Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat :)

Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt

Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról ;)

JAVASLATOK - KÉRDÉSEK - VÁLASZOK

Bármely téma, amely nem hangszerekkel kapcsolatos

Moderátor: Moderátorok

vladimirmusic
Globális Moderátor
Blogbejegyzések: 0
Hozzászólások a témában: 3
Hangszer: Korg pa 60
Adott köszönetek: : 732 alkalommal
Kapott köszönetek: : 570 alkalommal

Re: JAVASLATOK - KÉRDÉSEK - VÁLASZOK

Hozzászólás: # 11009Hozzászólás vladimirmusic
2013.02.10. 10:29

LiveNetworkTEAM írta: Szóval ha kell valakinek szóljon és töltök fel . De kérem mondja meg azt is hogy hogyan kell és hová.
topic24.html .........Csatolmány feltöltése.

topic24.html#p6359 ......Feltöltési adatlap használata.

:777

Üdv. :piano:

Vladimir

It´s easy to play any musical instrument:
all you have to do is touch the right key at the right time and the instrument will play itself.
Johann Sebastian Bach
(1685 - 1750)

exre2
Kiemelt tag
Hozzászólások a témában: 1
Hangszer: Tyros 4 Roland Prelude
Adott köszönetek: : 53 alkalommal
Kapott köszönetek: : 58 alkalommal
Kapcsolat:

Re: Roland - Technikai kérdések/válaszok

Hozzászólás: # 11073Hozzászólás exre2
2013.02.11. 21:40

Itt megtalalod topic79.html de ha uj vagy meg nem tolthetsz le olvasd el a szabajzatot

LiveNetworkTEAM
Kiemelt tag
Hozzászólások a témában: 5
Hangszer: PA-600
Adott köszönetek: : 203 alkalommal
Kapott köszönetek: : 290 alkalommal
Kapcsolat:

Hozzászólás: # 11288Hozzászólás LiveNetworkTEAM
2013.02.19. 00:41

Üdv.

Na ezt a Topicot érdemes volt elolvasni....

Bár én ujjonc vagyok de lenne egy észrevételem.

// Miért nem tudok letölteni? Mikor tudok letölteni? Mennyit kell még feltöltenem hogy letölthessek? //
Na erre az én válaszom és kérem ne legyen sértődés!

Ez egy fórum, és nem Torrent oldal. Ne a feltöltés mértéke döntse el a letöltést. Ha valaki csak letölteni akar az torrentezzen.
Rengeteg stílusom és MIDI anyagom van, számos MP3 alap zenék is. El kezdhetném felszórni mindet... De minek ha nem kell senkinek? Értéktelen dolgokat töltögetni érdemtelen. Én az anyagaim javát különböző oldalakról szedegettem le. Nagy része nem is jó semmire. Olyan anyagot ami csak kramanc nem szeretnék megosztani. Ha nekem nem kell másnak sem hiszem hogy szüksége van szemétre. Amúgy meg nagyon sok gyári stílust lehet VENNI a gyártótol. Na hajrá... Ingyen élni a legkönnyebb.

Ismét hangsújoznám hogy FÓRUM! Elsődlegesen szakmai tanácsok kérdések ötletek megosztására szolgál. Nekem például jól esik ha tudok valakinek segíteni. Annak meg pláne örülök ha nekem segyít valaki. Aztán el lehet gondolkodni hogy kinek mire van szüksége. Nekem PL segytségre és támogatásra.

Kedves ujjonc társak akkor lehet most fikázni engem a hozzászólásom miatt. De sajna ez van én ezt így érzem.

boby32
Újonc
Hangszer: Yamaha Tyros 2
Adott köszönetek: : 5 alkalommal
Kapott köszönetek: : 5 alkalommal

Re: Yamaha stílusok, hangszínek - Feltöltések II

Hozzászólás: # 11477Hozzászólás boby32
2013.02.24. 09:29

Üdvözlök mindenkit,segítséget szeretnék kérni,Azt írja az oldal,hogy nincs jogosultságom letölteni.Mit kell ilyenkor tenni?Nagyon megköszönném ha valaki segítene,mert én próbáltam volna,írogatni moderátornak ,de nem sikerült.A régi oldalt tudtam használni,de itt még soha.Köszönöm előre is ,ha valaki segít nekem.További szép napot kívánok mindenkinek.

Joe83
Adminisztrátor
Hangszer: Gonosz2 :)
Adott köszönetek: : 921 alkalommal
Kapott köszönetek: : 772 alkalommal

Hozzászólás: # 11481Hozzászólás Joe83
2013.02.24. 09:56

Szia boby32!

Először is üdvözlünk itt az oldalon!
Másodszor ajánlom figyelmedbe a fórumszabályzatot! topic2.html

Üdvözlettel: A Zenészek.com csapata!

Yamaha Genos2, Allen&Heath CQ18T, 2db Behringer DR112 DSP, Austrian Audio OD505..

boby32
Újonc

Hozzászólás: # 11482Hozzászólás boby32
2013.02.24. 10:13

Sziasztok,hová tűnt el a beírásom?Valaki segítene?Nagyon megköszönném.Üdv:boby32

Mcmiki
VIP
Hangszer: Roland Bk-5
Adott köszönetek: : 2655 alkalommal
Kapott köszönetek: : 712 alkalommal

Hozzászólás: # 11485Hozzászólás Mcmiki
2013.02.24. 10:50

Szia Boby!
Isten hozott a fórumon,nem tünt el a beirásod,hanem az elözö lap végén van!
Gohstrider kolléga fentebb belinkelte neked a fórum szabályzatát,ólvasd el és választ fogsz kapni benne a kérdéseidre!
Baráti tanácsként azt tudom ajánlani,hogy egy kicsit módosits a bemutatkozásodon,inkább többet irj magadról és kevesebbet a letöltésröl. Ha elolvastad vólna a szabályzatot reisztrációnál akkor tudnád,hogy ez nem egy letöltö vagy torrent óldal!
Üdv.Miki

Üdv. Miki!

LiveNetworkTEAM
Kiemelt tag
Kapcsolat:

Hozzászólás: # 11487Hozzászólás LiveNetworkTEAM
2013.02.24. 11:38

boby32 írta:Üdvözlök mindenkit,segítséget szeretnék kérni,Azt írja az oldal,hogy nincs jogosultságom letölteni.Mit kell ilyenkor tenni?Nagyon megköszönném ha valaki segítene,mert én próbáltam volna,írogatni moderátornak ,de nem sikerült.A régi oldalt tudtam használni,de itt még soha.Köszönöm előre is ,ha valaki segít nekem.További szép napot kívánok mindenkinek.

Helló!

Mivel sajnos én is voltam olyan tapasztalatlan hogy nem fogtam fel elsőre a dolgokat, ezért javaslom olvasd végig ezt a fórumot teljesen.
Vagy 4-en is leírták hogy mi a teendő. Csupán nem figyelünk olykor... Hozzáteszem én sem.

Szóval jó olvasást... PÁR TIPP amik márt szerepelnek a fórumon... CTRL+C / CTRL+V

Szia, legalább húsz értelmes és építő hozzászólásod kell legyen, addig ne is próbálkozz, a kgb titkos anyagához könnyebben hozzáférsz, mint az ide feltöltött dolgokhoz. Ez a fórum azért van, hogy egymást tanácsokkal ellássák a zenészek, nem azért, hogy bárki letölthesse amire szüksége van.
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Ha valakinek (bárkinek) egy bizonyos ideig nincs semmilyen aktivitása ezen a fórumon, az a felhasználó tiltásra-törlésre kerül. Ez lehet az oka annak, hogy nem tudsz le, -feltőlteni. Jelezni kellett volna, hogy hosszabb ideig nem leszel és akkor minden rendben.
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Ez az oldal NEM LETÖLTŐ OLDAL!!! Azért van hogy zenészek egymással megosszák tapasztalataikat, segítsenek egymásnak szakmai kérdésekben, szakmai anyagokkal tapasztalatokkal, javaslatokkal, észrevételekkel, kritikákkal!Vegyétek már a fáradságot és olvassátok el a fórumszabályzatot, minden feltett kérdésetekre válaszol, többek között arra is hogy miért nem tudtok letöltögetni! Szerintem mindannyian jobban örülnénk neki ha nem csak azért regisztrálnátok ide hogy letöltögessetek ezt-azt, hanem aktívan is bekapcsolódnátok az eszmecserékbe! Higgyétek el nekem hogy Ti is jobban járnátok ha ezért járnátok ide, meglenne a letölteni kívánt anyagotok is + észrevennétek hogy "néha" többet ér az eszmecsere mint a letölteni kívánt "XY"...
itt nem az a lényeg hogy letöltsünk hanem az hogy segitsünk egymásnak. tényleg jó hogy töltesz fel anyagot (köszönjük) de szerintem kezd a bemutatkozással és meglásd majd beköszönt aztán a letöltés opcio is.
nem olyan ember kell ide aki feltölt néhány anyagot (amit lehet innen-onnan összeszedett) letölti ami kell (jó) neki és aztán annyi!
A Kiemelt tag rang NEM JÁR automatikusan. Minimum (!) 10 ÉRTELMES megnyilvánulás szükséges (Hozzászólás, feltöltés; a kérés, a kérdés nem számít hozzászólásnak, csak az építő jellegű). Ezután PÜ-ben jelezni kell az alap feltételek teljesítését Admin, Petersen és Zeneboy (lehetőleg minegyikük!) felé.
Ezt követően az Újonc tag a VIP szoba "Kiemelt tag ajánló" topicjában ajánlásra kerül. Az elbírálás a staff (Adminisztrátorok, Globális moderátorok, Moderátorok, VIP tagok) által történik és az eredményt a jelölttel PÜ-ben közöljük. Amennyiben pozitív az elbírálás, megkapja a Kiemelt rangot. Negatív eredmény esetén közöljük a kifogásainkat és tanácsokat adunk a feltételek teljesítéséhez.
A Kiemelt tagságot a fórum BÁRMELYIK topicjában, valamint a chat-en követelni/kéregetni tilos!!! Kizárólag a PÜ-ben küldött jelzésekkel tudunk érdemben foglalkozni.
A kéregetőket, valamint az értelmetlen hozzászólásokat (Köszi, Jó a fórum, Hogyan tudok letölteni, stb) figyelmeztetéssel jutalmazzuk és a értelmes hozzászólásainak mennyiségét a figyelmeztetéseinek számával ötszörösen csökkentve vesszük figyelembe.
Olvasd el a fórumszabályzatot, és ott megtalálod, hogy miért nem tudsz letölteni, de ha teljesíted a szabályzatban leírtakat, akkor majd te is tudsz letölteni!
Szóval, vannak újoncok, akik szeretnének állandó tagok lenni.
ez miatt össze vissza töltenek fel mindent mindenhová, mint pl tegnap / vagy tegnapelőtt / XY
Hogy meglegyen a minimum hozzászólásuk.
Saját vélemény persze!!!
Ha nem megfelelő helyre tölti, akkor 0.
Ha nem jól jelöli meg 0.
Persze, tudom, hogy én is csak Állandótag vagyok,és nincs nagy beleszólásom de ez az én véleményem!

LiveNetworkTEAM
Kiemelt tag
Kapcsolat:

Hozzászólás: # 11488Hozzászólás LiveNetworkTEAM
2013.02.24. 11:42

Nagyon durva de tényleg ilyen érthetetlenek vagyunk mi újoncok?
Nekem bele telt egy kis időbe mire felfogtam hogy mi is a lényege az oldalnak és mi miért történik vagy miért nem.

/////// Szégyelltem is magam rendesen. ///////////

Csak most kezdek kicsit megnyugodni hogy látom nem vagyok egyedül. :D :x

boby32
Újonc

Hozzászólás: # 11490Hozzászólás boby32
2013.02.24. 12:34

Üdvözlök mindenkit,én a régi oldalról jöttem át ide,de ez nem egy egyszerű oldal,nem olyan mint a régi.Én ott is nagyon megbecsültem a tagságomat ,de ezt itt sajnos semmibe sem veszik.Én nem vagyok egy nagy számítógép guru,és lehet hogy ezért nem tudom mit is tegyek ahhoz ,hogy letölthessek.Már próbálkoztam az adatlap kitöltésével.már kértem segítséget többször,de nem .hogy segítettek,hanem letörölték a kérésemet.Pedig szépen kértem. Nem tudom,hogy miért és ki írja ezeket a szabályokat.De ha már ilyen kemények a szabályok,akkor legalább a segítség kérőkön segíthetnének.Köszönöm,hogy leírhattam,bár gondolom a segítség helyett ezt le is fogják törölni,úgy mint a többimet.köszönettel.boby32

Új hozzászólás