|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Korg - Technikai kérdések/válaszok
Moderátor: Moderátorok
- Adames
- Kiemelt tag
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 121
- Hangszer: Korg Pa2
- Adott köszönetek: : 751 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 518 alkalommal
Re: Korg stílusok, hangszínek - Feltöltések II
Szomorú, hogy a Pa2-es nem olvassa.
Azt hittem csak a Pa3-massal van így, de nem. 
- Apelláta
- Adminisztrátor
- Hozzászólások a témában: 464
- Hangszer: Korg Pa3X
- Adott köszönetek: : 4587 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2497 alkalommal
Adames!
Én ebben biztos voltam, mivel a Pa3 és 600 egy alomból való, a te géped meg egy generációval korábbi.

Én ebben biztos voltam, mivel a Pa3 és 600 egy alomból való, a te géped meg egy generációval korábbi.
Üdv.: Apelláta
- Adames
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 121
- Hangszer: Korg Pa2
- Adott köszönetek: : 751 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 518 alkalommal
De, hogy ez mekkora szívatás már azért. A valamikori közel egy millkás Pa2-es nem olvassa be a 300eFt-os Pa600-ast. Hiába, hogy már más generáció, de ez akkor sem helyén való szerintem.
- Asterix
- Globális Moderátor
- Hozzászólások a témában: 469
- Hangszer: Korg Pa5x-76 Musikant, Ketron Event
- Adott köszönetek: : 1926 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2919 alkalommal
- Attila
- VIP
- Hozzászólások a témában: 299
- Hangszer: Korg + Yamaha
- Adott köszönetek: : 449 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1053 alkalommal
- Kapcsolat:
Asterix, volt egy igéreted, amit nem tartottál be.
Megigérted, hogy ha megjön a Muzikant,........- nem írom tovább, neked jobban kellene emlékezned rá. Senki nem tud olyan szegény lenni, hogy igérni ne tudjon.
Nem értem az ilyesmit
Mindegy, azóta sok víz lefolyt már a Dunán. Hála Istennek vannak akik be is tartják a szavukat, megkaptam mástól, és igaz sok melóval, de sikerült ráformálnom a 2x pro-ra.
Azt szerettem volna, hogy közös erővel alkossunk jó dolgokat, de ''disznótor nem erőszak'''. Én úgy is megcsinálom amit akarok. Vesztenivalóm nem nekem van.
Megigérted, hogy ha megjön a Muzikant,........- nem írom tovább, neked jobban kellene emlékezned rá. Senki nem tud olyan szegény lenni, hogy igérni ne tudjon.
Nem értem az ilyesmit
Mindegy, azóta sok víz lefolyt már a Dunán. Hála Istennek vannak akik be is tartják a szavukat, megkaptam mástól, és igaz sok melóval, de sikerült ráformálnom a 2x pro-ra.
Azt szerettem volna, hogy közös erővel alkossunk jó dolgokat, de ''disznótor nem erőszak'''. Én úgy is megcsinálom amit akarok. Vesztenivalóm nem nekem van.
Atti
- Asterix
- Globális Moderátor
- Hozzászólások a témában: 469
- Hangszer: Korg Pa5x-76 Musikant, Ketron Event
- Adott köszönetek: : 1926 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2919 alkalommal
Nem értelek. Mit kellett volna tennem? Töltsem fel a Musikant stílusait, amit megígértem, amikor már többen feltöltötték? Minek??? Ahogy megjött az új op. rendszer, mire én letöltöttem, addigra az oldalon már a feltört stílusok is fent voltak. De ha téged megnyugtat a dolog, akkor feltöltöm a Musikant stílusait én is...mentosattila írta:Asterix, volt egy igéreted, amit nem tartottál be.
Nem értem az ilyesmit. Vesztenivalóm nem nekem van.
- najanek
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 3
- Hangszer: Korg PA 50 Sd
- Adott köszönetek: : 249 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 117 alkalommal
Re: Korg - Technikai kérdések/válaszok
Üdvözletem mindenkinek!
Nagyon új vagyok még a fórumon de sok érdekes dologgal találkoztam. Nem rég szert tettem életem első billentyűs hangszerére ami egy Korg PA 50 Sd szinti. Azelött gitárokkal foglalkoztam úgy hogy nagy és érdekes kihívás számomra az új hangszer.
Most kezdtem foglalkozni jobban a midikkel is. Érdekes világ.
A gépkönyv szerint a hangszer képes kiírni az akkordokat de nem tudok rájönni hogyan kell úgy megszerkeszteni a midit vagy beállíítani a hangszert hogy láthatóvá váljon az akkord miközben szól a midi.
Erre próbálok rájönni és szívesen fogadok minden segítséget.
További kellemes napot!
najanek
Nagyon új vagyok még a fórumon de sok érdekes dologgal találkoztam. Nem rég szert tettem életem első billentyűs hangszerére ami egy Korg PA 50 Sd szinti. Azelött gitárokkal foglalkoztam úgy hogy nagy és érdekes kihívás számomra az új hangszer.
Most kezdtem foglalkozni jobban a midikkel is. Érdekes világ.
A gépkönyv szerint a hangszer képes kiírni az akkordokat de nem tudok rájönni hogyan kell úgy megszerkeszteni a midit vagy beállíítani a hangszert hogy láthatóvá váljon az akkord miközben szól a midi.
Erre próbálok rájönni és szívesen fogadok minden segítséget.
További kellemes napot!
najanek
-
dddemeter
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 17
- Hangszer: Korg PA50
- Adott köszönetek: : 238 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 15 alkalommal
Szia A Styleworks program Midi to style moduljába betöltöd a midit és miközben halgatod a program kiirja az akordokat is!
- Istvan
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 38
- Hangszer: Korg PA1X Pro, Korg P 4x
- Adott köszönetek: : 168 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 226 alkalommal
- Kapcsolat:
Manexx és ddemeter ! a midi filék szerkesztésében leírtam már erre a kérdésre a választ , de most leírom mégegyszer.
Én a PSRUTI programmal készíteném a helyetekben. Googl-be beírjátok, hogy PSRUTI és a legelső ablak kidobja az alábbi
ww.heikoplate.de/.../index.php?... címet és abból letöltitek.
Használata:
1 Source File (mid.kar) erre rámész.
2. Behívod a midet.
3. Comoputer chord -ra rámész kiválasztod vagy az ALL ,de inkább egy gitár vagy valami hasonló kísérő hangszert,majd OK gombot nyomsz
4. Quantize Chord-ra mész majd OK. ( ez a lépés nem fontos )
5. Play és láss csodát majd Save elmented. ( elinditod a midet.)
De érdemes megismerkedni a többi funkcióval is mivel nagyon sok mindent lehet még csinálni a mid-el.
Fontos : a hangszerben a DISPLAY CONTROLS részben a SHOW CHORDS - ba a pipát be kell tenni mert enélkül soha nem fogja kijelezni a midiben lévő akkordokat.
Üdv: István
Én a PSRUTI programmal készíteném a helyetekben. Googl-be beírjátok, hogy PSRUTI és a legelső ablak kidobja az alábbi
ww.heikoplate.de/.../index.php?... címet és abból letöltitek.
Használata:
1 Source File (mid.kar) erre rámész.
2. Behívod a midet.
3. Comoputer chord -ra rámész kiválasztod vagy az ALL ,de inkább egy gitár vagy valami hasonló kísérő hangszert,majd OK gombot nyomsz
4. Quantize Chord-ra mész majd OK. ( ez a lépés nem fontos )
5. Play és láss csodát majd Save elmented. ( elinditod a midet.)
De érdemes megismerkedni a többi funkcióval is mivel nagyon sok mindent lehet még csinálni a mid-el.
Fontos : a hangszerben a DISPLAY CONTROLS részben a SHOW CHORDS - ba a pipát be kell tenni mert enélkül soha nem fogja kijelezni a midiben lévő akkordokat.
Üdv: István
Istvan ( melodia)
- ---Qgli---
- VIP
- Blogbejegyzések: 14
- Hozzászólások a témában: 328
- Hangszer: -
- Adott köszönetek: : 979 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2473 alkalommal
Két kérdésem van:
1, Pa 800-ba video bővítőt mennyiért lehet szerezni?
2, Hogy tudom azt szabályozni, hogy mikor melyik szöveg jelenjen meg a monitoron?
1, Pa 800-ba video bővítőt mennyiért lehet szerezni?
2, Hogy tudom azt szabályozni, hogy mikor melyik szöveg jelenjen meg a monitoron?