangszerhez tartozó gyári bővítő csomagokat:
BonusCollectionPa.zip (1 MB) - 64 styles (v.3.0x only)
Nagyon jó minőségű stílusok 3.0 fölötti rendszerhez.
GrandTouchRX.zip (12 MB) - Piano sound with Damper Resonance & Noise (v.3.0x only)
12 megás profi zongora hangszín, ha felbővíted a samplert RAM-mal jó hasznát veszed.
RealDrums.zip (6.3 MB)
A KORG pa80 élő dobok bővítő kártyájának tartalma a samplered számára.
TurkishArabic.zip (7.6 MB)
A török, arab világ hangjai, hangszínek stílusok, beállítások. szerintem fog tetszeni.
Ha bármit betöltesz a hangszerbe, előtte a saját dolgaidról készíts mentést disk módban save all, tehát minden pipa kijelölésével. Így ha kipróbálgattál egy bővítőt, vissza tudsz állni a saját dolgaidra egy load all segítségével.
Számítógépes munkához CakeWalk alá itt találod az ins fájlt:
pa_i_cakewalk.zip (55 KB)
A forrást itt találod:
http://www.korgpa.com/en/support/discon ... x-pro.html
Minden gyári bővítsét, stílusok, hangszínek, padok, beállítások itt találsz meg.
http://www.korgpa.com/en/support/bonusware.html
A gyári lemezt azért felteszem ide zip tömörítve, ha valamiben segíthetek szólj.
Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez.