boby32 írta:Üdvözlök mindenkit,segítséget szeretnék kérni,Azt írja az oldal,hogy nincs jogosultságom letölteni.Mit kell ilyenkor tenni?Nagyon megköszönném ha valaki segítene,mert én próbáltam volna,írogatni moderátornak ,de nem sikerült.A régi oldalt tudtam használni,de itt még soha.Köszönöm előre is ,ha valaki segít nekem.További szép napot kívánok mindenkinek.
Helló!
Mivel sajnos én is voltam olyan tapasztalatlan hogy nem fogtam fel elsőre a dolgokat, ezért javaslom olvasd végig ezt a fórumot teljesen.
Vagy 4-en is leírták hogy mi a teendő. Csupán nem figyelünk olykor... Hozzáteszem én sem.
Szóval jó olvasást... PÁR TIPP amik márt szerepelnek a fórumon... CTRL+C / CTRL+V
Szia, legalább húsz értelmes és építő hozzászólásod kell legyen, addig ne is próbálkozz, a kgb titkos anyagához könnyebben hozzáférsz, mint az ide feltöltött dolgokhoz. Ez a fórum azért van, hogy egymást tanácsokkal ellássák a zenészek, nem azért, hogy bárki letölthesse amire szüksége van.
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Ha valakinek (bárkinek) egy bizonyos ideig nincs semmilyen aktivitása ezen a fórumon, az a felhasználó tiltásra-törlésre kerül. Ez lehet az oka annak, hogy nem tudsz le, -feltőlteni. Jelezni kellett volna, hogy hosszabb ideig nem leszel és akkor minden rendben.
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Ez az oldal NEM LETÖLTŐ OLDAL!!! Azért van hogy zenészek egymással megosszák tapasztalataikat, segítsenek egymásnak szakmai kérdésekben, szakmai anyagokkal tapasztalatokkal, javaslatokkal, észrevételekkel, kritikákkal!Vegyétek már a fáradságot és olvassátok el a fórumszabályzatot, minden feltett kérdésetekre válaszol, többek között arra is hogy miért nem tudtok letöltögetni! Szerintem mindannyian jobban örülnénk neki ha nem csak azért regisztrálnátok ide hogy letöltögessetek ezt-azt, hanem aktívan is bekapcsolódnátok az eszmecserékbe! Higgyétek el nekem hogy Ti is jobban járnátok ha ezért járnátok ide, meglenne a letölteni kívánt anyagotok is + észrevennétek hogy "néha" többet ér az eszmecsere mint a letölteni kívánt "XY"...
itt nem az a lényeg hogy letöltsünk hanem az hogy segitsünk egymásnak. tényleg jó hogy töltesz fel anyagot (köszönjük) de szerintem kezd a bemutatkozással és meglásd majd beköszönt aztán a letöltés opcio is.
nem olyan ember kell ide aki feltölt néhány anyagot (amit lehet innen-onnan összeszedett) letölti ami kell (jó) neki és aztán annyi!
A Kiemelt tag rang NEM JÁR automatikusan. Minimum (!) 10 ÉRTELMES megnyilvánulás szükséges (Hozzászólás, feltöltés; a kérés, a kérdés nem számít hozzászólásnak, csak az építő jellegű). Ezután PÜ-ben jelezni kell az alap feltételek teljesítését Admin, Petersen és Zeneboy (lehetőleg minegyikük!) felé.
Ezt követően az Újonc tag a VIP szoba "Kiemelt tag ajánló" topicjában ajánlásra kerül. Az elbírálás a staff (Adminisztrátorok, Globális moderátorok, Moderátorok, VIP tagok) által történik és az eredményt a jelölttel PÜ-ben közöljük. Amennyiben pozitív az elbírálás, megkapja a Kiemelt rangot. Negatív eredmény esetén közöljük a kifogásainkat és tanácsokat adunk a feltételek teljesítéséhez.
A Kiemelt tagságot a fórum BÁRMELYIK topicjában, valamint a chat-en követelni/kéregetni tilos!!! Kizárólag a PÜ-ben küldött jelzésekkel tudunk érdemben foglalkozni.
A kéregetőket, valamint az értelmetlen hozzászólásokat (Köszi, Jó a fórum, Hogyan tudok letölteni, stb) figyelmeztetéssel jutalmazzuk és a értelmes hozzászólásainak mennyiségét a figyelmeztetéseinek számával ötszörösen csökkentve vesszük figyelembe.
Olvasd el a fórumszabályzatot, és ott megtalálod, hogy miért nem tudsz letölteni, de ha teljesíted a szabályzatban leírtakat, akkor majd te is tudsz letölteni!
Szóval, vannak újoncok, akik szeretnének állandó tagok lenni.
ez miatt össze vissza töltenek fel mindent mindenhová, mint pl tegnap / vagy tegnapelőtt / XY
Hogy meglegyen a minimum hozzászólásuk.
Saját vélemény persze!!!
Ha nem megfelelő helyre tölti, akkor 0.
Ha nem jól jelöli meg 0.
Persze, tudom, hogy én is csak Állandótag vagyok,és nincs nagy beleszólásom de ez az én véleményem!