|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Pa 600
Moderátor: Moderátorok
- LiveNetworkTEAM
- Kiemelt tag
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 123
- Hangszer: PA-600
- Adott köszönetek: : 203 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 290 alkalommal
- Kapcsolat:
Re: Pa 600
Mindenki figyelmébe hátha szüksége lesz rá.
Sikerült összegyűjtenem több giga stílust midi zenéz mp3 alapokat, sok dalszöveg és kottát,
A stílusok Korg Yamaha Roland Technich Casio meg talán még tengerész gyalogos is van közte.
Mivel a fórum márt amúgy is tele van szórva stílusokkal, így nem tudom mi az ami fent van és mi nem. Szinte kontrollálhatatlan a tartalom.
Szóval a lényeg, hogy sikerült ismét elindítanom a Web szerveremet, amire a héten fel is rakom mindet. Mivel helyi szerver így nem mindig van elindítva.
A kérés módja hogy PÜ-ben üzenjen akinek kell, vagy megnézné mik vannak, és a kért időben elindítom a szervert hogy megnézhesse és letölthesse.
Célszerű letöltés vezérlőt használni mert akkor folytatja ha leszakad. A dalszövegek és a kották bővítés alatt, így jelzek ha kerülnek fel új anyagok.
Figyelem!!!! Ez nem reklám csupán nem akarom terhelni a fórumot duplikált feltöltésekkel. Szóval akinek kell valami szóljon.
Sikerült összegyűjtenem több giga stílust midi zenéz mp3 alapokat, sok dalszöveg és kottát,
A stílusok Korg Yamaha Roland Technich Casio meg talán még tengerész gyalogos is van közte.
Mivel a fórum márt amúgy is tele van szórva stílusokkal, így nem tudom mi az ami fent van és mi nem. Szinte kontrollálhatatlan a tartalom.
Szóval a lényeg, hogy sikerült ismét elindítanom a Web szerveremet, amire a héten fel is rakom mindet. Mivel helyi szerver így nem mindig van elindítva.
A kérés módja hogy PÜ-ben üzenjen akinek kell, vagy megnézné mik vannak, és a kért időben elindítom a szervert hogy megnézhesse és letölthesse.
Célszerű letöltés vezérlőt használni mert akkor folytatja ha leszakad. A dalszövegek és a kották bővítés alatt, így jelzek ha kerülnek fel új anyagok.
Figyelem!!!! Ez nem reklám csupán nem akarom terhelni a fórumot duplikált feltöltésekkel. Szóval akinek kell valami szóljon.
-
kissata
- VIP
- Hozzászólások a témában: 20
- Hangszer: KORG PA4X
- Adott köszönetek: : 933 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1003 alkalommal
Üdv! Mindenkinek!
Múlt hétvégén végre éles buliban is használtam a "kis kütyü"-t!( Alul a G70 azé' figyelt rá...)
Élő felállásban splittelve (basszer+kísérő) használtam, és meg kell mondjam remekül teljesített,egyedül a zongi hangja fura,de ez "Korg betegség" lehet,néhány sound hallatán azonban a G70 is csodálkozott szerintem!
További tapasztalataimról egy picit később írok!
Múlt hétvégén végre éles buliban is használtam a "kis kütyü"-t!( Alul a G70 azé' figyelt rá...)
Élő felállásban splittelve (basszer+kísérő) használtam, és meg kell mondjam remekül teljesített,egyedül a zongi hangja fura,de ez "Korg betegség" lehet,néhány sound hallatán azonban a G70 is csodálkozott szerintem!
További tapasztalataimról egy picit később írok!
- LiveNetworkTEAM
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 123
- Hangszer: PA-600
- Adott köszönetek: : 203 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 290 alkalommal
- Kapcsolat:
Egy nagyon nagy lényeget kihagytam elnézést kérek érte.....LiveNetworkTEAM írta:Mindenki figyelmébe hátha szüksége lesz rá.
Újoncok nem kapják meg a letöltési linket, csak a minimum kiemelt tagok, magyarul akik az oldalról tudnak letölteni.
A cél nem a fórum kikerülése, hanem a tehermentesítése. A cél az, hogy ne a fórum legyen tele szórva mindenféle többszörösen feltöltött állománnyal.
Tervben van véve a nyílt FTP szerver is, melynek célja, hogy oda fel is lehet majd tölteni, így egyszerűbb lesz a szelektálás, és jobban nyomon követhető lehetne a letöltés is.
Ezen akció teszt jelleggel indul, a fórum jóváhagyása szükséges, szóval a nyitás előtt egyeztetek az Adminokkal.
Ismét kihangsúlyozom!! Akiknek nincs meg a letöltéshez szükséges joga, az nem fog tudni tölteni, mert tőlem sem kaphatja meg a hozzáférést.
A fórumot nem fogom megkerülni. Segíteni szeretném a csapatot és nem átverni....
Köszönöm a megértést.
-
crusoe01
- Újonc
- Hozzászólások a témában: 12
- Hangszer: Korg PA600
- Adott köszönetek: : 12 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2 alkalommal
A serverre lenne egy ötletem: tedd fel a google drivera, mindig online, annak adsz hozzáférést akinek akarsz. 5GB tár.
A stilust tudsz szerkeszteni a record gomb megynyomásával, bár nem olyan mint a cakewalk sajna. De igy is jó.
A stilust tudsz szerkeszteni a record gomb megynyomásával, bár nem olyan mint a cakewalk sajna. De igy is jó.
-
crusoe01
- Újonc
Én Sinkronizálható PAD -okat szeretnék készíteni de nem megy . Stílust sem tudok szerkeszteni pedig jó lenne. Mondjuk csak akarás kérdése. De azért alap dolgokat jó lenne tudni mert azt sem tudom hogyan kezdjem el.
Szia! Rájöttem! Cakewalkban vagy cubaseben megirod midiben amit stílusnak szeretnél vagy padnak. A pad max 32 ütem hosszuságú lehet 4/4-ben.
Ugyanis ezeket a midiket padként és stílusként is tudod importálni, mindegy hogy milyen ütemen irtad, automatikusan szinkronizálni fogja a gép a pad-et az adott stlushoz.
Menete: stílusban vagy, alaphelyzetben a kijelző. Megnyomod a record gombot, és felkinálja uj padat/stilust akarsz vagy meglévőt szerkeszteni. Ha meglévőt akarsz szerkeszteni, akkor megelőzőleg az legyen betöltve amit szerkeszteni akarsz. Miután kiválasztottad a megfelelő opciót látod a pad/stilus szerkesztőt. Itt is működik a MENU gomb ami további ízekre szedésre ad lehetőséget. Az import-tal behozod az smf fájlt és kész. Utána write stílus a felső lenyiló ablakban. Ha loopot akarsz padnek, akkor a contin' d kell választanod a kozépső lenyiló listából. Ugyanigy exportálni is tudsz stílust midibe, amit átszerkeszthetsz, majd ujra visszaimortálhatod. Ha gondolod küldd át nekem amit szeretnél én megcsinálom neked! De nyilván az a legjobb ha te sajátitod el.
Egyre jobban tetszik a masina. Konvergál a tökéleteshez.
- edmund
- VIP
- Hozzászólások a témában: 3
- Hangszer: KORG PA 4X
- Adott köszönetek: : 835 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 206 alkalommal
Mi az, hogy loop-ot a Pad-nak? Hogy kell beállítani, hoyg a a Pad folyamatosan menjen, ne csak max 32-őt?
-
crusoe01
- Újonc
Akkor mikor a pad recording alaphelyzben van (piros a fejlec) akkor van ott egy olyan hogy pad sync. Lenyitod es ott van hogy contin'd akkor fogja ismetelni. 
-
kissata
- VIP
Sziasztok!
Néhány kezelési tipp PA600-hoz,aki esetleg még nem tudná!
Csoportos kijelölés lehetséges SHIFT gomb segítségével.Nyomvatartásakor több stílus,hang stb. kiválasztható,így azokat egyszerre lehet másolni,vagy törölni.
PANIC funkció: Ha pl. "beragad" egy hang,és nem lehet leállítani, akkor a SHIFT+START/STOP gombok együttes lenyomásával általában megszüntethető a probléma,nem kell ki/be kapcsolni a hangszert.
Az AUDIO beállításoknál tessék vigyázni a LIMITER használatával,van olyan preset,aminél a belső hangszórókon pukkanás,recsegés hallható(a külső rendszeren nem tapasztaltam)!
Ha minden igaz április végén,május elején jön egy szoftwerfrissítés (v1.1),ez még nem egészen hivatalos.
Hamarosan töltök fel néhány SET.-t harmónika,szaxi,roma csujjogatós mintákkal,az utóbbit csak Zeneboy engedelmével!
Üdv! Ata
Néhány kezelési tipp PA600-hoz,aki esetleg még nem tudná!
Csoportos kijelölés lehetséges SHIFT gomb segítségével.Nyomvatartásakor több stílus,hang stb. kiválasztható,így azokat egyszerre lehet másolni,vagy törölni.
PANIC funkció: Ha pl. "beragad" egy hang,és nem lehet leállítani, akkor a SHIFT+START/STOP gombok együttes lenyomásával általában megszüntethető a probléma,nem kell ki/be kapcsolni a hangszert.
Az AUDIO beállításoknál tessék vigyázni a LIMITER használatával,van olyan preset,aminél a belső hangszórókon pukkanás,recsegés hallható(a külső rendszeren nem tapasztaltam)!
Ha minden igaz április végén,május elején jön egy szoftwerfrissítés (v1.1),ez még nem egészen hivatalos.
Hamarosan töltök fel néhány SET.-t harmónika,szaxi,roma csujjogatós mintákkal,az utóbbit csak Zeneboy engedelmével!
Üdv! Ata
-
kissata
- VIP
Ahogy ígértem néhány szaxi hangszín!
Üdv! Ata
Üdv! Ata
Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez.
-
kissata
- VIP
Többször próbáltam feltölteni az ACORDEON.SET-et, 56MB RAR-ba a méret,egy idő után error-t jelez az oldal!